Za one koji možda ne znaju, S-he Stylezone je šminka koju možete kupiti u DM drogerijama, namenjena mlađoj populaciji i prilično povoljnih cena. Ranije me ništa od njihovih proizvoda nije privlačilo tako da osim par lakova nisam imala prilike da ih isprobam. Sada su redizajnirali ambalažu, možda i proizvode, ali kad sam pre nekoliko dana videla njihov nov, lep i shiny stalak u DMu nisam mogla da odolim kupovini bar neke sitnice. I dalje nisam ubeđena u neki specijalan kvalitet njihovih proizvoda (doduše većinu sam ih samo ispipkala u prodavnici), ali sam zadovoljna ovim lakovima i senkom koje sam kupila.

Dakle, više o novom pakovanju i proizvodima možete videti na njihovom sajtu, a ovde ću vam pokazati dva laka i jednu senku, i uz to moram da napomenem da imaju veliki izbor najrazličitijih boja koje zaista deluju primamljivo, kao i da su izabrali dobar trenutak da se rebrendiraju obzirom da je leto doba kada bismo se čak i mi nešto stariji koji im nismo ciljna grupa usudili da ponesemo i neku od nekonvencionalnih boja na očima, noktima ili pak usnama.

S-he stylezone eyeshadow je mono senka u ljubičastoj boji sa sitnim plavičastim šimerom, i što se kvaliteta tiče mogu da kažem da je onako. Nije loša, ali nije ni nešto posebno. Srednje meka, malo se mrvi, srednje je pigmentisana. Ne znam koliko je ima u pakovanju, ali je veoma mala količina, pa joj je zato valjda i niska cena, oko 160 din. Znači, nije loša a nije ni nešto sjajna, sasvim ok senka za tu cenu. Plus, ove senke se prave u nekoliko žutih, zelenih, roze, narandžastih i tako tih ludih nijansi među kojima su neke baš interesantne.

Lakove imam u zelenoj i roze boji, a brojeve slučajno nisam zapisala pa ću ih dodati naknadno. Zeleni lak je iz serije Quick Dry, što bi značilo da se brzo suši, i stvarno je ok što se sušenja tiče. Boja je solidno pigmentovana, ok je teksture, dosta je postojan na noktima, i cena mu je oko 270 dinara.

E sad nikako ne mogu da se setim kako se zove serija lakova iz koje je ovaj roze, nešto jelly ili milky ili tako nešto, pogledaću svakako kad dođem kući. Slabo je pigmentisan, na slikama su tri naneta sloja ispod kojih se i dalje vidi nokat, nešto sporije se suši ali je dugotrajan na noktima. Tekstura mu je baš mlečna i gelasta, a ja to volim. Cena mu je ista kao i prethodnom.

Ove tri stvarčice koje sam isprobala su ok, ali ne mnogo više od toga. Kad se u obzir uzme cena mogu da kažem da sam zadovoljna, pa ako volite jarke boje a teško ste ih do sada pronalazili možda biste mogli da bacite oko na novi S-he stalak sa šminkom i isprobate neke nove, živahne letnje nijanse.

Hvala na čitanju!

Komentari

comments

8 Responses

  1. Avatar
    emina

    ova prva nijansa laka mi se jako sviđa pa ću probati, i moram reći da blog izgleda odlično! totalno profi!

    Reply
  2. Avatar
    Marija-This is a fashion blog!

    Wow, lakovi su tako cool! 😀 Zaljubila sam se u zeleni, divna, divna boja!
    Meni je taj DM uvek nekako daleko, zato sto ni jedan objekat nije na putu od moje kuce do faxa, do centra, do Usca :(…
    Jel znas ti mozda koji je najblizi Trgu Republike tj. gde se nalazi? 🙂
    Inace, i senka je super, a ako kazes da ima jos zivahnih boja mogla bih da ‘izeksperimentisem’ nesto 😛

    Reply
  3. Avatar
    Biberlee

    Ni prije njihova ambalaža nije bila Bogznašta, ali sad je užasna i nepraktična. Povisili su cijenu a kvalitet im se pogoršao. S-he otad redovno zaobilazim.

    Reply
  4. Avatar
    Lana

    Imam njihov lak kao tirkizne boje malo tamnije nijanse, broj 285, meni je sasvim ok, brze se susi od proseka, i solidno je postojan, nijansom sam odusevljena, ali da je neki odlican kvalitet i nije bas, al za te pare pristojno…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.