Počeću sa karminima, jer u ovo doba godine koralnoj boji teško odolevam – jedan od njih mi je stari favorit za koji mislim da je skroz nepravedno što vam ga nikad nisam preporučila, i karmin je koji tek kad nas oduševi sunce dolazi do izražaja u svoj svojoj lepoti, a drugi sam pronašla skoro, pre nekoliko dana, i iako liči na ovaj prvi, ipak je nešto drugačiji, ali ne manje divan.

Pošto mislim da je malo bezveze da već jednom ne pređem na stvar, predstavljam vam Maybelline Color Sensational u nijansi Coral Pop, kralj svih koralnih karmina ikada, koji izgleda fenomenalno na usnama i ako ste bledi, i svetli, i ako potamnite, i ako pocrnite, i onima koji su žućkasti, i onima koji su rozikasti, a naravno i onim neutralnim, karmin koji je prilično drečav i u pakovanju i na usnama, ali je tako divno drečav da ćete pokupiti brdo komplimenata, boja mu je između rozikaste i narandžaste, baš prava koralna, postojanost vrlo dobra, a na usne deluje fino tako što ih ne isušuje, sve u svemu divna koralna nijansa koju morate probati čak i ako niste pobornik jačih boja karmina (i ubeđena sam da će se većini vas svideti!). Oko 700 dinara, Lilly, DM. Vredi!

.

.

.

Maybelline Color Sensational – 420 Coral Pop

.

Za drugi, kad sam ga probala na ruci, sam mislila da je potpuno isti kao prethodni, i mnogo sam se obradovala obzirom na to da je više nego duplo jeftiniji, ali kad sam ga kod kuće isprobala i uporedila, ispostavilo se da je nešto manje drečav, u stvari je isto drečav ali mrvicu crvenkastiji, narandžastiji, i to je Rimmel Lasting Finish Lipstick (o nekim drugim nijansama ovih karmina sam već pisala ovde) u boji Firecracker, i boja je jednako lepa ali karmin je nešto suvlji (malo balzama za usne pre nanošenja sređuje stvar) i dosta postojaniji, košta oko 300 dinara i može se naći takođe u Lilly i DM drogerijama, topla preporuka za bilo koji od ova dva karmina, divni!

.

.

.

Rimmel Lasting Finish – Firecracker

.

.

.

.

Maybelline CS Coral Pop, Rimmel LF Firecracker

.

A da se ovi karmini ne bi osećali usamljeno, pronašla sam i lakiće koji su sličnih nijansi. Jedan od njih, koji je iste boje kao Maybelline Coral Pop je Rimmel-ov InStyle Coral (velika praktična četkica, brzo se suši, dobra tekstura), a drugi je iz najnovije Deborah Pret a Porter kolekcije (neke nijanse možete videti u jednom od prethodnih postova), u nijansi 13, Love at First Sight, koji je više rozikast i sa brdom zlatnih šljokica unutra, boja koja lepo izgleda na noktima ali malo nezgodna za nanošenje zbog tih šljokica, ali se brzo suši i dosta dugo traje na noktima. Evo i slika:

.

.

.

.

.

 

.

 

.

.

Još sam htela da vam kažem da je za par dana prvi rođendan bloga makeup&more, i da sam u znak zahvalnosti svima koji čitaju, prate i komentarišu ovaj blog pripremila neka iznenađenja u obliku raznih nagradica, i da će tokom sledećih desetak dana biti nekoliko prilika da ih osvojite, tako da… stay tuned!

.

Komentari

comments

18 Responses

  1. Avatar
    Marija-This is a fashion blog!

    Jao, ja totalno navijam za Rimmel 60! 😀 Imam 4 boje ali nisam do sada videla narandzastu sto je neobicno jer je bas trazim i prvo je potrazim tamo :/ hm… Pogledacu opet xD Ali bas su zgodni za nanosenje, cetkica – haos koliko je dobra!
    A sto se karmina tice, vise mi se svidja Rimmel opet, ali bih pre nosila Maybelline jer je mirniji za nijansu 😛

    Reply
  2. Avatar
    Baeutymaniac

    Coral Pop je moja dugogodišnja ljubav <3 i najdivniji ruž na svijetu 🙂

    Reply
  3. Avatar
    Taci

    Ja obozavam maybelline cs karmine,tako su lepi,kremasti..coral pop mi je na spisku za leto,mislim da ce divno ici na preplanuli ten i uz neko koralno rumenilo 🙂

    Reply
  4. Avatar
    Jelena K.

    imam rrimmel lakic taj, bas cu da uzmem color pop da mi se slaze
    inace imam i vip aura jaaako slican lak lollypop je nijansa
    spremam se za leto, koral then it is 😀

    Reply
  5. Avatar
    Cecilija

    juce kupila taj maybelline lak instyle coral, usla sam u DM za nesto drugo ali mi ovaj lakic privukao paznju. Sad kad vidim tvoj post verovatno cu kupiti i karmin Maybelline taj sto se slaze. Nesto bas volim koralno u zadnje vreme, lepo je i letnje.

    Reply
  6. Avatar
    Perica

    Ja vec jedno dva mjeseca ne skidam taj Rimmelov i cudim se kako ga jos niti jedna od beauty blogerica nije otkrila i recenzirala jer je predivan. Zaboravila sam sve karmine, sjajeve i labela od kad njega imam. Bila je to ljubav na prvi pogled.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.