Moram prvo da kažem da nikad nisam imala ovako nešto! Drugo, moram da kažem da je meni ovaj puder savršen. I opet moram da kažem da nikad nisam imala ovako nešto, i moram da konstatujem da ja bez ovoga više nikada neću moći da se našminkam tako da budem zadovoljna.

Inače nisam neki ljubitelj i korisnik pudera u prahu, ranije sam ih koristila više (bile su devedesete i tako to), sad ih i dalje koristim ali mnogo ređe i manje, samo kad docrtavam obrve i eventualno malo natapkam na nos i bradu da ne prosijam kad su ovakve vrućine i slično. Ne dopada mi se taj neki brašnjavi izgled koji se često omakne devojkama kad stavljaju ovu vrstu pudera, i uopšte u poslednje vreme više volim da ne budem potpuno mat, a kako imam kombinovanu tj. mešovitu kožu, stalno sam u potrazi za tečnim puderom koji će mi dovoljno matirati lice (a da to ne bude preterano) kako ne bih morala da koristim onaj u prahu preko.

E pa sa ovim puderom je potpuno druga priča. Tekstura mu je neobično svilenkasta, a opet nekako škriputava pod prstima (znam da sam dosadna, ali nikad nešto takvo nisam imala, pa ne mogu ni sa čim da uporedim) i užasno je sitno, sitno mleven. Uopšte ne liči na standardni puder. Kad ga nanesem na lice (probala sam i četkom i aplikatorom koji dolazi u pakovanju, i u obe varijante je ok), nekako se utopi u kožu, u borice, u porice (valjda zato što je tako fino sitan i gladak), i stvarno nekako “izglača” lice. Jednostavno ne znam kako drugačije da objasnim. Prah je bele boje, ali se potpuno stopi sa bojom tena, pa ne ostavlja nikakav obojeni trag.

Druga stvar koja mi se mnogo dopada kod njega je sledeća: kad ga stavim ujutru, mogu ceo dan da se preznojavam ako hoću, mogu da trčim, sunčam se i vežbam u teretani (nije da stvarno vežbam iako bi trebalo, to je samo da bih dočarala), lice mi ostaje mat. I to ne ružno mat, ne prašnjavo/brašnjavo mat, nego se prosto ne sija onako kao da je masno, ili znojavo, nego je onako baš kako treba.

Pakovanje izgleda lepo. Plastična crna elegantna četvrtasta kutija kojoj se poklopac odvrće, sadrži aplikator i ima 8 grama proizvoda. Meni se čini da je to prilično malo (izgleda u kutijici kao da ga je malo), ali još uvek ne znam kojom brzinom se troši obzirom na to da ga koristim tek nekoliko dana. Platila sam ga 6 funti (oko 800 dinara) ali bih ga platila još tri puta toliko zato što mi je fenomenalan. Možda je to zato što nikad nisam probala ni jedan HD puder (kao npr. onaj od MakeUp Forever koji svi toliko hvale), pa mi se dopada sama ta ideja i taj “gladak” izgled koji se dobija nanošenjem ovog tipa pudera.

Ja sam oduševljena ovim proizvodom, i bez sumnje ću ga kupovati još. I naravno, preporučiću ga svima.

I još nešto: fotografije na kojima se vidi kako izgleda na koži ću postaviti malo kasnije, za sada samo možete da mi verujete na reč 😀

 

elf high definition hd powder

elf high definition hd powder

elf high definition hd powder

Komentari

comments

13 Responses

  1. Avatar
    Biba

    Uh, tole pa moram (po tem kar si napisala) čimprej kupiti! 🙂

    Reply
  2. Avatar
    Maybe

    Čula sam da je dobar, ali sad i vjerujem! A i vidim da imamo isti tip kože, pa točno mogu znati kako će reagirati na koži.

    Reply
  3. Avatar
    beautymaniac

    Takođe vidim da imamo isti tip kože.
    I još uvijek vas “mrzim” jer kupujete ne ELF-u a ja ne mogu :))
    Šalu na stranu, iako se zasjajim vrlo često i imam par pudera u prahu/kamenu ne podnosim ih koristiti jer mi je sa svakim puder na licu više primjetan i imam dojam da mi se koža guši. Osim toga izgleda mrtvo mat i tri puta gore kad poslje nekog vremena T zona prosija nego samo sa tekućim.
    Jako me privlači sad ovaj HD jer vjerujem da ne bi bila oduševljena da nije stvarno jako dobar, čekam još samo slike da vidim kako izgleda na licu pa ću ga potražiti na eBayu

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      Slikaću ga sad za vikend, samo da uhvatim malo sunca – nikako ne mogu lepo da uslikam razliku unutra (a da može da se primeti). krivo mi je što ne šalju kod vas, ali ako znaš neki način da ti pošaljem odavde nešto sa elf sajta ili slično, možemo da se dogovorimo, meni stvarno nije problem…

      Reply
  4. Avatar
    Princess*Eden

    I ja sam u potrazi za savršenim puderom, slažem se da cure nekad pretjeraju s ovima u prahu ili kamenu, pa izgledaju prašnjavo… Možeš li mi reći gdje si ovaj nabavila? 🙂

    Reply
  5. Avatar
    Sheba Kosier

    I and my guys came digesting the excellent ideas found on your web page and then the sudden got a terrible feeling I had not expressed respect to the site owner for those strategies. These young boys ended up as a result happy to read them and have now honestly been tapping into them. Thanks for being really accommodating and also for deciding upon this kind of really good subject matter millions of individuals are really desperate to understand about. My very own sincere regret for not expressing appreciation to you earlier.

    Reply
  6. Avatar
    Jasmina

    E ja ovo planiram da probam, opis me jednostavno kupio 😀
    Inace ovo mu je sastav:
    Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica.

    Citam neke reviews na Makeupalley.com i neki kazu da im je vizuelno smanjilo izgled pora oko nosa i na celu.

    Kad sam bila mladja sa sminkom je bilo lakse, nit sam ja preterivala, nit je to bilo upadljivo, a sad, kako se godinice nizu (kao brojanica, al ona sto ide oko vrata :D) pokusavam se pribliziti(vratiti) nekakvoj kozmeticko/sminkerskoj prirodnosti jer se svaki visak ili neke greske jasno vide(oko se uvezbalo).

    Otkako sam se lepo sporazumela sa nekim cetkama za masazu lica i kvalitetnim baznim uljima, imam problem da mi tecni puder (koji mi je do sad radio posao) predstavlja muljavi visak…kao da mi je lice posvetlelo za nijansu pa se taj puder dodatno i bojom ne uklapa.

    S druge strane puder u kamenu/prahu cak i nanosen omiljenom Tvor chetkom (Inglot) neke stvari ne izravna i relativno brzo prosija?!
    Plus sam ja uzela onaj koji je krcat parabenima 🙁

    tako da planiram ovo poruciti u skorije vreme 🙂
    Hope it works! ^_^

    Reply
  7. Avatar
    Sladjana

    Kakvo otkrice i ja imam komb kozu lica, bas sam sreckovic danas 🙂 A gde su fotke kako izgleda na kozi 🙁

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.