Najzad su sa novim Essence proizvodima kod nas stigle i njihove šljokice za kojima smo balavili (ja bar jesam, ne znam za ostale) na stranim i komšijskim blogovima poslednjih mesec-dva. Dok ranije nisam bila luda za šljokicama u lakovima za nokte, pa su me čak i nervirale, od pre nekoliko meseci su mi pravi hit, i pojma nemam odakle je to došlo.

I kao što sam  mogla da pretpostavim, ovi novi Essence lakići su me oduševili! Toliko su slatkasti da sam opčinjena, a nema ko mi nije prokomentarisao neki od njih dok sam ih imala na noktima. Na fotografijama ispod su mi zanoktice očajne, a šljokice mutnjikave –  iako sam probala da uhvatim malo prirodnog svetla (a svi znamo koliko je to teško obzirom da je u 4 popodne već mrak), ali se nadam da ćete dobiti sliku o tome kako otprilike izgledaju na noktima kad se nanose bez podloge. Ono što mi se najviše dopada kod ovih lakova, a naročito kod zlatnog, je što može da se kombinuje sa mnogo boja ispod, čime dobijamo mnogo dobrih kombinacija na noktima.

78 Blue Addicted je crna jelly podloga sa sitnijim plavim, i krupnim plavim, srebrnim i zelenim gliterom. Od ova tri šljokičasta najbolje prekriva, tako da već u dva deblja sloja može da se nosi samostalno. Veoma je gust, i kao i sve lakove sa gliterom, lakše mi je da ga četkicom rasporedim po noktu nego nanesem na klasičan način. Nisam ga nosila preko nekih drugih lakova jer lepo pokriva i sam, i moram da priznam da mi je najlepši lak koji sam imala u poslednjih nekoliko meseci (uživo izgleda mnogo bolje). Suši se sasvim zadovoljavajućom brzinom kad se uzme u obzir to koliko je gust, a na noktima mi stoji 2-3 dana, što je za mene priličan uspeh.

72 Time For Romance je preslatka malinasta nijansa sa krupnijim roze i sitnim raznobojnim gliterom. Na fotografijama sam ga nanela u 3 prilično debela sloja, ali lepo izgleda i u jednom sloju nanesen preko lakova drugih nijansi. Suši se isto ok, traje na noktima prosečno. I lep je.

67 Make It Golden su zlatni gliteri, krupniji i sitniji, u providnoj podlozi. Ovaj je dušu dao za layering, i moram da priznam da nema laka za nokte preko koga ne izgleda sjajno, a testirala sam ga na plavim, zelenim, crvenim, crnim… sjajan je. Lepo se suši, lepo nanosi, na fotografijama su tri sloja, traje dosta dugo na noktima.

Što se skidanja tiče, ono je standardno naporno, ali to i očekujemo kad želimo ovakve bling bling efekte, jel.

64 Be Optimistic nema šljokice, već je šimerasto bakarno – narandžaste, ili boje rđe, tako nekako. Mene ova boja oduševljava jer mi je nekako skroz prikladna za ovo doba godine, i lak mi se dopada jer potpuno prekriva nokat u samo jednom sloju, mada je lepši sa dva. Vreme sušenja mu je prosečno, kao i period koji mi ostaje na noktima, ali eto, zbog boje i cene sam spremna da oprostim takve sitnice.

[box type=”shadow”] Essence Colour&Go su odavno među mojim omiljenim jeftinijim lakovima za nokte – po ceni od 179 dinara imaju zaista divan izbor modernih nijansi, lepo se nanose, solidno suše i prosečno traju na noktima, pa mi se tako i ovi, iako nešto drugačijih svojstava zbog svog šljokičastog sastava, baš dopadaju i od srca preporučujem da ih isprobate.[/box]

 

Hvala na čitanju!

Komentari

comments

19 Responses

  1. Avatar
    Milena

    Boje su zaista divne! koliko se tesko skidaju, tj. da li uspevas da ih skines samo acetonom, jer sam one essence sljokice (u normalnim bocicama) morala da turpijam sa nokta ? 🙂

    Reply
  2. Avatar
    Aurora

    Time For Romance sam vec nahvalila na mom blogu, kao sto si videla 😀 A sad vidim da moram da nabavim i taj plavi, savrsen je 🙂

    Reply
  3. Avatar
    Milena

    Hmmmm, moracu onda da se naoruzam strpljenjem, jer (posebno)ovaj plavi je vredan mucenja…thnx

    Reply
  4. Avatar
    Ivona

    Zlatni imam i divan je, a plavi nikako ne uspevam da nađem 🙁

    Imam samo jednu zamerku. Color&go lakovi nisu uopšte jeftini. Jedan CG košta 380din za 15ml.
    15ml ovih slatkih lakića je 3 bočice po 179din – 537din >:-(

    Reply
  5. Avatar
    Sayuri

    Ni ja ranije nisam uopste bila fan sljokica, a sad ih obozavam i kao sto si rekla, nemam pojma odakle mi to 😀 Imam time for romance i blue addicted, i sad moram da nabavim i ovaj zlatni, bice dobra kombinacija za novogodisnju noc 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.