Proizvodi iz jesenje Sephora kolekcije kao i drugih brendova koji se ekskluzivno mogu kupiti u Sephora radnjama, već su uveliko u prodaji, a danas vam donosim pregled (potrudiću se da bude kratak) istih – šta je to novo što je stiglo i šta mi se od toga više, a šta manje svidelo jer sam veći deo već isprobala.

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Sephora White Clay mask (800 rsd), instant moisture Water Gel (2290 rsd za 100ml), Shea Hair Sleeping mask (560rsd)

Počinjem sa negom, i ono što je već neko vreme veoma popularno su maske – što za lice, za usne ili oči, za kosu, stopala ili ruke, pa tako ni u jesenjoj kolekciji ne nedostaje noviteta u vidu maski.

Sephora maske sa glinom dolaze u čak 8 varijanti – moja je bela i namenjena revitalizaciji i umirivanju kože. Ostavlja se na licu desetak minuta i ispire, a zanimljivo je da mi ne zateže niti isušuje kožu, za razliku od svih ostalih glinenih maski koje imam. Pakovanje je predviđeno za 4 upotrebe, ali može da potraje možda i za još toliko.

Tu su i nove maske za kosu – Hair Sleeping Mask – koje se ostavljaju da deluju preko noći, a sadrže i kapu u koju upakujete kosu kad masku nanesete. Nisam još isprobala ali svakako hoću, a ove maske takođe dolaze u nekoliko varijanti za različite potrebe kose.

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Posle Sephora hidrirajuće gel-maske koju mnogo volim, tu je i novi hidrirajući gel koji se nanosi na lice poput kreme – Instant Moisture Water Gel sa hijaluronskom kiselinom. Miriše divno, voćkasto (rekla bih na dinju), fino osvežava i brzo se upija, mada prosečno  hidrira kožu, očekivala sam da će to biti na duže staze. Zato će biti od koristi onima sa masnom, eventualno normalnom kožom. Meni je vrlo prijatan, posebno kad je toplo ili kad mi treba osveženje, mada sadrži alkohol, pa ukoliko ga izbegavate imajte to u vidu.

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Šminka! 🙂 

hajlajtere u obliku slatkih debeljuškastih stikova smo upoznali još prošle sezone, a sada su im se pridružila isto tako upakovana rumenila – Blush To Go (1620 rsd) 🙂

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Sephora Color Lip Last 1400 rsd

Novost su i dugotrajni ruževi Sephora Color Lip Last u mnogo divnih i trendi boja. Prvi put kad sam probala ovaj ruž oduševila sam se, jer je ovo klasičan ruž ali na usnama izgleda potpuno isto kao većina tečnih mat ruževa. Ovo mi je bilo skroz neverovatno – uvek očekujem neku određenu teksturu od čvrstog ruža, čak i ako je mat, ali ovaj je kremast a na usnama se instant suši, skoro potpuno isto kao npr. Sephora Cream lip Stain. Međutim, iako ne isušuje usne ništa više od tečnih mat ruževa, posle par sati se nekako u mrvicama skida sa usana, i to me je baš razočaralo. Probala sam da ga nanesem i u tanjem i u debljem sloju, ali se u mrvice pretvarao kako god. Baš mi je žao, na par sati sam mislila da sam pronašla novu omiljenu formulu ruža 🙁

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Sephora Rouge 1480 rsd

klasični Sephora Rouge ruževi (koji su odlični, odlični) su dobili nove, jesenje nijanse u kremastoj i mat verziji.

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Sephora Gel Lip Liner 1350 rsd

Kao i njihove olovke za usne koje obožavam – Sephora Gel Lip Liner. ovo su jedne od najbioljih olovaka za usne koje imam – kremaste, ali ne previše, precizne i intenzivno pigmentovane, a veliki plus im je što ne moraju da se oštre već su na odvrtanje 🙂

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Sephora Strobing Palette (2020 rsd), Color Correction Palette (2020 rsd), Beauty Amplifier puder u prahu (2100 rsd), Bright Future tonirana krema (1890 rsd)

Amplify beauty linija je dopunjena sa nekoliko novih proizvoda: tu je Beauty Amplifier puder u prahu, koji je odličan (malo više o njemu ovde), Bright Future tonirana krema slabije prekrivne moći koja ujednačava ten i daje mu blistav finiš, nekoliko novih četkica i četiri nove palete za lice: Blush Sculpting paleta rumenila, Contouring za konturisanje, Strobing (hajlajteri) i Color Correction (korektori).

Strobing paleta ima 4 hajlajtera različitih nijansi, srednje pigmentovanih i vrlo diskretnog sjaja – zato mislim da je odlična i za dan, a i za početnike u šminkanju ili jednostavno one koji vole suptilniji make up. Paleta korektora sadrži 4 nijanse za ujednačavanje tena i prekrivanje nepravilnosti, i dopada mi se jer je tekstura kremasta, dosta pigmentovana i dobro prekriva, a istovremeno je i solidno postojana tokom dana.

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Sephora> V for Volume Mascara 1070 rsd, Fingertip Eyeliner 940 rsd, Tinted and Cooling Eye Primer 1750 rsd, Colorful Eyeliner 1650, False lashes 1350 rsd.

Među jesenjim novitetima su se našle i nove nijanse V for Volume maskare – ova koju imam je prava pink boja i upravo je takva i na trepavicama, što je sjajno, posebno na npr. donjim 🙂 Praktični Fingertip eyeliner nije novost, ali su tu nove boje među kojima i zlatna, dok su među novim proizvodima Tinted and Cooling Eye Primer, baza za senke u boji i Sephora False Eyelashes – veštačke trepavice, koje su dostupne u tri varijante u zavisnosti od izgleda koji želite da postignete: za produžavanje trepavica, za volumen ili za prirodan izgled.

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Sephora Colorful Waterproof ajlajnere obožavam, imam ih nekoliko u zanimljivim nijansama, a sad su dostupni u još novih, među kojima su npr. tirkizna, siva i crvena 🙂

Među novitetima je i nova Mixology paleta senki u nijansi Light – ovakva je paleta već bila dostupna u jednoj kombinaciji boja, a sada su tu druge, takođe neutralne ali ovog puta nešto hladnije. Zaboravila sam da je fotkam, pa vam prilažem promo sliku:

Sephora jesen

Sephora Mixology paleta senki 3640 rsd

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Too Cool For School je korejski brend sa kojim smo se u Sephori već upoznali, a sada su stigli njihovi Dinoplatz blot papirići u preslatkom pakovanju – sa sunđerčićem na koji se zalepe kako ih ne biste dodirivali rukama, a sve to u plastičnoj kutijici sa ogledalcem. Probala sam i njihovu Pumpkin Purifying 24k mask, zlatnu peel-of masku od bundeve, koja je stvarno zlatna, i kožu ostavlja nežnom i mekom. 

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Uveliko već koristim i Too Faced Hangover 3 in 1 Replenishing Primer and Setting Spray, sprej za setovanje šminke, koji u stvari može da se koristi i pre šminkanja kao i tokom dana. Miriše predivno, na kokos, sadrži kokosovu vodu i probiotike, a ne sadrži alkohol niti ulje. Volim ga isto koliko i Hangover Primer iz iste linije, o kome sam pisala ovde.

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

Još jedan korejski brend koji se može naći u Sephori je Dr Jart+. Probala sam neke od njihovih proizvoda iz drugih linija, ali sam ovaj put dobila priliku da koristim Dermaclear Micro Milk Peel. U pitanju je mikropiling sa kombinacijom kiselina u blagoj koncentraciji i negujućih ulja, stiže u pakovanju sa tuferima, i za sad ću napisati samo da me je oduševio, a više detalja ću otkriti vrlo brzo u nekom od narednih postova.

Jesen u Sephori - Sephora Srbija

I za kraj, nešto što, ako pratite beauty sferu i svraćate u Sephoru verovatno već znate – brend Kat Von D je sad dostupan i u Sephora radnjama u Srbiji. U nekom od narednih postova ću podeliti svoje utiske o Kat von D proizvodima koje koristim.

Novosti iz Sephore možete pratiti na njihovoj Facebook stranici.

Da li je vas zainteresovalo nešto od jesenjih noviteta iz Sefore?


Beauty septembar: jesenji rituali, zdrava kosa, masaža lica i još ponešto

*Proizvodi iz ovog posta su mi ustupljeni na testiranje što ne utiče na moje mišljenje.

Komentari

comments

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.