Eeee, evo najzad nečeg interesantnog i iz Avona. To jest, meni je interesantno, jer su u pitanju lakovi simpatičnih i nesvakidašnjih boja koji se odlično nanose, malo duže suše, ali zato izuzetno postojani. Čim sam videla ove dve zelene boje u inače prosečnom katalogu srce mi je poskočilo što je bio znak da ih moram imati, i drago mi je da nisam pogrešila, jer su uživo još lepši. Predstavljam vam…..

.

.

.

Peppermint Leaf

– zelenu za koju sam mislila da je “onako” dok je bila u flašici, ali na noktima mi je…. hit. Dovoljan je i jedan sloj da izgleda odlično, zanimljiva boja koja razbija jesenju monotoniju, sasvim ok se suši, duuugo traje na noktima…. odlična.

.

.

Green with Envy

 

– opasnu zelenu, koja je toliko tamna da je skoro crna, ali ne može da bude crna pošto je ipak tamno zelena. Hm. Da bi se videla prava boja potrebna su bar dva sloja, malo se sporije suši, ali dosta dugo traje na noktima. Boja je divna, tamna i duboka i mračna a opet nije standardna crna. Mnogo lepo.

.

.

Golden Wine

– je tamno crvena/bordo sa sitnim zlatnim i crvenim šljokicama. Malo je ređi, pa su potrebna minimum dva sloja (kao na slikama), a meni se još više dopada kako izgleda sa 3. Sa svakim novim slojem boja je sve tamnija. Iako nisam ljubitelj šljokica u lakovima, ova boja deluje fino, otmeno i lepo. Šljokice su sitne pa noktu samo daju lep zlatasti odsjaj bez da zaslepljuju. I boja je lepa, krvava, bladi. Volim.

.

.

Golden Twilight

– ova mi se najmanje dopada od sve četiri pa je na samom kraju. Crna baza sa zlatastim i zelenkasto žućkastim  šljokicama, sitnim i diskretnim.  Lak izdaleka izgleda kao da je tamno braon (crno plus zlatno valjda), što se meni baš i ne dopada. Iako volim tamne lakove, ovaj mi je onako, lepo je zamišljen ali ne baš tako sjajno izveden, pomalo… hm, pa običan. Najgušći je od svih, malo se sporije suši, ali kao i ostali veoma dugotrajan. To jest,  mislim da je dugotrajan, jer ga nisam ga držala duže od jednog dana zato što je  do – sa – dan.

Komentari

comments

3 Responses

  1. Avatar
    Vanja

    Ovaj peppermint leaf sam kupila cim je izasao, divan je, odlicna boja, super stoji i slaze mi se uz milion stvari!Moram da priznam da mi ovaj green vise vuce na crno, i razmisljala sam se da i njega narucim, ali evo odustajanja… 🙂 odlican ti je blog, noktici divni, boje prelepe, pratiiim! 🙂

    Reply
  2. Avatar
    Dixy

    Zahvaljujuci tebi mogu da porucim lak za nokte u avonu koji god pozelim;)) Njihove boje u katalogu su totalno drugaacije prikazane.Danas mi je stigao peppermint leaf!Odusevljena!ODlican blog!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.