Kod Deborah lakova me nervira što su označeni brojevima, umesto nekim zanimljivim ili bar opisnim imenima. Ali sem toga, i možda malo cene, do sada na njih uglavnom nisam imala zamerke, pa je takav slučaj i sa ovom prelepom nijansom. Jer…. kad ja kupim lak sa šljokicama, budite sigurni da je to stvarno zanimljiv lak. Krenula sam da kupim neki od novih Bourjois lakova jer sam videla da imaju nekakve zanimljive četkice i boje, ali kako me nijedan nije preterano zainteresovao jer sve te boje već imam u po nekoliko primneraka, kad mi je prodavačica pokazala ovaj Deborah na svojim noktima nisam se mnogo dvoumila.

Jedini problem kao i sa svim šljokičastim lakovima nastaje kada poželite da ih odstranite sa noktiju, ali osim toga, ovaj lak je savršene teksture, super jednostavan za nanošenje, veoma postojan na noktima, lepo se suši, četkica mu je odlična, malo kraća i šira nego što pamtim iz ranijih njihovih lakova….

Plus, sad u kolekciji imaju stvarno lepih i zanimljivih boja, Nikad nisam bila talentovana za opisivanje boja tako da ćete istu videti na slici (iako lak sveukupno mnogo bolje izgleda u prirodi nego na fotografijama), samo ću reći da su to zlatne šljokice (dosta njih) koje su u ljubičastoj podlozi, tako da se lak presijava zlatasto-ljubičasto, boja nije uopšte drečava već diskretna i fina a opet drugačija od klasičnih, i da napomenem da su na fotografijama na noktima dva sloja ovog laka, a tek tri premaza potpuno prekrivaju nokat.

Ove lakove možete nabaviti u svim drogerijama i parfimerijama, a koštaju oko 500 dinara.

.

.

Komentari

comments

15 Responses

  1. Avatar
    Emma

    Stvarno je predivan 🙂 Također mi se sviđa i šljokičasti jarko zeleni Deborah lak, mislim da ću ga kupiti 🙂

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      i ja mislim da ću ga kupiti, baš odskače, sve smo ga primetile mešu onim ostalim manje-više sumornim bojama 😀

      Reply
  2. Avatar
    Marinshe

    E bas sam taj gledala u DMu neki dan ali sam se ipak odlucila za kricavo zeleni deborah lak iz kolekcije fire&ice 🙂

    Reply
  3. Avatar
    Biba

    Zdaj imajo pri Deborah res kar nekaj lepih novih odtenkov v prodaji. Tale je že v moji zbirki <3

    Reply
  4. Avatar
    FashionMagnolia

    super izgleda na noktima, a ne verujem da bih ga kupila na osnovu boje u bocici! slazem se da je nocna mora skidati sljokave lakove, pih!
    takodje me nervira kada su obelezeni brojevima, a ne slatkim imenima!

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      eto, sve nas iste stvari nerviraju 😀 i stvarno mnogo lepši je uživo i na noktima… da ga nisam videla na prodavačici sumnjam da bih ga odabrala…

      Reply
  5. Avatar
    Biberlee

    Ne mora biti noćna mora skidati šljokice s noktiju: natopiti vaticu s malo odstranjivača, staviti na nokat a sve umotati u komadić folije. Držati tako 2-3 minute a onda samo svući taj “paketić” s prsta. Sve odlazi upakovano, nema šljokica ni po prstima ni noktima!

    Meni je svaki lak za nokte lijep 😀
    Ovaj još nisam vidjela na Deborah polici, ali zanimljiva je nijansa totalno.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.