Pre nekoliko meseci sam prvi put kupila Maybelline lak za nokte, bio je u klasičnoj jarko crvenoj boji i oduševio me je. Bilo mi je krivo što nemaju veći izbor boja, jer bih sigurno kupila još neki, ali sam pre nekoliko dana videla da su stigle neke nove nijanse što me je baš baš obradovalo.

 

 

Za početak sam uzela 645 Viva Blue Violet, divnu ljubičasto plavu sa nešto sedefa, i jarku koralnu u nijansi 490 Hot Salsa, a osim dosadašnjih, ima ih u nekoliko novih nijansi (i dalje mi je žao što izbor nije veći jer su mi ovi lakovi baš kvalitetni, ali će možda nekad u budućnosti i biti, nadamo se):

 

 

Ono što me kod ovih lakova osuševljava je savršena tekstura i pigmentacija, tako da na noktima lepo izgleda čak i ako nanesete samo jedan sloj, četkica je ravna i ne previše uska niti široka, već taman, lak se prilično brzo suši i jako lepo sija na noktima kad se osuši i bez top coat-a preko, a ono što mi se najviše dopada je što mi na noktima traje i po 4 dana što mi je stvarno super i ogroman uspeh 🙂

Obe nijanse su kao stvorene za leto, prilično su upadljive i jarke, ali leti je veselo i najlepše, jel 🙂

 

 

 

Eto, ja sam prvi od ovih lakova slučajno kupila i oduševila se, i kad bi izbor boja bio veći sigurno bi ih imala mnogo više u kolekciji. Dotle, moja iskrena preporuka za Forever Strong lakove jer su baš dobre formule i postojani na noktima, pa mislim da vrede tih oko 450 dinara za koliko se prodaju u Lilly drogerijama, a u istim prodavnicama je ovih dana u toku i akcija gde za jedan kupljeni Maybelline proizvod na poklon dobijate Colorama lak za nokte, a za dva kupljena Maybelline proizvoda Collosal Cat Eyes maskaru, pa ako vas privuče neka od desetak nijansi, nadam se da će vam se dopasti koliko i meni.

 

Komentari

comments

14 Responses

  1. Avatar
    Branka

    Hvala za post, bas trazim jedan lep koralni lak, mislila sam da kupim OPI ali s obzirom na cenu mislim da cu uzeti bas ove dve tvoje boje. Btw uvek stavis sjajne fotke pa hvala i za to!

    Reply
  2. Avatar
    AnyRainbow

    Svidja mi se ovaj ljubicasti, mada mi je mnogo da dam 450, 500 dinara za lak. :/ Imam beli, nije los. Ali nisu mi cak ni nijanse primamljive.

    Reply
  3. Avatar
    hermetic

    Potpisujem za kvalitet, odlicni su! Imam jos odavno par boja, stvarno dugo drze, pa sad merkam i ove nove nijanse; mislim da cu uzeti ovaj koralni, mnogo je lep 🙂

    Reply
  4. Avatar
    Lola

    u poslednje vreme sam luda za lakovima i trazim jednu nijansu boje crvene ali sa sedef odsjajem…ovo je ipak jaka crvena

    Reply
  5. Avatar
    Jelena

    Imam samo jedan lak iz ove kolekcije,Volcanic red.Boja je divna, bordo sedefasta, ali mi se kvalitet uopste ne svidja. Jako brzo se ljusti, i to bas ljusti, bukvalno se skidaju komadi sa nokta, ne moze da mi izdrzi ni jedan ceo dan.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.