Verovatno znate da su Inglot & Jennifer Lopez nedavno predstavili novu kolekciju šminke, koja je u prodaji od kraja aprila, kako u celom svetu, tako i kod nas. Bila sam počastvovana pozivom da se među prvima upoznam sa proizvodima iz ove toliko najavljivane i iščekivane saradnje, a zatim i oduševljena prilikom da većinu njih natenane gustiram i isprobavam u miru svog doma 🙂

Danas vam donosim pregled ove kolekcije koja broji čak 70 različitih proizvoda i moje prve utiske, a detaljnije o onome što sam isprobala i kako to izgleda u akciji, pisaću vam za par nedelja. 

Ono što je interesantno u ovoj kolekciji je da su svi proizvodi novi, tj. nijanse nisu od onih koje se već mogu naći u asortimanu Inglot Cosmetics.

Senke, puderi, kontur puderi, rumenila i hajlajteri su deo Freedom sistema, te ih možete kombinovati i u već postojećim paletama.

Jennifer Lopez je učestvovala svim srcem u osmišljavanju ove kolekcije, uključujući raspon i odabir nijansi, reklamnu kampanju, dizajn, čak i nazive proizvoda koji su inspirisani njenom karijerom, poput Boogie Down Bronze ili Livin The Highlight. 

Pakovanje je divno, i mnogo lepše u prirodi nego na fotografijama. Inače volim Inglot pakovanja jer su jednostavna, minimalistička, elegantna, čvrsta i kvalitetna, a ova su dodatno stilizovana logom J. Lo i njenim imenom u rose-gold nijansi, i stvarno deluju prelepo.

Prelazimo na pregled svih proizvoda iz kolekcije:

Pigmenti u 5 nijansi. Znate već koliko su Inglot pigmenti multifunkcionalni, lepi i moćni, a ni ovi nisu izuzetak. Spakovani su u teglice, trajaće vam mnogo godina, i tih mnogo godina ćete baš sijati 🙂 Možete ih nanositi na kapke, mešati sa Duraline-om da dobijete kremaste senke ili ajlajnere, možete ih koristiti i za telo, za usne…. mogućnosti je bezbroj i zavise samo od vaše mašte 🙂 Cena pigmenata je 2200 dinara. 

photo: lily.fi

Freedom System – senke, rumenila, kontur puderi, hajlajteri, HD puderi…

Senke: 20 različitih boja koje do sada nisu bile zastupljene u Freedom sistemu. Svilenkaste, fine, izuzetno pigmentovane. Što se finiša ovih novih 20 senki tiče, 4 su mat, 5 su Pearl , a ostale su Double Sparkle – mat sa sitnim, diskretnim šljokicama koje se divno presijavaju. Boje prirodne, neutralne, uz prelepu oker, narandžastu, maslinastu, mat crnu…

photo: lily.fi

Osim ako ne planirate svih dvadeset, imaćete težak, težak izbor 🙂 Cena jedne senke je 1150 dinara.

photo: lily.fi

Rumenila: tri nijanse. Fina, svilena, postojana, srednje pigmentovana, divno i lako se nanose. Cena: 1550 rsd.

Još u okviru Freedom sistema: 

  • Freedom System HD Pressed Powder 2600 rsd – puder u kamenu u 4 nijanse
  • Freedom System HD Sculpting Powder 2100 rsd – puder za konture u 4 nijanse
  • Freedom System HD Highlighter Trio 2500 rsd – dve kombinacije sa po tri nijanse hajlajtera

Postoji i nekoliko opcija paleta: za dve senke (1200),  za dve senke i rumenilo (1400), za tri senke i rumenilo (1800), za 4 senke i 2 rumenila (2000) i za jedan puder ili bronzer (1200). U zagradama su cene praznih paleta koje se mogu dopunjavati po želji.

Booggie Down Bronze Bronzing Powder 

Jedan od omiljenih proizvoda, osim senki i rumenila, sigurno mi je bronzer. Tekstura je fina i svilenkasta, nanosi se lepo i sjajno se blenda, nijansa je toplija ali nije neprirodna, i kad ga nanesem preko celog lica, kao all-over bronzer, daje divnu toplu i blago preplanulu nijansu tenu. Postoje tri varijante, moja je srednja.

Cena je 2600 dinara.

Livin’ the Highlight Illuminator Face Eyes Body

Kad je Dzej Lo u pitanju, glow je obavezan:) Osim hajlajtera iz Freedom sistema koji su prilično suptilni, tu su i dve nijanse Inglotovih već poznatih iluminatora u prahu. Oni se mogu naneti u tankom sloju za blaži, i u većoj količini za baš intenzivni efekat sjaja. Mogu se koristiti i na očima, poput pigmenta, na telu, na licu. Ja sam odabrala tamniju nijansu, koja je više bronzana, a postoji i prava zlatasta. Pakovanje je ogromno i skroz isplativo.

Cena je 3180 dinara.

Tu su i trepavice koje su baš inovativne, jer se svaka sastoji iz dva dela, što olakšava kombinovanje za svaki oblik očiju i efekta koji želite da postignete.  Na primer, za neku prirodniju varijantu šminke možete staviti samo po jedan deo, a za dramatičniju, oba. Napravljene su od prirodne dlake i mogu se koristiti više puta. Cena: 1580 rsd.

Kad sam prvi put probala Viva Las Lashes maskaru, oduševila sam se: prvo, ne nailazim često na maskare sa tankom i preciznom četkicom, a ova je baš takva, pa je super i za donje trepavice, a drugo, treće i ostalo, na trepavicama postiže odličan volumen, lepo ih razdvaja, postojana je od jutra do mraka, ne mrvi se i ne preslikava. Cena: 2750 rsd.

Sjajevi Lipglossy Lip gloss su zastupljeni sa 5 prelepih nude nijansi, od kojih je jedna šljokičasto zlatasta i idealna kao toper za ruževe iz kolekcije.

Prilično su postojani na usnama i dosta pigmentovani za sjajeve, tako da čak i ja, koja inače nisam veliki fan sjaja za usne, poslednjih dana ovaj nosim skoro svakodnevno 🙂 Plus, pakovanje <3

Cena: 2550 rsd.

Jennifer Lopez Inglot ruževi za usne su dostupni u 8 nijansi: osim jedne jarko crvene i jedne tamnije braonkaste, ostali su uglavnom u nude nijansama – i verujem da će svako naći odgovarajući. Četiri ruža su mat, a četiri kremasta.

Mat ruževi su mekši i lakše se nanose od standardnih Inglot mat ruževa, a kremasti koji sam odabrala u nijansi Hibiscus je divan – lagan na usnama, odlično pigmentovan i solidno postojan za ovu vrstu ruževa. 

Cena: 2250 rsd.

U kolekciji su još i 4 nijanse laka za nokte (O2M Breathable Nail Enamel), i svi su varijacija na nude temu. Cena im je 2000 dinara.

Naravno, Inglot ne bi bio to što jeste da je ova saradnja prošla bez gel ajlajnera (Eyeliner Gel Midnight), u ovom slučaju crnog (istog, ali ipak malo drugačijeg od standardnog Inglot gel ajlajnera), a tu su i dve nijanse gela za oblikovanje obrva (Brow Liner Gel)

Cena gel ajlajnera 2500, a gela za obrve je 2100 dinara.

Kolekcija koja je nastala iz saradnje Inglot Cosmetic i Jennifer Lopez može da se kupi u Beogradu, u Inglot radnji u ulici Kralja Petra br. 41. Tamo možete da svratite, isprobate i ispipkate sve ove lepe boje i pod prstima osetite svilenkaste teksture na licu mesta 🙂

Informacije, akcije i novosti u vezi inglot kozmetike možete pratiti na njihovim FB i Instagram nalozima.

Šta mislite o ovoj kolekciji, imate li neke favorite?

 


*Neki od proizvoda prikazanih u postu su PR uzorci.

Komentari

comments

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.