Priznajem, grešila sam.

O Inglotu nisam pisala onoliko koliko sam želela i koliko je ovaj brend zaslužio. Čak ni blizu toga.

Zato pokušavam tu grešku da ispravim, i mislim da je pravi momenat, jer je u Inglot ovih dana stigla savršena nova kolekcija! Sa-vr-še-na!

What A Spice! je senzualna kolekcija bogatih i intenzivnih boja.

Neobični, tamni pasteli, čokoladne braon i raskošne crvene krase ovu zimsku harmoniju boja, kao stvorenu da začini svaki makeup look. Tu su plišane mat senke u bojama cimeta, karanfilića i čilija (koje su me, moram odmah da otkrijem, potpuno oborile s nogu), mat ruževi u neobičnim tonovima, olovke za usne koje ih savršeno dopunjuju, i tečni mat ruževi u neobičnim neutralnim nijansama ali i intenzivnim bojama sa stavom.

I možda sam previše puta napisala reč savršeno, ali to je reč koja savršeno najbolje opisuje ovu kolekciju, bar po mojim merilima.

U nastavku vam predstavljam praznične Inglot novitete, a za neki od narednih postova najavljujem i ove proizvode u akciji 🙂

inglot-what-a-spice

Inglot “What a Spice!”

Inglot Matte Lipstick

Mat karmin. Deset divnih nijansi. Potpuno mat, ne klizi baš glatko dok se nanosi, pomalo suv, ali kad se nađe na usnama, iznenađujuće prijatan (mada i ne toliko iznenađujuće s obzirom na to da sadrži vitamin E, ulje makadamije i avokada). I naravno, veoma postojan. Moj potpuno neočekivani favorit je nijansa 443, tako neobična, hladna, između braon i bordo, sa dodatkom sivkaste – da je nisam sasvim slučajno, iz čiste radoznalosti probala, odlučila bih se verovatno na neku sigurniju varijantu poput nude ili tamno crvene. I bilo bi mi baš krivo, jer mi ova tako lepo stoji iako sam toplog podtona, tako da se radujem druženju sa baš ovom bojom 🙂

Cena: 1720 rsd.

inglot-karmini-03-1

inglot-karmini-01

Inglot HD Matte Lipstick

Još deset prelepih nijansi potpuno u skladu kako sa sezonom (jesenje-zimska), tako i sa trendovima.

Tečni ruž koji se lako nanosi, u jednom sloju prekriva usne (za par tamnijih boja može se dodati još koji sloj), ne suši se trenutno tako da ga je jednostavno doterati pri nanošenju, a kad se osuši na usnama ostaje zaista dugo.

Ne isušuje usne ni više ni manje od sličnih mat ruževa, ali kako ga je dovoljno naneti u jednom tanjem sloju, ne oseća se na usnama. Moj izbor je divna, tamna bordo nijansa br. 320 (treća po redu na slici).

Cena: 2520 rsd

inglot-karmini-04-1

inglot-karmini-02

Inglot Colour Play Lipliner

inglot-what-a-spice-lipliner-760x327

Pet sjajnih olovaka za oči u nijansama koje se savršeno uklapaju sa bojama ruževa su takođe deo What a Spice kolekcije. Olovke su meke, ali se ne razlivaju, mogu se na usnama koristiti i samostalno (i odlično se ponašaju u tom slučaju).

Moj ljubimac je nijansa 320, koja se savršeno uklapa uz mat karmin broj 442 koji sam već pomenula.

inglot-39

Inglot HD Lip Tint Matte 35, Matte Lipstick 442, Color Play Lipliner 320

Inglot Freedom System Eyeshadow matte

I pored sjajno odabranih nijansi ruževa, zvezda What a Spice kolekcije je svakako ova paleta. Još bolje je što su u pitanju senke iz Freedom sistema – za one koji niosu upoznati, Inglot pruža mogućnost kupovine pojedninačnih senki (i ostale šminke – korektora, pudera, ruževa, itd.) koje se slažu u palete, tako da svako može odabrati kombinaciju prema svojim željama. Ovo znači da se i senke iz nove kolekcije mogu kupiti pojedinačno, ali i kao kompletna paleta koja sadrži svih 10 senki.

 

inglot-35

I ne samo što su boje u ovoj paleti tako čarobno lepe, već su me oduševile i kvalitetom: potpuno su mat, izuzetne pigmentacije, i bez rasipanjane rasipaju se dok ih nanosite (što je retkost za potpuno mat senke, ili bar one koje sam ja do sada koristila). Blendaju se lako i tako lepo uklapaju jedna sa drugom, da sam za nekoliko šminkanja ovom paletom pokupila gomilu komplimenata – stvarno odlično izgledaju na kapcima. Veoma su postojane, s tim što ih ja uvek koristim sa bazom za senke, i u tom slučaju na kapcima stoje tokom celog dana.

inglot-36

Ova paleta je moj apsolutni favorit i preporuka, posebno jer se senke mogu kupovati i pojedinačno, i u slučaju da volite ovakve boje, ne propustite da svratite u Inglot i isprobate ih! 🙂

Cena: paleta – 9900 rsd, pojedinačne senke po 900 rsd.

inglot-senke-02-1

INGLOT What a Spice! senke: 296, 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305

The Star in You  kolekcija nam donosi šminku za posebne, glamurozne prilike, poput novih nijansi pigmenta za oči i svetlucavog praha za lice i telo.

inglot-pigmenti-03

Inglot AMC Pure Pigment Eyeshadow

Verujem da ljubitelji šminkanja znaju koliko su lepi Inglot pigmenti. U novoj The Star in You kolekciji je šest novih nijansi za oči (AMC Pure Pigment Eyeshadow), visoko pigmentovanog praha koji se može korisiti na mnogo načina, i pet novih nijansi svetlucavih pigmenata za telo – Inglot Body Sparkles, šljokica koje reflektuju svetlost i boju, a mogu se korisiti na noktima, usnama, po telu…

I jedni i drugi pigmenti su bogato svetlucavi, boje su magične, nijanse se prelivaju iz jedne u drugu, a za lakše nanošenje i duži opstanak na licu prava stvar je Inglot Duraline – tečnost sa kojom se mešaju pigmenti kako se ne bi rasipali a boje bile intenzivnije. Sa Duraline, šljokice sa kože ne mrdaju satima.

Cena: AMC Pure Pigment Eyeshadow 1890 rsd, Body Sparkles 1890 rsd.

inglot-pigmenti-04

Inglot AMC Pure Pigment Eyeshadow

inglot-pigmenti-05

inglot-body-sparkles-02

Inglot Body Sparkles

inglot-body-sparkles-03

Inglot Body Sparkles

Novost u Inglotu – i ako mene pitate, prava novost u pravo vreme – su nove nijanse Sparkling Dust pudera za telo i lice koji se tako dobro i tako intenzivno sijaju, da su kao stvoreni za neke posebne look-ove i posebne prilike.

Može se koristiti kao senka na očima, može se mešati sa sjajem za usne, lakom za nokte, tečnim puderom, kremom, ili čak sa Duraline, a količina koja se dobije je praktično nepotrošiva, pa ko voli, moći će i da se, takoreći, kupa u šljokicama 🙂

Cena: 2450 rsd.

inglot-hajlajteri-03

Inglot Sparkling Dust

Inglot AMC Face and Body Illuminator je još jedan od već poznatih proizvoda, ali je sada tu u dve nove nijanse. Za ovo mogu samo da kažem – Wow!, jer postojaniji tečni hajlajter dugo nisam probala.

Savršen i samostalno, a odličan je i kao baza za hajlajter u prahu, a može da se meša i sa tečnim puderom, kremom… Jednostavno se nanosi i lako blenda četkicom ili prstima, ne skida puder, a brzo se setuje tj. suši i onda se sa kože ne skida tako lako, pa je super i za one koji imaju masniju kožu.

Svetlucav jeste, ali bez vidljivih krupnih šljokica, sjaj je intenzivan, ali fin, a ne napadan. U zavisnosti od količine i načina na koji se nanosi može se postići i suptilan sjaj, ali i pravi bling-bling efekat 🙂 Količina koja se dobije je takođe impresivna, pa je ovo proizvod koji je više nego isplativ.

inglot-sprakle-dust

inglot-37

I Freedom System ima novitete: u pitanju su nove nijanse HD Sculpting Contour pudera, kao i HD Illuminator hajlajteri. Boje za konturisanje su pun pogodak, i ne sumnjam da će svako naći odgovarajuću u zavisnosti od boje tena i efekta koji želi da postigne, a isti slučaj je sa hajlajterima – oni su intenzivno pigmentovani, ali fino svetlucavi, bez krupnih, napadnih šljokica, te se mogu nadograđivati po želji. Prodaju se pojedinačno, a možete ih uklopiti u neku od elegantnih Inglot paleta.

Cena: 1600 rsd.

inglot-hajlajteri-01

Inglot Freedom System HD Illuminator

inglot-kontur-01

Inglot Freedom System HD Sculpting Powder

inglot-34

Koferi za šminku

Oni koji se bave šminkanjem ili oni koji žele da bolje organizuju svoju kozmetiku, obradovaće ovi preslatki koferčići za šminku koji su novost u Inglotu.

Mnogo lepo izgledaju, pa su super opcija i za poklon, nisu preveliki, a dostupni su u raznim bojama. Spolja su čvrsti i lepo se zatvaraju (imaju i ključić!), a unutra su prostrani i super organizovani sa tri nivoa koja se izvlače, tako da uvek možete imati savršen pregled svoje make-up kolekcije 🙂 Cena im je 6000 dinara.

inglot-31

inglot-koferi
inglot-32 inglot-33

Iako sam se trudila da ovaj post ne bude predugačak, htela sam da vas upoznam sa svim lepim Inglot novitetima, i nisam mogla da sakrijem oduševljenje većinom njih 🙂

Inglot radnju možete posetiti u Beogradu, na adresi Kralja Petra 41, a za informacije o novostima i akcijama možete ih pratiti na Facebook stranici i Instagramu. Za one koji žele ovu kozmetiku a Beograd im nije usput, Inglot mogu nazvati i telefonom i tako poručiti njihove proizvode.

Da li korisite Inglot kozmetiku? Imate li neke favorite? Kako vam se čine praznični noviteti?

*za većinu fotografija u ovom postu je zaslužna Jelena sa bloga Moj Neseser 🙂

Komentari

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.