Desetinama godina unazad, Max Factor je sinonim za maskaru.

Velike četkice, male četkice, precizne četkice, formula za volumen, za uvijanje, za produžavanje trepavica, maskare koje se lako skidaju ili su vodootporne… izbor je veliki, i stalno se uvećava novim, inovativnim rešenjima prateći trendove, i što je još važnije, pružajući nam mogućnost za različute efekte koje želimo da postignemo na očima.

max factor curl addict 02

Max Factor 2000 Calorie je maskara koja je svima poznata; u hiperprodukciji različitih proizvoda za šmninkanje ostala je jedna od najpoznatijih i najprodavanijih već dugo (čak 25 godina!), i verujem da ju je svako kupio i probao bar nekad.

Od pre nekoliko dana, stigao nam je i novitet iz iste porodice – maskara koja obećava upadljiv i smeo izgled trepavica, dok ih istovremeno uvija i povećava volumen:

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict

Tradicionalne formule za povećanje volumena trepavica po pravilu su guste i teške, zbog čega trepavice, posebno ako su duže, ne ostaju uvijene i brzo padaju. Ovom maskarom Max Factor je pokušao da spoji te dve, uvek tražene osobine maskare, te je formulisao Curl Addict tako da daje i volumen i uvijene trepavice.

max factor curl addict 05

Četkica ove maskare je vrlo zanimljiva: prilično je kratka (2 cm), ali je dosta široka – opisala bih je kao debeljuškastu 🙂 čemu doprinose dugačke i gusto zbijene čekinje. Zakrivljena je, na šta smo navikli kad su u pitanju makare za uvijanje trepavica, i upravo zbog toga što je relativno kratka, odgovaraće i onima koji imaju sitnije oči.

max factor curl addict 04

Formula je za moje pojmove odlična – nije previše vlažna a ni previše suva. Ne volim kad nedeljama moram da čekam da se osuši, tako da sam ovom baš zadovoljna. Intenzivno je crna, zbog čega kod mene dobija još jedan plus. Već sa jednim slojem, trepavicama dodaje volumen razdvajajući ih, dok sa dva postaju baš dramatične.

Max Factor 2000 Calorie Curl Addict podiže trepavice baš kao što lagana formula ove maskare obećava, i održava ih takvim tokom celog dana. Imajte u vidu da ja i prirodno imam malo uvijene trepavice (nisu ravne, a nisu ni guste i dugačke te nisu sklone padanju), pa možda nisam pravi primer, ali mi se ponekad, posebno sa težim, gušćim formulama dešava da mi tokom dana trepavice padnu, što sa ovom nije slučaj.

max factor curl addict 08

Ova maskara zaista daje volumen, i trepavice čini dramatičnim, tako da će je voleti oni koji žele jače i intenzivnije naglašene oči. Takođe, svidela bi se i onima kojima je uvijač za trepavice najbolji drug, ali žele brže šminkanje bez upotrebe istog. Za one koji ne vole jako naglašene trepavice i koji žele svakodnevnu, laganu varijantu šminke tipa “no makeup” izgleda, ova maskara nije najbolje rešenje.

Curl Addict je izuzetno postojana na trepavicama – nosila sam je od jutra pa sve do večeri i nije se mrvila niti razmazivala. Dopada mi se što se, i pored toga što je postojana,  vrlo lako skida bilo kojim skidačem šminke, kako dvofaznim sredstvima i onim formulisanim posebno za šminku na očima, tako i najobičnijom micelarnom vodom ili mlekom za skidanje šminke.

max factor curl addict 16

Maskara Max Factor 2000 Calorie Curl Addict maskara, Max Factor Velvet Matte karmin u nijansi 15 Flame

Na kraju, znam da svi imamo različite trepavice, i da tražimo od maskare različite efekte. Ja sam, na primer, ljubitelj dramatičnih, intenzivno crnih trepavica, i verujem da ću se sa ovom maskarom često družiti, posebno jer moje prirodno dosta kratke, svetle i ne baš guste trepavice čini vrlo uočljivim, tako da mi i bez druge šminke na očima one deluju krupnije i istaknutije.

Max Factor 2000 Calorie Curl Adict maskara se može kupiti u većini drogerija kao i Jasmin parfimerijama po ceni od 1429 dinara, i dostupna je u crnoj boji.


Poklon za vas! 🙂 (završeno)

Za neku od vas koja želi da isproba novu maskaru, imam i jedan primerak na poklon.

max factor curl addict 11

Da biste se prijavili, potrebno je da mi u komentaru napišete da li ste probali neku od Max Factor maskara i ako jeste, kakvi su vam utisci o njima i koja vam je omiljena.

Mogu se prijaviti svi koji imaju adresu na teritoriji Srbije, do nedelje, 9. aprila 2017.kada ću odabrati dobitnika, a iako nije obavezno, bilo bi mi drago da informaciju o ovom poklanjanju podelite sa vašim prijateljima na društvenim mrežama:)

Dobitnica maskare je Avinona Ana Vasilevski kojoj čestitam,

a svima koji su učestvovali od srca zahvaljujem 🙂

Komentari

comments

52 Responses

  1. Avatar
    Ana

    Max Factor je uvek broj 1 izbor. i uvek se radujem njihovim noviteima

    Reply
  2. Avatar
    Jelena

    Nisam probala ovu maskaru ali imam zelju,merkam je al nikako da je kupim,verujem da je odlicna a inace je Max Factor br 1 u svetu sminke.:-*

    Reply
  3. Avatar
    Marija

    Probala sam Excess Volume Black i nimalo mi se nije dopala, brzo sam odustala od nje. 2000 Calorie je standardno dobra, volela sam je, a obozavala sam False Lash Effect Fusion, ona mi je medju omiljenim maskarama. 🙂

    Reply
  4. Avatar
    Kristina

    2000 kalorija obozavam.. i jako sam volela Masterpiece, istog je pakovanja , ali sa zlatnim slovima .. Mislim da MaxFactor retko gresi sa proizvodima..pouzadni su i zato ih volim..

    Reply
  5. Avatar
    Olja

    2000 calorie kupujem vec godinama i obozavam je. Nedavno sam probala i masterpiece max i ona mi je odlicna.

    Reply
  6. Avatar
    Vesna

    Koristim 2000 calorie curved brush volume vec godinama, moracu da probam i ovu, sigurno je odlicna

    Reply
  7. Avatar
    Katarina

    False Lash Effect mi je omiljena mada je vec neko vreme nisam koristila, isprobavam neke nove. Volela bih da isprobam i ovu ♥️

    Reply
  8. Avatar
    Aleksandra

    I ja sam probala samo 2000 Calorie, inace koristim L’Oréal maskare i volela bih da probam i ovu. 🙂

    Reply
  9. Avatar
    Jelena

    Probala sam 3 Max Factor maskare ukljucujuci i originalnu 2000 calorie i mislim da mi je najbolja bila Masterpiece Max, mada sam sa sve 3 bila bas zadovoljna. 🙂

    Reply
  10. Avatar
    Tamara

    2000 calorie. Volim je jer se ne kruni i ne razmazuje a moje trepavice ucini posebnim jer su kratke i tanke ☺

    Reply
  11. Avatar
    Natasa Glisic

    Godinama unazad sam koristila 2000 Caloria i volim je, jedina njena mana je sto se vrlo brzo osuši!
    Ovu bih volela da probam, a svidja mi se i naziv skroz me podseca na voljeni parfem od Diora ?

    Reply
  12. Avatar
    bozana

    Redovno kupujem maskaru 2000 kalorija i ubedljivo je najbolja od svih.Nema grudvica i ulepljenih trepavica,ja nemam duge trepavice al ova maskara ih bas produzi i daje im gustinu a bocica dugo traje a ja se svaki dan sminkam stavljam je u dva sloja,svaka preporuka. 🙂

    Reply
  13. Avatar
    Jelica

    Od srednje škole koristim 2000 calorie i ne menjam je, mada je poslednja maskara koju sam imala isto Max factor False lash epic, koja mi se jako dopala zbog svoje zanimljive cetkice. Trepavice su gusce i produzene, a nema grudvica. Jako sam zadovoljna ovom maskarom.

    Reply
  14. Avatar
    Masa

    Probala sam ovu, imam ostre, kratke, teske trepavice, super ih podigne, potamni i izvije, bila sam bas zadovoljna. Komentarisah na oba polja, ne znam gde tacno treba 🙂

    Reply
  15. Avatar
    Dušica

    Još uvek nisam isprobala nijednu njihovu maskaru. ? Eto mi prilike. ?

    Reply
  16. Avatar
    Marija

    Probala sam standardnu 2000 calorie i zadovoljna sam i gustinom i duzinom trepavica 🙂

    Reply
  17. Avatar
    Aleksandra

    2000 caloria, meni je odlicna ne suze mi oci od nje, bas sam zadovoljna. Ovu novu nisam probala jos … 🙂

    Reply
  18. Avatar
    Marija

    Jedina Max Factor maskara koju sam probala je vodoorna False lash effect maskara, kojom sam bila izuzetno zadovoljna. Trepavice su mi krace, tako da mi je koriscenje ove maskare pomoglo da mi trepavice izgledaju gusce i duze. Sve u svemi, bila sam jako zadovoljna!:) Pozdrav!:*

    Reply
  19. Avatar
    Marija Jevtic

    Probala sam cuvenu 2000 calorie maskaru i to je bila moja prva maskara koju sam kupila i za nju me vezu bas zato veoma lepa secanja, matursko vece, prvi izlasci, moje prve make up kombinacije.
    Zaista sam bila i tada kao pocetnik odusevljena tom maskarom a i sada sam nakon mnoogo isprobanih maskara nekako uvek joj se vratim, draga mi je a zaista nikada nisam zazalila sto sam je kupila, lepo razdvaja trepavice, ne pravi grudvice i daje tu neku lepu gustinu bas kakvu ja volim jer imam izuzetno krupne oci i ne stoji mi lepo prenaglasen izgled ociju

    Reply
  20. Avatar
    Kristina

    Probala miss Manga, 2000 calorie koju sam koristila godinama i jako sam je volela. Prosle godine otkrila novu ljubav 🙂 Iskreno se nadam da ce me ova maskara naterati da se vratim 2000.

    Reply
  21. Avatar
    Tamara

    Prva maskara koju sam ikada koristila je bila Max Factor 2000 calorie i kad se setim nje, setim se prvih izlazaka i sređivanja. Tih devedesetih nije bilo lako kupiti je i predstavljala je svojevrsni luksuz među nama tinejdžerkama.
    Uhvati me nostalgija 🙂

    Ovi bih jako želela da probam.

    Reply
  22. Avatar
    Svetlana Krantic

    Nisam probala ovu ali onu “staru” 2000 kalorija obozavam , ❤

    Reply
  23. Avatar
    Kristina

    Koristim masterpiece max maskaru za donje trepavice i odlicna je. Bas bih volela da probam ovu maskaru jer je nova,a i maxfactor kao brend obozavam jer su im puderi,kao i ostali proizvodi vrh.

    Reply
  24. Avatar
    Helena

    I ja se pridruzujem vecini ljubiteljki 2000 Calorie maskare, ali moram reci da je stara verzija bila neuporedivo bolja, nova je nekako slaba i ne tako intenzivno crna, plus me peckaju oci od nje.

    Reply
  25. Avatar
    Anita Andjelkovic

    Koristila sam 2000 calorie maskaru ranije i sad sam joj se ponovo vratila. Zaista odlicna maskara.

    Reply
  26. Avatar
    Ivona

    Koristim staru 2000 i prezadovoljna sam ali bih volela da isprobam i ovu 🙂

    Reply
  27. Avatar
    mama Kata

    Probala sam samo False Lash Effect maskaru…ostale nisam.
    Ona je odlicnog kvaliteta…ali mi je cerka brzo “konfiskovala” tako da bas i nisam dugo uzivala u njoj. 🙁

    Reply
  28. Avatar
    Danijela stankovic

    Koristila sam staru Max factor 2000 calorie i ostavila je pozitivan utisak na mene..najbolje sa njom istaknem svoje trepavice…izgledaju glamurozno

    Reply
  29. Avatar
    Marija Popovic

    Postovana,

    nisam probala Max factor maskare, i veoma me zanimaju, posebno nova 2000 calorie Curl Adict. Cula sam, samo, odlicne recenzije i pohvale. Volela bih da se uverim u to.

    Lep pozdrav iz Beograda

    Reply
  30. Avatar
    Katarina Prica

    Probala sam originalnu 2000 Calorie, bila je odlicna, a jos bolja False Lash Effect u ljubicastom pakovanju <3 U svakom slucaju, Max Factor nikad ne izneveri!

    Reply
  31. Avatar
    Slavica Milovanovic

    MASCARU FALSE LASH EFFECT sam probala….i sasvim mi je ok…volela bih ovu da probam zato sto mi deluje vrlo zanimljivo…podelila ��

    Reply
  32. Avatar
    Biserka

    2000 kalorija obozavam.. i jako sam volela Masterpiece, istog je pakovanja , ali sa zlatnim slovima .. Mislim da MaxFactor retko gresi sa proizvodima. Ulazu u kvalitet i opravdace cenu 🙂

    Reply
  33. Avatar
    Branka

    Radujem se svakom novitetu.
    Max factor je fenomenalna kolekcija uopste. Sto se tice maskare 2000 calorie dugi niz godina je koristim. Probam ja i druge, ali njoj se uvek vratim.
    Staro, provereno i nezamenljivo. NADAM SE DA JE NOVA JOS BOLJA. <3

    Reply
  34. Avatar
    Sandra

    Uf probala dosta njihovih maskara false lash effect, voluptous, masterpiece glamour extensios i 2000 kalorija, ne znam dal’ sam neku zaboravila 🙂 Za sada voloptous mi je najomiljenija. Ova nova me privlaci samo tako 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.