Danas sa vama delim novitete pristigle tokom jula i avgusta. Prošli post na temu beauty novosti mogli ste da pročitate ovde, a i danas obećavam više slika i manje teksta, pa odmah prelazimo na new in 🙂

Beauty novosti avgust 2017 Charlotte Family

 

Marilou BIO i Charlotte Family

organska kozmetika

Beauty novosti avgust 2017 Marilou Bio

Na policama Lilly drogerija od avgusta je dostupna prava organska kozmetika koja dolazi iz Francuske. u pitanju su brendovi Marilou Bio, koji nudi proizvode za negu lica, poput krema, sredstva za čišćenje, maske, gela za umivanje i slično, i Charlotte Family, koja donosi gelove za tuširanje u ekonomičnim pakovanjima koji predivno mirišu, šampone za kosu i posebne dezodoranse u spreju bez gasa.

Fine teksture, predivni mirisi i probrani sastojci su glavne karakteristike ovih nežnih proizvoda, a detaljnije o njima i organskoj kozmetici uopšte ću pisati u jednom od narednih psotova.

Beauty novosti avgust 2017 Charlotte Family

 

Nivea

Q10 Plus C

Beauty novosti avgust 2017 Nivea

Svi znamo, a većina je i isprobala Niveinu poznatu liniju proizvoda koja se bori sa prvim znacima starenja i sadrži koenzim Q10, a sada su nas obradovali novim dodatkom ovoj liniji u vidu vitamina C.

Znamo kako je vitamin C snažan antioksidans i sastojak zaslužan za mlađi izgled i glatku, blistavu kožu. U ponudi su krema za oko očiju i noćna krema za umornu kožu i bore sa čistim vitaminom C u zaštićenom, aluminijumskom pakovanju, kao i dnevna krema sa Q10 za osveženje i dodatnu energiiju.

 

Llums Cosmetics

puderi, korektori, palete senki

Beauty novosti avgust 2017 Llums

Mnogo noviteta iz Llumsa je pred nama ovog leta, a i za početak jeseni su nam stigle nove palete senki (njih čak 6 različitih), Liquid Radiance Concealer korektori u 4 nijanse i True Skin puderi koji su me veoma prijatno iznenadili, o čemu ste detaljno mogli da pročite u postu: Llums True Skin recenzija.

Uskoro ću na blogu podeliti i svoje utiske o paletama i korektorima, a očekuje vas i poklon 🙂 Uz to, Llums puderi i korektori su tokom celog septembra na popustu od čak 30%, što je savršena prilika da po zaista smešnoj ceni počastite sebe novim puderom!

 

Make Up For Ever

paleta za lice, tečni mat ruževi

Beauty novosti avgust 2017 MUFE

Make Up For Ever (koji je kod nas dostupan u Sephora radnjama) je ovog leta predstavio novitete u vidu prelepih paleta kpoje možete složiti po svojoj želji od pojedinačnih nijansi, a osim senki (a njihove su fenomenalne!), palete se mogu formirati i od proizvoda za lice, kakva je i ova na slici koju sam imala prilike da koristim.

Konkretna kombinacija nijansi hajlajtera, pudera za konturisanje i rumenila je rezultat saradnje između MUFE i pevačice Jessie J, a mene je posebno očaralo rumenilo: to je neka flamingo boja, između pink i breskvaste, koja tako lepo osveži svaki ten da poslednjih nedelja samo ovo rumenilo koristim. Uz to je i tekstura fina, pigmentovana ali se ne rasipa, laka za nanošenje.  

Hajlajter je divne zlataste nijanse i poprilično je sjajan, a kontur puder je srednje pigmentacije i fine, sitno mlevene teksture koja se ne rasipa i na koži ne ostavlja fleke.

Tečni mat ruževi su jako postojani, ali fini na usnama i jako lako se nanose zbog zgodnog aplikatora i fine, ne previše suve teksture.

 

Sephora

Benefit, MUFE, Too Faced

Beauty novosti avgust 2017 Sephora

Tokom leta, u Sephori ste mogli da nađete mnogo proizvoda u mini pakovanjima, kako Sephorinog, tako i ostalih brendova koji se kod njih prodaju, poput MUFE, Benefit, Too Faced… 

Beauty novosti avgust 2017 Sephora

Tu su, na primer, popularne maskare Too Faced Better than Sex i Benefit Roller Lash u preslatkom malom pakovanju, zgodnom za put a i za isprobavanje pre nego što kupite full size, Benefit They’re Real ruž u dve boje za konturisanje usana, i mini pakovanje Benefitove Gimme Brow maskare za obrve (inače moje omiljene, od mnogih koje sam isprobala).

Beauty novosti avgust 2017 Sephora

Zatim, MUFE HD presovani puder koji takođe obožavam, samo ovog puta u minijaturnoj pudrijeri, Sephora dvofazno srestvo za skidanje vodootporne šminke, i mali Kiss balzam, sve malo i preslatko 🙂

 

Caudalie

Eau des Vignes mirisna voda

Beauty novosti avgust 2017 Caudalie

Caudalie je u svoju liniju mirisa dodao novi, osvežavajući, predivni Eau des Vignes.

Cvetno zeleni miris, sa osvežavajućim bergamotom, puderastim irisom i zavodljivim belim mošusom idealan je za letnje večeri, mada mu ne smeta bilo koje doba godine; zanimljiv je, rekla bih da može da prođe čak i kao muški ili bar unisex miris, upakovan je u lepu i jednostavnu bočicu, a koncentracija sveže mirisne vodice traje na koži 2-3 sata. 

 

Max Factor

tečni ruževi i bronzeri

Beauty novosti avgust 2017 Max factor

Novi tečni ruževi iz Max Factora nisu mat, već sjajni, i to veoma sjajni. Naziv im je Colour Elixir Honey Lacquer i asocira na visok, staklast sjaj, što ovi sjajevi i imaju. Fini su i udobni na usnama, prilično pigmentovani (pre bi ih nazvala ruževima nego sjajevima) i stižu u 6 odabranih boja: od moje omiljene koralne, preko braonkasto smeđih, neutralnih sve do vamp bordo.

Beauty novosti avgust 2017 Max Factor

Tu su i novi Max Factor pečeni (baked) bronzeri u dve nijanse. Fina, svilenkasta tekstura i jedna toplija, a jedna prilično neutralna nijansa, daju savršenu meru između pigmenta i diskretno svetlucavog sjaja. Postojani su na licu, i po teksturi podsećaju na Max Factor rumenila. Nisu previše pigmentovani, pa su zgodni i za početnike, a na lice se najbolje nanose velikom pufnastom četkom, na ona mesta koja su najistaknutija i najčešće osunčana: nos, čelo, jagodice.

Beauty novosti avgust 2017 Max Factor

 

Golden Rose

lice

Beauty novosti avgust 2017 Golden rose

Golden Rose sprema dosta noviteta za ovu jesen, a među njima kao zanimljive izdvajam silikonski sunđerčić za nanošenje pudera, četku zanimljivog oblika za konturisanje, i dodatak njihovoj liniji ovalnih četkica u vidu četkice za korektor, koja mi se pokazala odličnom. Novost su i CC Cream prajmeri za lice u 4 boje, poput ljubičaste, narandžaste ili zelene koju ja imam, kojoj je zadatak da ublaži crvenilo na licu. U ponudi su i praktične olovke za lice, tri vrste: za konturisanje, za korekciju boje, i klasičan korektor za nepravilnosti, a svaka od njih je dostupna u nekoliko nijansi.

usne

Beauty novosti avgust 2017 Golden rose

I za usne Golden Rose ima dosta noviteta: tri nove nijanse njihovog Longstay mat tečnog ruža, novi ruževi u olovci Smart Lips, koji su praktični za nanošenje u svakoj prilici, baš kao i Matte Lipstick ruževi u olovci, slični prethodnim ali potpuno mat. Razlika je i što se Smart Lips odvrću, te nema potrebe za zarezivanjem. Tu je i Lip Marker, flomaster za usne sa pigmentom tako postojanim da se teško skida sa usana (i po teksturi a i po trajanju vrlo sličan Sephora Lip Tint-ovima), kao i Dream Lips Liner olovke za usne, meke, pigmentovane i postojane.

Beauty novosti avgust 2017 Golden Rose

oči

Beauty novosti avgust 2017 Golden Rose

Tri nove maskare upotpunjuju već bogatu kolekciju Golden Rose maskara, koje po meni, važe za jedne od najboljih kad je u pitanju povoljna šminka. To su Smokey Lashes, False lashes i Lash Plumping maskare, a novost je i odličan (koristila sam ga tek nekoliko puta, ali sam baš zadovoljna)  Stylist Duo Liner dvostrani ajlajner sa aplikatorima u obliku flomastera, sa kuglicom na jednom i klasičnim oblikom flomastera na drugom kraju. Jako crn, veoma postojan i lak za nanošenje.

nokti

Beauty novosti avgust 2017 - Golden rose lakovi

I na kraju, mnogo novih boja lakova za nokte će ukrastiti Golden Rose police ove jeseni, među njima vam pokazujem samo nekoliko zanimljivih iz Ice Chic i Color Expert linija.

 

Oriflame 

Sublime Nature Tuberose parfem

Beauty novosti avgust 2017 Oriflame

U nekim od mojih ranijih postova ste mogli da pročitate kako je teklo moje upoznavanje sa asortimanom Oriflame proizvoda (Love Nature linija, Giordani Gold šminka i Feet Up za negu stopala), a sada je tu i novi parfem čiji je kreator žena veoma zvučnog imena u svetu parfema – Nathalie Lorson. Ovaj luksuzan parfem koji je veoma postojan, nosi naziv Sublime Nature – Tuberose, i pogađate – glavnu mirisnu notu čini očaravajući miris cveta tuberoze. Istovremeno je svež i slatkast, a može da se prilagodi svakoj prilici.

 

Uriage

Eau Thermale linija i Uriage bebe

Beauty novosti avgust 2017 - Uriage

O novostima iz Uriage sam već pisala detaljnije na blogu, u ovom postu: Uriage- hidratacija za svaki tip kože. Tu sam vam opisala učinak (i fantastičan miris) seruma i kreme za dubinsku hidrataciju, a na policu sa bebi kozmetikom uselila su mi se dva Uriage Bebe noviteta: predivan 1ere Senteur miris za bebe bez alkohola (miriše isto kao i njihova kupka za bebe koju sam već nebrojeno puta kupila, a i više puta pomenula na blogu), i zanimljiv i efikasan Cu-Zn sprej protiv iritacija, koji sadrtži minerale koji prave barijeru i ubrzavaju oporavak kože posle svih vrsta iritacija – kako pelenskih, tako i onih ojeda na pregibima kože nogu ruku, vrata i slično. 

 

Poklon za vas! 🙂 – završeno!

 

Za priliku da dobijete kozmetički paketić, volela bih da u komentaru pročitam da li planirate da isprobate, ili ste možda već isprobali neki od ovih noviteta!

 

Mogu da učestvuju svi koji imaju adresu za prijem pošte u Srbiji, a prijavljivanje traje do 10. septembra 2017

Ako želite, info o ovom poklanjanju možete podeliti i na društvenim mrežama 🙂

Srećno!

Dobitnica paketića je

Aleksandra Milevski

kojoj čestitam! Svima koji su učestvovali hvala od srca 🙂

 


 

Komentari

comments

29 Responses

  1. Avatar
    Bojana

    Planiram Max factorove nove bronzere, samo da se odlucim koji od ova dva!? 🙂 Pozdrav i <3

    Reply
  2. Avatar
    Jana

    Max Factor bronzer je u planu, ali sad ostadoh zatečena količinom Golden Rose noviteta… Mislim da i Lip Marker ide na spisak 🙂

    Reply
  3. Avatar
    Danijela

    Ne znam odakle da pocnem,sve bi isprobala,a najvise me mami otkad sam videla u prodaji Max Factor-ove bronzere i Llums pudere!I Golden Rose olovke za konturisanje😃pozdrav😘

    Reply
  4. Avatar
    Lana

    Planiram da probam jos neke nijanse GR mat ruzeva u olovci posto ih za sada imam tri i super su mi,kao i njihove nove lakove..prelepi su mi!

    Reply
  5. Avatar
    DacaP.

    Pravo je vreme za obnovu kozmetike, definitivno cu isprobati Max Factor tecne ruzeve Colour Elixir Honey Lacquer boje su mi fenomenalne, Golden Rose nove lakove Ice Chick i Color Expert i maskare, Nivea Q10 sa vitaminom C i Oriflame Sublime Nature Tuberose parfem ♡

    Reply
  6. Avatar
    Dušica

    Od svega ovog sam probala Too Faced Better Than Sex maskaru i zaista sam bila prezadovoljna. 🙂 Međutim, vrlo brzo se osušila u poređenju sa drugim (drogerijskim) maskarama, što mi nikako ne ide uz njenu cenu. Razmišljam da kupim i novi bronzer od Max Factora, a i Golden Rose četka za konturisanje mi deluje baš zanimljivo. 🙂

    Reply
  7. Avatar
    Milena

    Ovi Golden Rose lakovi deluju super, sigurno ce neki doci na isprobavanje.
    A i ova olovka za konturisanje.

    Reply
  8. Avatar
    Ina

    Favoriti za isprobavanje su mi Niveina krema, GR silikonski sunđerčić za nanošenje pudera i lakovi 😀

    Reply
  9. Avatar
    Kristina

    Odusevljena sam Oriflame novim parfemom, jako mi prija.. i vec dugo uzivam u GR olovkama za usne, super su.. Radujem se isprobavanju Max Factor noviteta i zainteresovale su me GR cetke za sminkanje.. Divni noviteti ukratko 🙂

    Reply
  10. Avatar
    Masa

    Planiram da isprobam Marilou, i naravno, GR novitete. Drago mi je sto su poceli da prate svetske trendove, a sto su u isto vreme pristupacni svima. Naravno, Uriage je spas broj 1 za moju suvu kozu, plava krema zasluzuje zlatno postolje.

    Reply
  11. Avatar
    Merijana

    Definitivno, proizvodi lums su mi pravo otkriće! Probaću njihove korektore. Inače kupila sam mini pakovanje Benefit rumenila Galifornija-malo je reći da sam oduševljena ! Sve što dolazi iz Max Factora vredi isprobati..to je moja želja!
    Veliki pozdrav 🙂

    Reply
  12. Avatar
    Marijana

    Definitivno, proizvodi lums su mi pravo otkriće! Probaću njihove korektore. Inače kupila sam mini pakovanje Benefit rumenila Galifornija-malo je reći da sam oduševljena ! Sve što dolazi iz Max Factora vredi isprobati..to je moja želja!
    Veliki pozdrav 🙂

    Reply
  13. Avatar
    Jelena

    Definitivno cu isprobati nivea kremicu za podrucje oko očiju. 26 mi je godina i imam utisak da bi vec trebalo da pocnem koristiti stvarcice za ublazavanje bora kako bih odlozila njihov nastanak 🙂 i golder rose cc korektivna krema me je jako privukla, razmisljam o zelenoj.
    Pozdravv

    Reply
  14. Avatar
    Tijana

    Sve bih probala 😂 Ova GR kabuki cetkica izgleda bas zanimljivo. Mislim da cu probati Llums puder i jednu od GR maskara posto su mi i puder i maskara pri kraju. 🙄

    Reply
  15. Avatar
    Ivana

    Od nabrojanih proizvoda, redovno koristim uriage termalnu vodu, koja mi je savrsena kao i golden rose lakove za nokte, koji su postojaniji od mnogih skupljih lakova…a planiram da isprobam MUFE tecne ruzeve:)

    Reply
  16. Avatar
    Jelena G

    Oho! Charlotte Family i Marilou BIO mi se čine baš interesantnim, moraću pogledati u liliju šta nude 😉 Planiram definitivno ovaj llumsov puder, treba mi neki svakodnevni puder, a sad vidim da su izbacili korektore, pa šta ću, da vidim i njih, lol! Ova sephorina putna pakovanja su preslatka, koristim religiozno njihovo dvofazno sredstvo za skidanje šminke – meni je jednostavno najbolji, ne iritira mi oči niti imam ikakve reakcije na njega. Volim generalno lakove za usne, imam par deborinih, ali mi se boje MFa ne čine nešto inventivne, te ću zaobići. GR će me u banktot oterati. A nisam znala da Uriage ima miris za bebe, moraću da ga pogledam, mislim da bi bio divan poklon bebama 🙂

    Reply
  17. Avatar
    Sonja Todorović

    Ništa od ovoga nisam probala, ali volela bih da isprobam proizvode u mini pakovanjima iz Sephore jer mi se čini da je to odličan način da se uverim da mi nešto odgovara 🙂

    Reply
  18. Avatar
    Anaa

    Skromno,ali iskreno,sve bih probala😀Verovatno jedina prava zavisnost,ona o kozmetici,deluje da ne postoji stvar sa tvoje liste kojoj ne bih dala sansu😜

    Reply
  19. Avatar
    Jelena

    Planiram da isprobam mini proizvode iz Sephore, posebno maskare i kiss balm u boji. 🙂

    Reply
  20. Avatar
    Biljana Ilic

    Nista nisam probala,a najvise bih volela MF bronzer i Lumsev korektor.Pozdraav

    Reply
  21. Avatar
    Ivana

    Sutra trcim u lili ne bih li isprobala neke od noviteta kao sto su ova skroz desno nijansa GR tecnog mat ruza, imam 2 nijanse tih ruzeva i predobri su. U planu mi je i kupovina nekoliko noviteta sa max factor police jer su na sjajnom snizenju u liliju, kao i kupovina llums korektora, ukoliko je dobar bice to savrsena ponuda i idealan novitet s obzirom na jako nisku cenu i na jako siromasnu ponudu drogerijskih korektora 🙂

    Reply
  22. Avatar
    Tara

    Dosta ima proizvoda koje si napisala i koje bih probala,jer je zanimljiv izbor.Trazila sam i u liliju i u parfimerijama nove GR proizvode,ali ih nije bilo,a bas su mi ove nove cetkice super

    Reply
  23. Avatar
    Marija

    Isprobala sam LLUMS puder i korektor, korektor je super, dok je najsvetlija nijansa pudera ipak previse tamna za mene, pa se nadam nekoj zaista svetloj i zuckastoj nijansi. Golden Rose tecni ruzevi su standardno dobri, kao i maskare, False Lashes mi se jako dopada, volim takve cetkice. 🙂

    Reply
  24. Avatar
    Tamara

    Definitivno zelim da probam Too Faced proizvode!!! Golden Rose tecni ruzevi i olovke za usne su se pokazali kao zaista fenomenalni!

    Reply
  25. Avatar
    Daca

    U studentskim danima mi je Max Factor bio jedan od najzastupljenijih brendova u neseseru. Njihovi tečni i kompaktni puderi, makskara… Kako je koža postajala starija, bilo mi je ipak bitnije da je puder lagan tako da smo se razišli. Pojavile su se i druge fenomenalne maskare koje su me odvukle na drugu stranu… U ovom bronzeru i sjajevima za usne vidim novu šansu da Max Factor i ja obnovimo naše druženje. 🙂
    Sefora… Nisam se još počastila njihovim proizvodima. Vjerujem da su fenomenalni!

    Reply
  26. Avatar
    Aleksandra

    Volela bih da isprobam dosta proizvoda o kojima se pisala, ali bih najpre odabrala novu Nivea Q10 Plus C liniju. Hvala ti na prilici. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.