Baš dugo nisam kupila ništa od L’oreal- a, a onda sam na nekom popustu videla ovo rumenilo i pomislila kako bi zgodno bilo imati ga.  Negde u malom mozgu sam imala informaciju da sam čula/videla dobre kritike o istom, pa me je to dodatno podstaklo.

Rumenilo je tople roze/crvenkaste boje, zove se Rosewood a predviđeno je, kako na njemu piše,  za osobe srednjeg tena, što ja možda baš i nisam sada kad se ne potamnjujem, ali kakve to veze ima?!

Meni boja odgovara: jeste malo tamnija, ali je rumenilo samo po sebi malo tvrđe, ima lep diskretan sjaj (taman toliko da nije potpuno mat) i na licu traje 4-5 sati, što je ok. Rumenilo  bi možda moglo da bude za nijansu svilenkastije i mekše,  ali ni ovako nije loše. Nije preterano pigmentisano,  pa bi moglo da bude dobar izbor za početnike, ili one koji iz bilo kog razloga ne žele mnogo da razmišljaju o nanošenju rumenila.

Pakovanje je malo i kompaktno. Sastoji se iz dva dela: u jednom je rumenilo, ispod je ogledalce sa četkicom.  Četkica je, kao i ogledalce, prilično neupotrebljiva ali to zaista ovom rumenilu ne mogu da uzmem za zlo samo zato što je tako normalna i rasprostranjena stvar među proizvođačima to što se baš trude da nas ne razmaze kad su u pitanju aplikatori koji dolaze sa proizvodom.

Ne znam koliko ga ima, jer još nisam pronašla gde je na pakovanju to napisano, ali deluje kao ok količina. Mene je koštalo oko 500 dinara što mi je otprilike odgovarajuća cena za ovaj kvalitet, ali mi se čini da je u prodaji oko 1000 dinara, a za taj novac, što se rumenila tiče, mislim da možete odabrati i bolje.

.

.

Komentari

comments

3 Responses

  1. Avatar
    Biba

    Meni je zelo všeč ta niansa.

    Tisti čopič zraven pa verjetno ni ravno uporaben. Ali se motim?

    Reply
  2. Avatar
    internet zarada

    Somebody essentially help to make critically posts I’d state. This is the first time I frequented your website page and so far? I amazed with the analysis you made to create this particular publish extraordinary. Fantastic job!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.