Clinique Chubby Stick je ona vrsta proizvoda za usne koji u poslednje vreme baš volim – balzam za usne u boji, ili karmin koji ima svojstva balzama, ili sjaj u obliku karmina, karmin u obliku olovke… od svega po malo.

 

 

Chubby Stick je u obliku olovke, što izgleda vrlo jednostavno, nepretenciozno ali i šarmantno. Ono što mi se sviđa, a o čemu nisam imala pojma dok ga nisam uzela u ruke je da ova slatka debeljuškasta olovčica ne mora da se oštri (reže), već se ovaj zadnji, srebrnasti deo odvrće kada potrošite deo koji viri pa vam je potrebno još proizvoda.

 

 

Nijansa o kojoj danas pišem je 05 Chunky Cherry, koja je hladna tamno crvena boja, ali kako je ovaj karmin prilično balzamast, da tako kažem, boja nije previše intenzivna već se lepo stapa sa bojom usana. U stvari, boja koju dobijam ovim stikovima je moje usne, samo bolje, jer su slabije pigmentovani (mada se u više slojeva postiže jači intenzitet boje), ali osećaj koji imam na usnama je fantastičan. Čabi neguje, hidrira i hrani usne, ni najmanje ih ne isušuje, daje usnama lep i diskretan sjaj i ostavlja taman toliko boje kako bi usne izgledale prirodno, rumeno, zdravo i sjajno.

Što se trajanja na usnama tiče, ono naravno nije dugo obzirom da se radi o miksu karmina, balzama i sjaja, ali nije ni loše – 2-3 sata je neki prosek, posle čega usne ostaju blago obojene još neko vreme. Chubby Stick nema miris ni ukus, i ne troši se prebrzo jer nije previše mekan, iako sasvim lepo i lako klizi pri nanošenju.

 

 

Kod nas ga za sada možete kupiti u šest nijansi, koje sam uslikala i swatch-ovala u Sephori, gde im je cena za 3 grama proizvoda 2840 dinara. Iako swatch-evi izgledaju ovako na mojoj ruci, nijansa koju Čabi ostavlja na usnama je nešto drugačija i mnogo lepša (kad je u pitanju boja na mojim usnama, imajte u vidu da su one prirodno veoma tamne). Prezadovoljna sam ovim proizvodom i planiram da ga nabavim u još nekim bojama, pre svega zato što divno hidrira usne, zgodan je i praktičan za korišćenje/nanošenje, pa ako planirate da se počastite nekim lepim proizvodom za usne i ako ste ljubitelj ovakvih karmina, Clinique Chubby Stick će vas sasvim sigurno oduševiti.

 

 

Nijanse Chubby Stick-ova koje se mogu naći u Sephora parfimerijama

 

Nijanse Chubby Stick-ova koje se mogu naći u Sephora parfimerijama

 

 

 Spot za Chubby Stick:

 

 

L’oreal Caresse 03 Lovely Rose

Avon Shine Attract

Chanel Rouge Coco Shine

Max Factor Colour Elixir

 

 

 

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

12 Responses

  1. Avatar
    Jasmina

    Kao i svi proizvodi kuca Clinique i Estee Lauder, ima nerealnu cenu u nasim parfimerijama, koja je skoro 50% veca u odnosu na parfimerije u inostranstvu.

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      stvarno jeste skuplje kod nas, iako ne znam tačno koliko, i krivo mi je što je tako… ali ne znam, živimo u takvoj zemlji, i od kada pričam sa ljudima koji se bave uvozom kozmetike (i ne samo ove), mogu te cene čak i da razumem, kao i nedolazak sezonskih kolekcija, i tako neke stvari. naravno da to za kupce nije neko opravdanje, ali prosto je tako.

      Reply
      • Avatar
        Jasmina

        Pa nije bas tako, pogledaj cene npr. Chanel kozmetike kod nas i u EU, skoro da nema razlike, a uz neki popust (GSN), jos je i jeftinije kod nas nego i Francuskoj. 🙂

        Ovaj Clinique balzam je u inostranstvu oko 18 eura, ili 2000 dinara, a na netu moze da se kupi za 19$.

        Jednostavno, uvoznik ova dva brenda se ponasa kao da niko od nas ne putuje i nema predstavu o cenama ovih kuca izvan Srbije, sto je zalosno. Clinique maskare kod nas kostaju preko 3000 dinara, a njihova cena je ispod 20 eura.

      • Makeup&more
        Makeup&more

        ok, clinique i el su neuporedivo jeftiniji u usa pa zato mogu i na netu da se nađju jeftinije, u evropi su nešto skuplji i u pravu si da su kod nas dosta skuplji. nije stvar čak ni u putovanju, dovoljno je pogledati sajtove stranih parfimerija, internet je danas pretpostavljam dostupan većini kupaca tih proizvoda pa ne mislim da mogu da nas smatraju neinformisanim ili naivnim.
        iako ima razlike u odnosu naših i stranih cena među brendovima, otprilike razumem zašto je to tako (i skoro sam sigurna da to nije da bi se mi ošišali, a oni strašno obogatili), ali mi misija nije da bilo koga pravdam, pa ću se prosto složiti sa tobom da cene jesu previsoke u odnosu na inostranstvo.

  2. Avatar
    AnyRainbow

    Pre neki dan sam nasla slican Essence balzamasti ruz u olovci koji se takodje odvrce, za samo 119 dinara. :’D Divan je. :3

    Reply
      • Avatar
        AnyRainbow

        Hihihi. ^^ Sad cu da ti kazem sta tacno pise na pakovanju. Essence Urban Messages Lipstick. Izgleda da je limitirano izdanje. :/ Pih. Nasla sam u DM-u u Pancevu (Aviv park) dve korpice pune Essence proivoda iz proslih kolekcija i one koji su povuceni, za mnogo manje novca nego sto su inace kostali. 😛 Videla sam i crveni verovatno cu uzeti i njega jer je jeftin. :3 Yay.

  3. Avatar
    L

    Odlican proizvod za nekoga ko nema osetljive usne… mene je od njega kao i od mnogih Clinique karmina bolelo grlo…hm, ne bas bolelo ali sam imala onaj neprijatan ukus u ustima/grlu od njega…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.