U pokušaju da malo unapredim organizaciju bloga i slobodnog vremena koje imam na raspolaganju za pisanje istog, isplanirala sam nešto redovnije objavljivanje postova (naravno, koliko mi vreme dozvoli) i ubacivanje par redovnih rubrika za koje mislim da bi mogle da budu zanimljive.

 

Novosti na blogu

Jedna od njih će biti Lets Talk about…, u kojoj ću pisati o temama vezanim za kozmetiku ali iz nekog drugog, ličnijeg ugla, i u kojoj bih volela da mi se pridružite i pišete svoje mišljenje i svoja iskustva u komentarima – nekoliko tema sam već isplanirala, a prva će se baviti mestima na kojima kupujemo kozmetiku – parfimerijama, drogerijama i slično, pa ćete moći da pročitate koje su mi omiljene a koje manje omiljene i zbog čega, a nadam se da ću posle toga moći da pročitam i vaše mišljenje o tome.

U narednim postovima pisala bih i o tome koji su mi omiljeni brendovi i zbog čega, a koje ne volim, koji su prvi komadi šminke koje sam koristila, kojim proizvodima sam toliko zadovoljna da sam ih kupila više puta, sličnosti i razlike između drogerijskih i high-end proizvoda, koji proizvodi opravdavaju svoju cenu a koji ne, i slično – a ako imate neke predloge, ideje o tome kojim temama bismo mogli da se pozabavimo u okviru ove rubrike, slobodno ih ostavite u komentarima – unapred zahvalna 🙂

Uz to, još jedna rubrika koju sam zamislila i koju bih, kao i ovu, volela da objavljujem jednom nedeljno, se tiče meni najdražih proizvoda iz neke katergorije, npr. 5 najboljih nude karmina, ili 10 najboljih neutralnih senki, ili 7 najboljih hajlajtera…. Ovo sam još ranije dobila kao sugestiju pa mislim da je vreme da konačno uradim nešto povodom toga, a za ovu rubriku važi isto – predlozi dobrodošli 🙂

Da vam ne bih nabrajala o čemu ću sve pisati narednih dana na blogu, mali preview postova koji slede i na kojima radim možete videti u albumima Uskoro i Ovih dana na Makeup&more Facebook strani. Između recenzija konkretnih proizvoda, pisaću i o idejama za organizaciju kozmetike i šminke u stanu, omiljenim jesenjim proizvodima kao i o četkama – onaj post koji je odavno trebalo da napišem, ali upravo ga pišem i uskoro ćete moći da ga pročitate.

 

Vaše recenzije

Podsećam vas (a i one koji nisu znali obaveštavam) da se još jedna novost odnosi na pisanje vaših recenzija; odvojila sam stranu na kojoj možete popuniti formular i poslati vašu ocenu i mišljenje o nekom proizvodu koji ste koristili – bilo da želite da ga preporučite ili upozorite na njegove mane. Za sada je sve to u nekoj početno-eksperimentalnoj fazi, i raduje me što devojke već šalju svoje recenzije, a u nekom narednom periodu ću, ako bude interesovanja, napraviti neku ozbiljniju varijantu sa podelama prema vrstama i brendovima, pretraživanjem, i slično.

Sada, na kraju svakog meseca jednu od pristiglih recenzija nagrađujem lepim poklonom, pa ako već niste, vreme je da se priključite i napišete šta mislite o proizvodima koje ste koristili 🙂

 

 Nagradna igra

I na kraju, iako znam da je većina vas stalnih čitateljki/čitalaca već popunila formular za učešće u Kenzo Madly nagradnoj igri, podsećam one koji nisu da imaju vremena do srede u ponoć, kada se igra završava. Zahvaljujući kompaniji Promands koja je uvoznik Kenzo parfema i Kenzoki linije za negu kože, delimo čak pet lepih i vrednih nagrada, pa ne propustite priliku da se prijavite i da podelite info sa prijateljima!

 

Blog preporuka

Na kraju, htela sam da sa vama podelim i nekoliko kozmetičkih blogova iz naše i susednih država koje sam otkrila u poslednje vreme i u čijim tekstovima zaista uživam. Osim onih koje sam i ranije pominjala na blogu, moram da vam skrenem pažnju na sledeće beauty blogove: objektivnu Šminka je ljubav sa recenzijama zanimljivih proizvoda, Anaviglam sa zavidnom kozmetičkom kolekcijom, još jedan naš blog koji se bavi lakovima Beauty Blog by Ivana, Martina makeup sa korisnim savetima za šminkanje i video tutorijalima, i Makeup Ninja sa fenomenalnim fotografijama.

Ima ih još mnogo, naravno, o nekima sam već pisala a neke ću tek pomenuti, i potrudiću se da vam češće ukazujem na ne samo zanimljive blogove već i interesantne tekstove koje pronalazim širom beauty blogosfere.

 

Komentari

comments

7 Responses

  1. Avatar
    Coxy

    O, hvala puno, pohvala baš znači, pogotovo kad dođe od naše najpopularnije beauty blogerke 🙂
    Jako mi se sviđaju ideje, postovi iz ličnog ugla su vrlo zanimljiva stvar, a mislim da na postove tipa top 5 nude karmina kliknu čak i žene koje nisu baš lude za šminkom, top liste jednostavno privlače ljude 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.