Ovo su neki od noviteta koje nam je Avon pripremio za kraj leta:

 

 

Počeću od nove Super Drama maskare, koja bi, po rečima Avona, trebalo da ima višestruki efekat na trepavice, da pruži dramatično veći volumen i neverovatnu dužinu kako bi one izgledale čak 20% duže.

Ono što o ovoj maskari mogu da kažem je da je odnos cene i kvaliteta odličan, kao i da će oni koji vole dramatičan izgled i duge crne trepavice biti zadovoljni, jer ova maskara im zaista daje volumen i produžava ih, iako ne mogu da kažem da je baš 20 procenata u pitanju. Osim toga, dovoljno dugo traje na trepavicama, od jutra do mraka, i to bez skidanja, mrvljenja ili preslikavanja, što je meni za maskaru obavezno. Moram da napomenem i da malo slepljuje trepavice, što je donekle očekivano od maskare koja obećava i donosi volumen, pa bi tako oni koji više vole razdvojene trepavice i neki prirodan izgled možda trebalo ovu maskaru da preskoče.

Oni koji vole guste trepavice, voleće ovu zanimljivu i specifičnu četkicu ljubičaste boje, a za volumen o kome pišem potrebno je naneti Super Drama maskaru u 2 do 3 sloja, jer tek tada se sa njom postiže ovaj efekat.

Sve u svemu, još jedna solidna maskara iz Avona ukoliko volite guste trepavice koje će biti primećene, posebno ako uzmemo u obzir cenu od 399 dinara u najnovijem katalogu br.13 koja zaista nije visoka.

 

 

 

 

 

 

Viva by Fergie je novi miris iz Avona koji nam obećava seksi i kontradiktornu kombinaciju sastojaka, smelu mirisnu notu koja donosi dvostruki efekat moćne i zavodljive žene, kako kaže Fergie kojom je ovaj parfem i inspirisan. Viva by Fergie je oličenje njenog stava, njenog obećanja sebi da će živeti punim pliućima i po svojim pravilima. Neustrašiva a ženstvena žena, takva je Viva.

Posle mirisa Outspoken i Outspoken Intense, Viva miris je mešavina zelenog bilja, lavande i vetivera, svež i dinamičan, a opet dovoljno ženstven i elegantan. Cvetnih je nota, na početku svež i zelen, kasnije se osećaju lavanda i začinsko bilje, da bi na samom kraju ostao drvenasti vetiver. Kao ljubitelju osvežavajućih, cvetnih i voćnih mirisa ovaj mi je veoma prijao, i naginje mi nekoj dnevnoj i neopterećujućoj varijanti iako se naravno može koristiti i za veče, a ono što moram da naglasim i što mi se posebno dopalo je što je u pitanju Eau de parfum koncentracija koja zaista dugo ostaje na koži, skoro pa ceo dan.

Viva by Fergie je dostupna u katalogu br. 13 po ceni od 2350 dinara za 50 ml parfemske vode, i uz prateći program koji se sastoji od losiona i spreja za telo.

 

 

 

 

 

 

 

Avon Baby je nova kolekcija proizvoda koje je Avon napravio na predlog potrošača, a za negu nežne bebeće kože. Ono što je najvažnije je da su proizvodi iz ove kolekcije napravljeni od prirodnih sastojaka, ne sadrže paraben i veštačke boje, hipoalergeni su pa samim tim pogodni za negu i najosetljivije kože mališana.

Ono što sam prvo isprobala od ovih novih proizvoda je Top to toe wash – bebi kupka kojom sam osim što mi se dete u njoj kupalo od glave do pete, i umivala svoje lice posle skidanja šminke u čemu se pokazala kao odlična jer ni najmanje ne isušuje kožu, ima blag i prijatan miris (na bebi puder), a odlično peni pa sam je čak i koristila umesto šampona za svoju kosu neko vreme.

Zatim, Moisturizing Lotion – divan i blag bebi losion za telo, sa jednako blagim i prijatnim mirisom na bebi puder, koji odlično hidrira kožu a nije jak i agresivan, brzo se upija i ne ostavlja masne tragove, i koji je, osim za nežnu bebinu kožu super i za nas odrasle koji imamo osetljivu kožu koja nije preterano suva (onima sa suvom kožu je svakako potrebno nešto hidrantnije od ovog bebi losiona).

Na kraju, tu je i Nappy Rash Cream – krema protiv ojeda od pelena, koja je guste teksture, prijatnog mirisa, ali ne previše masna, i rekla bih da je vrlo slična Balea kremici protiv ojeda koju koristim na licu kada imam poneku bubuljicu za koju želim da se što pre osuši, tako da sam, obzirom da mi dete odavno nije u pelenama, našla odličnu upotrebu za ovu kremicu, a verujem da će mame malih beba koje imaju problem sa ojedom biti još više oduševljene.

Osim ovih proizvoda koje sam isprobala, u brošuri možete pronaći i Tear free Shampoo – šampon za bebe, Gentle Wipes – vlažne maramice, i Soothing Oil – umirujuće bebi ulje, kao i još nekoliko korisnih proizvoda za sve mame i njihove bebice. Pakovanje je debeljuškasto i praktično, simpatično dizajnirano, a proizvodi pristupačni (već od 209 dinara), što je još jedan plus Avonu i dodatni razlog da vam proizvode koje sam probala preporučim kao vredne pažnje. Više informacija o ovim proizvodima možete pogledati na posebnoj mini strani.

 

 

 

 

 

 

kupka, krema, losion

 

Osim ovih proizvoda, isprobala sam još noviteta iz Avona poput Moroccan Argan Oil tretmana za kosu, novih proizvoda iz Planet Spa kolekcije, i novih dodataka Solutions kolekciji, ali ću vam utiske o njima napisati u nekom od narednih postova.

 

P. S. Nadam se da ste poslali fotografiju kako biste učestvovali u nagradnoj igri Issey Miyake, a u svakom slučaju se nadam da ćete pogledati lepe fotografije koje su nam pristigle i za neku od njih dati svoj glas.

 

 

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

2 Responses

  1. Avatar
    Aleksandra

    Ljubičasta maskara izgleda odlično, mene uvek privuku takva pakovanja 🙂 A bebeća kolekcija će da sačeka neko vreme, trenutno nemam koga da kupam i mackam.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.