O blogu

Makeup & more je prvi beauty blog u Srbiji, nastao jos 2010. godine.

2014. je nagradjen Metropoliten Beauty Blog Awards nagradom u kategoriji za najbolji Beauty blog .

Bavi se uglavnom zenskim temama, a akcenat je na kozmetici. Teme koje obrađuje su šminka, nokti, nega kože, nega kose, parfemi, modni dodaci. Na makeupandmore.net mozete procitati recenzije, testove i opise proizvoda, savete i preporuke u vezi lepote, odgovore na pitanja čitalaca, informacije o beauty trendovima i novim proizvodima na našem tržištu, novosti iz sveta šminke i nege, kao i informacije o novim kolekcijama najpoznatijih proizvođača kozmetike, ali cu se truditi da vas upoznam i sa domacim, manje poznatim kozmetickim brendovima.

Saradnja/reklamiranje

Makeup and more / Šminka i ostalo je lični blog o kozmetici koji pišem i uređujem sama od maja 2010. godine, i koji je zbog svoje prirode uvek otvoren za saradnju sa pojedincima i kompanijama. Za sva pitanja i predloge vezane za saradnju sa ovim sajtom i sa mnom kao autorom, kao i za uslove reklamiranja na sajtu, možete me kontaktirati na mail contact@makeupandmore.net.

Obaveštenje za čitaoce

Kao autor bloga ostavljam sebi mogućnost da prihvatim i zadržim besplatne proizvode, testere, usluge, ulaznice/propusnice, i ostale oblike poklona od kompanija i pojedinaca.

Proizvod koji primim na poklon ni u kom slučaju neće uticati na sadržaj, teme ili postove napisane na ovom blogu.

Svaki oblik reklama koji se nalazi na blogu bilo da je generisam od strane reklamne mreže trećeg lica ili direktan, uvek će biti tako obeležen.

Ukoliko je neki članak na ovom blogu urađen u saradnji sa kompanijom (sponzorisan/plaćen), biće označen kao takav – partnerski post.

Kada odlučim da pišem o primljenim proizvodima/uslugama, to će biti isključivo zato što smatram da proizvod to zaslužuje ili da će to biti interesantno za čitaoce. Svoju kozmetiku svakako kupujem sama, i blog pišem isključivo iz ljubavi prema kozmetici i iz hobija, tako da proizvode i usluge primam na testiranje/probu jer ih nisam do sada koristila i smatram da će za čitaoce biti korisno i zanimljivo da budu upoznati sa istim. Kao vlasnik i urednik ovog bloga, nikada ne iskazujem svoje mišljenje o proizvodima, uslugama, drugim sajtovima i ostalim temama na osnovu vrednosti primljenih proizvoda/usluga, već isključivo na osnovu ličnog doživljaja i iskustva sa njima.

 

Pogledi i mišljenja koja iskazujem na blogu su isključivo moja lična. Bilo koja tvrdnja, statistički podatak, navod ili neki drugi zvaničan oblik prikaza proizvoda ili usluge bi trebalo proveriti sa proizvođačem ili dobavljačem.

 

Sve fotografije i tekstovi na ovom blogu, ukoliko nije naznačen izvor, moje su vlasništvo, i nije dozvoljeno preuzimati ih bez dozvole.

 

Ukoliko želite da preuzmete deo sadržaja sa ovog bloga (fotografije ili tekst), molim vas da me prethodno kontaktirate.

Komentari

comments