Evo jednog posta koji nema mnogo veze sa šminkom, ali mislim da nije loše da vam ukratko ispričam zašto sam juče bila u Lush prodavnici u Knezu i šta traži reč seks na ovom smernom blogu.

Naime, Lush i ORCA pokrenuli su kampanju o značaju sterilizacije pasa i mačaka, kao i o važnosti odgovornog vlasništva, čiji je naziv:

 

 

 

Ukratko: Lush Fresh Handmade Cosmetics (LUSH) i Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama – ORCA, u petak 16. marta počeli su kampanju u Lush prodavnicama o značaju sterilizacije  i odgovornog vlasništva pasa i mačaka. Za ovu kampanju, Lush je posebno proizveo sapun – šapicu (koji se i zove, jel, Šapica) koji se sastoji isključivo od biljnih sastojaka i proizveden je u veoma ograničenoj količini, čijom kupovinom se obezbeđuju sredstva za obuku nastavnika u osnovnim i srednjim školama kroz poseban program “Dobrobit životinja i mi”, koji sprovodi ORCA kako bi doprinela razvijanju odgovornog odnosa prema životinjama.

Istovremeno Lush kozmetika podržala je i inicijativu ORCA za uvođenje odredbe o dobrobiti životinja u Ustav Republike Srbije. U Lush prodavnicama tokom trajanja ove kampanje mušterije će moći da potpišu peticiju za uvođenje odredbe: „Životinje imaju pravo na život u skladu sa svojom vrstom i zakonom.“

 

 

Na dan početka kampanje, osoblje Lush prodavnica odeveno u kostime pasa delilo je informativnu brošuru o sterilizaciji ljubimaca i pozivalo građane da kupovinom Lush šapice sapuna podrže inicijativu ORCA da naša deca postanu odgovorni vlasnici.

Takođe, svim poseticima Lush prodavnica tokom perioda kampanje biće dostupna brošura o sterilizaciji, zabludama i činjenicama, kao i samoj akciji i aktivnostima koje sprovode.

 

 

Nadam se da ćete i vi obratiti pažnju na ovu akciju o kojoj više detalja možete dobiti na sajtovima Lush kozmetike i organizacije ORCA, a ovde možete pročitati detalje u vezi peticije o pravima životinja, ili je možete potpisati u Lush radnjama tokom trajanja kampanje.

Ja sam se vrlo rado odazvala Lush-ovom pozivu i uživala u vedroj i veseloj atmosferi koju je osim ljudi iz Orke i živahnih Lush-ovaca upotpunila i moja koleginica blogerka, više nego simpatična Lena, a delić jučerašnje atmosfere i preslatke prolećne dekoracije sastavljene od njihovih proizvoda u Lush radnji možete pogledati na sledećim fotografijama 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Poslednje dve fotografije su Lush-ove

 

Hvala na čitanju!

Komentari

comments

10 Responses

  1. Avatar
    hermetic

    Odlicno, moram da priznam da me je privukao naziv, ali definitvno nisam ovo ocekivala ;)moj mackic je odavno sterilisan ali si me ovim postom lepo podsetila da bih mogla da svratim do Lusha ovih dana, odavno nisam

    Reply
  2. Avatar
    ana

    Nisam dugo bila u Lushu…sviđa mi se akcija i svratim sigurno..nadam se da i ovdje imamo istu akciju!

    Reply
  3. Avatar
    Lena

    podrzavam 😉 fotografije su stvarno zadivljujuce, i bas mi je drago da sam te upoznala 🙂 i hvaaaaala :X

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.