Essence Circus kolekcija je kod nas stigla sa dosta zakašnjenja, tako da ponešto iz nje još uvek viđam ovih dana po DM-ovima.

Od cele kolekcije sam uzela samo ovaj lak i to iz čiste radoznalosti, ili moram-bar-nešto-da-probam-iz-ove-kolekcije nagona koji ni meni samoj nije uvek jasan, ali ok..

Lak je dupli tj. dvostrani, sa jedne strane kremasti pink, sa druge strane pinkaste šljokice. Ne izgleda loše, boje su simpatične i letnje, ali meni se više sviđa samo lak bez šljokica.

Četkica koja mi je zapala sa ovim lakom je bila neuredna i čupava (neretko mi se to dešava sa Essence) pa me od samog početka nije oduševio. Cena mu je oko 400 dinara, što je prilično za Essence, a količina laka sa svake strane je 4 ml. Malo.

Lak mi traje na noktima koliko i ostali Essence lakovi (2-3 dana max.), što se nanošenja tiče bilo je ok, a skidanje kao i sa svakim šljokičastim malo teže.

Sve u svemu, ovaj lak je neki prosek (minus čupava četkica, mada pretpostavljam da to nije slučaj sa svakom flašicom), pa osim ako vas neka od nijansi nije posebno oduševila, mislim da ima lepših lakova na koje vredi potrošiti tih nekoliko stotina dinara.

Da li ste probali neki od lakova iz ove kolekcije? Utisci?

 

 

 

 

 

 

 

Hvala na čitanju!

Komentari

comments

13 Responses

  1. Avatar
    Aurora

    Ja sam se suzdržala 😀 Lakovi iz ove kolekcije mi nisu ništa novo, sve nijanse već poznate (i u posedu, jel), a cena dosta visoka, tako da sam to preskočila, ali sam uzela oba lip laquer-a 😀

    Reply
  2. Avatar
    Cica

    Slatka boja, da nisam toliko zapela za french vise bih se zanimala za lakove… 🙂 No dobro, ima vremena…

    Reply
  3. Avatar
    Psycho Cat

    I meni je bolji bez šljokica 🙂
    Nisam probala ništa iz ove kolekcije, nije me naročito privukla, osim parfema kome je bočica savršena ali miris nije baš po mom ukusu 🙂

    Reply
  4. Avatar
    AnyRainbow

    Pa lepo izgleda na noktima. :] Btw, svidja mi se nova cover i profilna slicica na fb-u i to sto pises mnogo cesce! ^^ <3

    Reply
  5. Avatar
    hermetic

    Preskocila, boje su skroz bazicne a nisam fan sljokica, capila sam gliter ajlajner i kremastu senku, posto i ja imam isti sindrom da moram da kupim *bar nesto* iz svake nove kolekcije

    Reply
  6. Avatar
    Lena

    pa ko voli ovakve nijanse, deluje lepo…i meni se svidja kako stoji…
    ali ja sa pink noktima….bila bih sebi presmesna, ne znam dal bih izdrzala jedan dan…nikako da se osmelim i da ih nalakiram u nesto pink kad izlazim, uglavnom kad sam po kuci mogu…. 😀
    #stidljiva

    Reply
  7. Avatar
    Jelena K.

    Nisam nista uzela, mada mi ovo ne deluje bas privlacno
    volim samo one velike sljokice
    mada su one smrt za skidanje
    pa ih zato igonorisem u globalu 🙂

    Reply
  8. Avatar
    Liney

    na prvu mi je to bilo simpaticno zbog toga sto imas dvije boje u jednom pakovanju, ali u BiH je to 3 eura tj. 6 KM. radije cu naci boju rozu.

    Reply
  9. Avatar
    taanjica

    Ja sam uzela onu zlatnu krem senku iz te kolekcije i super je,jako pigmentovana samo da malo pocrnim i lepshe ce mi stajati.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.