Predviđeno je da ovo bude multifunkcionalni proizvod, nešto nalik onome koji ima Garnier u svojoj Pure liniji, pa bi tako 3 in 1 formulu trebalo da čine gel za umivanje, piling i maska, sve u jednoj tubi. Po onome što na njoj još piše, trebalo bi da dubinski čisti, eliminiše mitesere, matira i čini kožu glatkom. Sadrži salicilnu kiselinu i cink, plus neki fast mat kompleks.

Ovo nisam kupila zbog problema sa bubuljicama ili baš masne kože tako da  dejstvo ovog proizvoda ne mogu da ocenim u tom smislu, već sam ovaj proizvod želela da isprobam jer volim da se umivam tim sredstvima za masnu kožu, volim kako mi oni čiste i zatežu lice, volim kako (najčešće) osvežavajuće deluju i mirišu na čisto, a osim toga, što se ovog konkretnog sredstva tiče, privukli su me i cena i pakovanje. I želja da probam nešto što ranije nisam. I tako.

Pakovanje je ok, to je jedna tuba u kojoj dobijate 150 ml proizvoda + 50ml gratis, i to sve za cenu manju od 300 dinara, i ta tuba je tako šarena, sa uzvičnicima i šljaštećim obećanjima. U njoj je sredstvo koje je bele boje, i ono što me je prvo razočaralo, neočekivano retke teksture u odnosu na slična sredstva drugih proizvođača. Takođe, kad sam već kod teksture, ne znam kakav uopšte piling sa ovim može da se uradi, obzirom da u ovih 200ml ima maksimum pedesetak neosetnih i nevidljivih zrnaca.

Sledeće što me je neprijatno iznenadilo i zbog čega neću koristiti ovaj proizvod je miris. To je jedan otužan, sladak miris teškog orijentalnog parfema neke gospođe u godinama koji nikako ne mogu da povežem sa sredstvom za čišćenje lica. Najgore od svega je što je taj miris toliko intenzivan da je čak stomak počeo da mi se buni, iako na mirise nisam previše osetljiva, i generalno mi ne smeta miris u kozmetičkim proizvodima.

Što se učinka tiče, ostala sam poprilično ravnodušna. Kao gel za umivanje ovo bi moglo da prođe, samo da nije tog mirisa. Ostavlja kožu čistom, ne previše mat i ne previše zategnutom, tako da nije agresivan. Kao piling je potpuni promašaj, tj. isto je kao da ste pokušali da radite piling bilo kojim gelom za umivanje. Kao maska za lice je totalno nepraktično, suviše je retko i ne suši se na licu, tako da je i to kao da ste se samo umili. A i čisto sumnjam da bih izdržala taj miris na licu duže od par minuta, koliko bi kao maska trebalo da odstoji.

Dugo se nisam ovoliko razočarala u neki proizvod, pa sam i razmišljala da li da uopšte pišem o ovome, ali sam pomislila da bi možda nekom moglo da bude korisno ovo moje iskustvo. Jedini plus su mu cena i količina, ali kad kupite ovakav proizvod i skroz se razočarate kao ja, bude vam žao i tih 300 dindži, i bilo bi vam draže da ste za te pare kupili detetu nekoliko Rumenka. Nije da sam zbog ovog proizvoda uskratila detetu omiljeni sladoled, samo sam želela da dočaram koliko mi je žao…

.

Komentari

comments

17 Responses

  1. Avatar
    Biberlee

    Ja sam kupila njihovo mlijeko za sunčanje, zadovoljna sam, ne masti čak ni lice. Doduše, to su dva sasvim različita proizvoda.
    Inače, ja imam mješovitu kožu, i najljepše mi je za lice kad koristim nešto blago, više za suhu nego za masnu kožu. Imam osjećaj da mi je svaki taj strogočisteći gel samo još više isušio kožu.

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      pa jeste, oni uglavnom sadrže neki alkohol ili tako nešto… meni to ne smeta jer mi lice nije osetljivo, ali kome jeste, bolje je da uzima neka blaga sredstva. za ovaj eveline bi se na primer moglo reći da je blago…

      Reply
  2. Avatar
    Maybe

    Neki dan sam kupila kremu za lice baš od ove linije jer je pisao da matira, i za sad su mi dojmovi odlični.
    ovo iskreno nisam ni gledala, jer imam Lush Coalfae koje ne bi mijenjala za ništa.

    Reply
  3. Avatar
    emina

    ja sam jednom uzela neki njihov puder čisto da probam i sad s njim mažem noge dok ne dobijem malo boje 😀

    Reply
  4. Avatar
    Marija-This is a fashion blog!

    Joj divim ti se na hrabrosti da isprobavas prozivode za ciscenje lica 😀 Nekako ja sam se jedva resila nekih nepravilnosti tako da se sada vec godinama drzim proverenog – nivea, dove, povremeno clean and clear (to je valjda johnson&johnson) 😛
    Uglavnom, drzacu se podalje od ovoga! Tacno mogu da zamislim taj miris! Ne podnosim kad nesto sto bi trebalo da mirise na sveze, u stvari mirise na tezak parfem…Nikada mi nece ni biti jasno ko, na primer, kupuje one dezodoranse sa mirisom parfema (B.U., C-thru i slicno) :)))

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      heh, isprobavam, mislim… šta je najgore što može da se desi 😀 šalim se, nemam neko osetljivo lice pa zato i probam sve i svašta, i ovo bi mi možda bilo onako, ok… ali miris… miris mu ne mogu oprostiti 😀

      Reply
  5. Avatar
    meri

    Imam ovaj gel,i meni je super. Ima malo čudan miris,ali mi ne smeta jer super obavlja svoju funkciju. Koristim ga uz tonik iz iste linije, i stvarno matira moje jako masno lice. Stvarno osjećam da mi je lice čišće od njega. Sad ne znam da li je to od kombinacije gel+tonik, ali stvarno funkcionira 🙂

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      Hvala ti što si napisala svoje mišljenje, meni nikako nije legao (čak me je i iznervirao :D), ali možda će nekom značiti ovo tvoje iskustvo, i vidim da je nekoliko devojaka napisalo da su zadovoljne njihovim ostalim proizvodima iz iste linije…

      Reply
  6. Avatar
    Cobeliks

    ja toliko volim tvoje postove i obradujem se kad vidim novi i uvek pratim tvoje preporuke i nema greske :*

    Reply
  7. Avatar
    april14344

    we have the same problem with spots and oily skin…been looking for a prefect product that suits me. so i have been gathering information, suggestion and recommendation from others.

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      gel je za umivanje, i ako uzimaš samo jednu stvar onda uzmi njega, jer ipak umivanjem mnogo bolje čistiš lice nego tonikom. tonik možeš i ne moraš da koristiš posle gela, on je za dodatno čišćenje lica, ali nije neophodan. znači, ili uzmi oba ili samo gel za umivanje, to bi bila moja preporuka.

      Reply
  8. Avatar
    Sandra

    Ovaj proizvod je ODLICAN. Lepo cisti, ne zateze kozu, blag je i dugo traje. Miris mu je sasvim ok, meni kod njega nista ne smeta. Sve u svemu, sjajan proizvod za pristojnu cenu.

    Reply
  9. Avatar
    stamena007

    meni su ovaj i svi proizvodi iz ove kolekcije pomogli,jer 10 godina mucim muku sa masnom kozom i bubuljicama,miris mi je skroz ok,bas me cudi da ti uopste nije prijao!! ali ako vec nemas masnu kozu,zasto koristis ovakve proizvode?? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.