Za danas sam vam spremila nešto lepo, nešto o čemu još nisam pisala. Razlog što nisam pominjala Lush i njihove proizvode je što sam do skoro živela u neznanju da se ovaj brend vratio u Srbiju (iako se to dogodilo još početkom godine), a to sam saznala tek kad sam videla njihovu prodavnicu u Knez Mihailovoj koja se otvorila pre otprilike dva meseca. Ranije sam baš volela Lush i neke njihove proizvode, među kojima mi je jedan od omiljenih bio Ocean Salt piling (toliko da ni do danas nisam uspela da pronađem piling koji bi ga nadmašio) pa zbog toga, a i zato što u njihovim radnjicama sada ima mnogo toga novog, volim što je Lush u Srbiji bek in biznis 😀

A da bih vam malo približila ovaj brend, družila sam se sa preljubaznim i simpatičnim osobljem u njihovoj prodavnici u Knezu, te ću se u narednim postovima potruditi da vam prenesem delić atmosfere iz Lush-ovog carstva :D, a i moje utiske o još nekim njihovim proizvodima koje sam imala prilike da isprobam i koristim.

Danas ću da vam napišem nešto o Soft Coeur masažeru za telo, koji je, po njihovim rečima dobar za vašu kožu koliko i za vašu vezu. Hmm, mislila sam dok sam razdragano nosila kući žute papirne mirišljave kesice…zašto?

Odgovor mi se ukazao čim sam ga prvi put upotrebila. Zato što je srcast, zato što omamljuje miriše, i zato što je mastan 😀

Dakle, masažer u obliku srca, recimo 4 sa 4 cm veličine, miriše mi na… kolače, na vanilu, na čokoladu, na limun, na pomorandžu… sve to zajedno. Miriše toliko jako da će vam od njega (iako je u kesici) mirisati celo kupatilo, a ja to volim. I mirisaćete vi, pošto ga nanesete na kožu, i to dugo. I to volim. Potrebno je malo ga zagrejati među dlanovima, svega par sekundi, da se otopi, posle čega postane klizav i mastan, a onda možete da ga nanesete. Koža je posle njega divna i meka, i pošto je, jel, masažer, ne upija se u kožu brzo.

Osim za masažu, ovo će biti veoma hranljiva i bogata mazalica za telo za nekoga ko ima baš suvu kožu, ili nekoga kome ne smeta da je masnjikav idućih par sati, ili nekoga kome je koža isušena od sunca na primer (ja se već vidim kako ga obavezno pakujem za more, tako nešto mi svakog leta nedostaje) i slično. Miriše vrlo intenzivno, pa iako ja obožavam slatkaste mirise tog tipa, nekome ko nije ljubitelj možda će biti pretežak.

Prilično sporo se troši, tako da će vam ovaj slatki komadić potrajati dosta dugo, a osim toga što me potpuno opčinjava način na koji se ovo srculence bukvalno topi u rukama i njegov divan miris, opčinjava me i to što u sebi sadrži i parčence prave čokolade (žmu me je zapanjeno gledao dok sam probala i pitao da li ja to zaista jedem sapun zbog tog mog bloga, ali mislim da ništa loše nema u tome što hoću lično da se uverim), koja nije slatka, ali je definitivno prava čokolada.

I još jedan detalj vezan za ovaj masažer (a ja sam vam poznata kao ljubitelj detalja), kad ga nanosite na kožu i to činite duže vreme, može se desiti da počne i da kaplje okolo (ali to samo ako ste baš baš vreli :D), a može se desiti i da vam ostavlja braonkaste štraftice taj komadić čokolade unutra, pa sve to morate lepo da razmažete. Ali to nam neće previše smetati, jer, kao što se na Lush-ovom sajtu pitaju, ko kaže da nešto ovako bezobrazno dobro mora da ostavi sve uredno?

Vrlo sam zadovoljna ovim masažerom, sviđa mi i miris, i tekstura, i ta čokoladica unutra je baš dobar detaljčić 😀

Onima koji imaju masniju kožu biće premastan kao sredstvo za negu (mada i dalje mogu da ga koriste za masažu), a oni koji imaju suvu kožu će ga slaviti. Slično, oni koji vole slatke čokoladno vanilaste mirise će ga obožavati, dok će onima koji ih ne vole možda i smetati. Ja sam među onima koji će ga obožavati, što već uveliko činim, i što preporučujem svima koji su mi slični 😀

Soft Coeur masažer može da se kupi u Lush prodavnicama u Beogradu, TC Ušće i Knez Mihailova 29, kao i da se naruči preko njihovog sajta, po ceni od 649 dinara.

Sastojci: kakao puter (Theobroma cacao), afrički biljni puter (Butyrospermum parkii), med, kakao prah (Theobroma cacao), parfem, bademovo ulje (Prunus dulcis), glicerin, ulje slatke pomoranže (Citrus sinensis), ulje bergamota (Citrus Aurantium bergamia), limonen, linalul, benzil benzoat.

 

Hvala na čitanju!

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi na testiranje od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno.

Komentari

comments

27 Responses

  1. Avatar
    Fashion Magnolia

    obozavam lush, isto sam mislila da nema vise kod nas..u ns-u je prodavnica davno zatvorena, a onda sam videla u uscu da ima! jeee! masazer probam obavezno!

    Reply
  2. Avatar
    Branka

    Nikako ne razumem ovaj komadic cokolade unutra, zasto li su ga stavili kad ostavlja mrlje po telu? Inace ovo zvuci super, imam suvu kozu i bas mi je potrebno ovako nesto, ali opet neznam sa tom cokoladom, jedino ako je izvadim nekako..

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      mislim da bi mogla da je izvadis bez problema, ali nije strasno ni ako ostane, i te mrlje se lepo razmazu zajedno sa ostatkom.

      Reply
    • Avatar
      Micika

      ma nije to uopste strasno. Ja ga imam i ostao mi je samo cokoladni deo. Uopste se nisam umazala niti mi je ostavljao braon trag. Ja ga ne topi u rukama, vec na kozi, uzmem i odmah vucemmasazer po kozi i on se tako topi. Inace svi Lush masazeri su fenomenalni, ali ovaj je zaista the best, pogotovo sto mu je namena da se trosi u dvoje 🙂

      Reply
  3. Avatar
    Taci

    Jao meni ovo treba, posle mora pravac Lush 🙂 nisam bas,bas dugooo kupila nista njihovo, a jedno vreme sam bila navucena na penusave kugle za kupanje, i stalno sam kupovala one njihove paketice za poklone 🙂

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      ja bas dugo nisam kod njih kupovala jer nisam pojma imala da su ponovo u srbiji 😀 ali sad imaju bas svakakvih novih stvarcica, odusevila sam se 😀

      Reply
  4. Avatar
    Ingrid

    LUSH-jedan i jedini 🙂
    Nego, imam jedno pitanje koje doduse nema veze sa ovim postom ali ima sa blogom 🙂 Jesi li cula za Alverde kozmetiku, moze se pronaci u DM-u. Htjela bih da probam njihov puder, i opcenito da se “prebacim” na te prirode/organske proizvode.. ali pojma nemam kakvi su. Dosta sam istrazivala o jednoj hemikaliji koje se masovno stavlja u kozmetiku- paraben, i mogu ti reci da je mnooogo stetna a ima je, izmedju ostalog, u puderu koji koristim i neizmjerno volim- Maybelline 🙁

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      tecni puder od alverde nisam nikad probala, a iskrena da budem ni ne vodim mnogo racuna o tim sastojcima, iako bi trebalo.
      od alverde imam mineralni puder i rumenilo, i njima sam veoma zadovoljna, sto se ostalog tice imam par sjajeva, korektor i to bi otprilike bilo to. neke stvari su bolje, neke losije, ali ove mineralne proizvode stvarno mogu da preporucim, bas su mi dobri.
      opet, oko sastava ne mogu mnogo da ti pomognem jer se slabo razumem.

      Reply
  5. Avatar
    Merima

    hehe, najjachi je muz sa komentarom “zbog tog tvog bloga”:P mogu da zamislim kako njima to izgleda. moj mushkarac na primer, kada god prodjemo pored lusha , pita :”hoces unutra?” jer zna da ne mogu da odolim:)

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      mene je iznenadio sto je uopste hteo sa mnom da udje u lush, ranije mu se vrtelo u glavi od mirisa, veliki je to korak za covecanstvo 😀

      Reply
  6. Avatar
    Red Berries

    Isprobala sam skoro sve masazne plocice iz lusha i ovaj mi je medju favoritima…Mmmmmm miris je odlican…

    Reply
  7. Avatar
    Emma

    Hmm, nisam isprobala njihove proizvode, ali bih mogla uzeti nekoliko mini sapunčića ili onih kuglica za kupanje 😀

    Reply
  8. Avatar
    Sofie

    Soft Coeur masažer nisam još uvek isprobala, ali jesam Each Peach. Sav je citusan i osvežavajuć, pa je super za raspoloženje i razbuđivanje. A i odlično hrani i omekšava kožu, jer ima kakao puter, puter avokada, i sl.
    🙂

    Reply
  9. Avatar
    Jelena

    Koliko moze da traje ovaj masazer, nekako imam utisak da bih ga u 2-3 poteza potrosila, a onda i nije jeftin ako je tako :/

    Reply
    • Avatar
      Micika

      Nije jeftin, ali neces ga potrositi ni iz 2 puta 🙂 Ali kad probas, navuci ces se i nece ti biti zao para vec ces odmah hteti da probas jos neki. Bar je tako u mom slucaju

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.