Ok, mislim da su sada svi pogledali post o šljokičavim noktima dana, pa pošto su nenadano ispali više kao nokti meseca, mislim nije loše da objavim novi tekst, bar dok ne uhvatim malo dnevnog svetla za fotografije nekih lepih novih stvarčica o kojima jedva čekam da vam pišem. Dakle, koristim priliku da napišem ponešto o temama za koje nam slike nisu neophodne, uz nekoliko opravdanja, izgovora i izvinjenja što u poslednje vreme nisam bila redovna sa postovima a ni tačna kad su u pitanju neke akcije vezane za blog, kao što je na primer Oriflame nagradna igra za koju tek sad biram pobednika, ili obećana nagradna igra u čast hiljadu lajkova strane na Facebook-u koja malčice kasni.

Izgovori su klasični, od onoga da sam imala veliku gužvu na poslu u septembru, naročito krajem istog, pa sve do onoga zbog koga mi nije ni najmanje krivo – a to je moje zakasnelo ovogodišnje letovanje.

Sada, kada se sve to lepo završilo, mogu da se malo više posvetim blogu koji mi je jedna od nekoliko najsvetlijih tačaka u ovoj hladnjikavoj jesenjoj svakodnevnici, i to sve samo zbog vas koji ga čitate čak i kada zabušavam sa pisanjem.

 

Oriflame poklončić

ide pravo kod….

 

littleBird (mymakeupand…)!!!

LittleBird dobija mail, a svima koji su se prijavili zahvaljujem od srca!

Avon Genics

Moja malenkost je uživala na peščanim plažama Crvenog mora dok je promocija Avon Genics linije za negu kože bila u toku, ali je moj najdrugar u ime makeupandmore bloga prisustvovao istoj kako bih mogla da vam dočaram kako je sve to izgledalo, kao i da vam predstavim ove nove Avon proizvode koji su kod mene trenutno u fazi testiranja, a koje će i neke od vas dobiti priliku da isprobaju.

Nove stvarčice

Novi proizvodi koje sam u poslednje vreme isprobavala i koristila uključuju i nekoliko trenutnih favorita o kojima ću pisati u narednim postovima, a među njima su nove Loreal Infallible senke za oči, Loreal Color Riche Intense karmini, jedan od najšljokičastijih lakova koje sam ikad posedovala – OPI-jev Rainbow Connection iz Muppets kolekcije, Inglot krem rumenilo i lakovi za nokte.

Takođe, u pripremi mi je i uporedni post o nekoliko maskara koje trenutno koristim, o puderima u prahu, kao i o tome kako i gde (ne)čuvam svoju kolekciju kozmetike i koji su to proizvodi koje najmanje koristim.

DM

Ne mogu a da ne pomenem ovu kompaniju koja me je oduševila svojim gestom, posebno kad uzmemo u obzir u marketinškom smislu prilično nerazvijeno i zaostalo za svetom područje na kome živimo  – naime, pre mesec i nešto dana, stigao mi je mail od PR-a ove kompanije u kome su mi se zahvalili na pozicioniranju njihovih proizvoda na mom sajtu (iako nikad ranije nisam imala kontakt sa njima, o njihovim proizvodima koje sam kupovala i koristila prosto sam imala dobro ili loše mišljenje i na ovim stranama ga najobjektivnije moguće delila sa vama), i pozvali me da ih posetim kako bismo se upoznali i kako bi mi lično zahvalili na tome.

Na stranu to što su me tom prilikom iznenadili i poklonom koji se sastojao od raznih njihovih proizvoda, to je manje bitna stvar (ionako ih i sama kupujem), mene je nemam-reči-da-vam-opišem-koliko iznenadio sam taj gest, to što su mi se uopšte javili i zahvalili, taj momenat da neko od njih čita moj blog, da se neko od njih setio da me kontaktira, na trenutak sam pomislila da živim u nekoj drugoj zemlji među nekim drugim ljudima, toliko sam bila prijatno iznenađena 🙂

Želim samo da pojasnim da ovaj blog zaista pišem za svoju dušu i od njega ne tražim ništa, ne pišem ga da bi me neko pohvalio ili mi zahvalio, ponajmanje da bi mi neko nešto poklonio, ali eto, morala sam da podelim sa vama ovo što je uradio DM samo zato što mislim da su zaista zaslužili. Plus, mislim da bih na temu odnosa između kompanija i blogera mogla da napišem i neki opširniji tekst jer bi moglo biti veoma zanimljivo čak i za one koji blog ne pišu 🙂

Ta-na-na-na

I za kraj, hoću da vam najavim nagradnu igru koju sam obećala pre par nedelja a stiže sa malim zakašnjenjem i za koju ćete morati da naoštrite vaše krejončiće, četkice, senkice i maskare :D, ali kad čujete kakva sjajna nagrada koju je obezbedila kompanija Orbico je u pitanju, sigurna sam da vam neće teško pasti – a i volite da se šminkate, jel?

Detaljna uputstva stižu vrlo vrlo uskoro –  a dotle uživajte u ovim lepim jesenjim danima i budite lepi i nasmejani kao što znam da jeste 😀

Hvala na čitanju!



Komentari

comments

17 Responses

  1. Avatar
    Tacy

    Bas si nam nedostajala 🙂 Mnogooo mi je drago sto je littlebird osvojila nagradu,a iznenadjena sam gestom DM-a, mada sam ocekivala da ce ti ponuditi neku saradnju 🙂

    Reply
  2. Avatar
    Biberlee

    Konačno! Falila si…;)
    Nadam se da si se lijepo provela na ljetovanju (recenzija neka?)
    Super za DM, baš lijepo od njih, a vala bilo je i vrijeme! 🙂
    Sad kad nas obaspeš postovima… 🙂

    Reply
  3. Avatar
    Anja

    Cestitke pticici na osvojenoj nagradi!:) I ja sam ocekivala da ce ti ponuditi neku saradnju ali u svakom slucaju bravo za njih! Radujem se novim postovima:)

    Reply
  4. Avatar
    bamby

    eeeeeee pa hvala Bogu da si se vratila!!!hehe dugo te cekam i vreme je bilo da opet se aktiviras!!!

    Jedva cekam nove postove

    Big kiss

    Ps. da da dm je najbolja firma sto se toga tice, znam radila sam za njih u NEmackoj 5 god!! Postuju kupce a isto tako i blogere sirom sveta

    Reply
  5. Avatar
    merima

    Konacno dugo ocekivani post! Nadam se da ti si uzivala na odmoru (o, kako ti zavidim:). Svaka chast ljudima iz DM-a,ipak nisam iznenadjena, imajuci u vidu da se radi o Nemcima:)

    Reply
  6. Avatar
    Pirinco

    Jao super sto si opet tu :)! Jedva cekam nove tekstove! Dm je sjajan, bio je neki problemo sa cenom jedne cetkice, zvala ih i za oko 2 nedelje sve sredjeno. Mozda je to u svetu normalno, ali mene je prijatno iznenadilo. Bilo bi odlicno da naprave neku saradnju sa tobom 😉 Ptic, cestitam :)))

    Reply
  7. Avatar
    hristina

    Bas te dugo nije bilo, jedva cekam tvoje nove postove 😀 Cestitam pobednici i zelim sebi vise srece sledeci put haha =D

    Reply
  8. Avatar
    Jelena K.

    eh koliko se samo obradujem kad neka kampanja pokaze dobru volju prema blogeraju. Oduvek sam volela DM, sad znam i zasto :)))

    Reply
  9. Avatar
    smizla__

    cestitam! A svakako si zasluzila, ovo je jedan od najboljih (ako ne i najbolji) domacih kozmetickih blogova! Samo nastavi tako.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.