Mislim da odavno nisam napisala post sa manje reči, ali to je uglavnom zato što sam o većini ovih stvari već pisala detaljno u ranijim postovima. Zato odmah prelazimo na stvar, slede proizvodi koje sam skoro svakodnevno koristila prošlog meseca.

Senke Loreal Color Infallible – opisala sam ih u posebnom postu (Loreal Color Infallible u nijansi 004 Forever Pink), pa iako nisu savršene, najzad su mi bile malo više u upotrebi. Zatim Essence mono senka u nijansi Mystic Lemon, o kojoj sam takođe pisala (u tekstu Nove Essence stvarčice)  i koju sam koristila kao hajlajter, na jagodicama i u unutrašnjem uglu oka.

Too Faced Glamour To Go Dream Edition paleta, o kojoj sam pisala ovde – slatka mala paletica sa lepim nijansama koja je uvek uz mene, zgodna za poneti.

MAC Face and Body tečni puder mi se mnogo dopada – veoma je lagan na licu, nevidljiv, ne prekriva mnogo ali lepo ujednačava ten i daje mu baš lep i svež izgled, ali izgleda da mi od njega izlaze bubuljice. Kad sam pre nekoliko dana pravila ove fotografije nije mi još padalo na pamet da bi bubuljice koje mi se  jedna za drugom pojavljuju celog meseca (iako u normalnim okolnostima dobijem možda jednu mesečno, ako i toliko) mogle da budu od njega, pa je Face&Body u februarskim favoritima, ali sada sam skoro sigurna da jeste – jer sam prestala da ga koristim i bubuljice su prošle za par dana, a novih nema. Jako mi je žao, i žao mi je što nikako ne mogu da se uklopim sa MAC puderima jer mi ovo nije prvo loše iskustvo sa njima tako da za sada odustajem. Divan puder, ali za nekog drugog 🙁

Clinique Superbalanced puder, skoro sam o njemu pisala u tekstu o Clinique puderima u prahu:

Divno roze rumenilo Kiko u nijansi 109  (tekst o Kiko kozmetici):

Karmini! Jedva sam izdvojila samo 4 od mnogo kojima sam se mackala prošlog meseca, ali su ovi možda ipak bili najčešći: Rimmel Lasting Finish u nijansi Airy Fairy, Kiko Mat Lipstick u nijansi 11, Kiko Crystal Sheer – Glossy Lipstick u nijansi  411 Rosa Quarzo, i na kraju tečni karmin Sephora Cream Lip Stain o kome sam pisala ovde.

Zatim Lush Lemony Flutter – odlična kremica za zanoktice i ostale delove kože sklone isušivanju (laktovi, pete). Miriše na limun i to jako – kome ne smeta biće oduševljen, kremasta je, prilično jaka i masna i zbog toga pogodnija za večernje tretmane, ali će vam avokado, limun i mango koji su na listi glavnih sastojaka zaista dovesti zanoktice u red već za par dana.

Avon Planet Spa Thailand Lotus Flower  Light Body Souffle – pored divnog i egzotičnog mirisa, ova krema za telo me oduševljava i specifičnom, nekako penastom teksturom – jedna lagana a opet hranljiva krema za one sa normalnom kožom, koja se lako nanosi i brzo upija.

Nadam se da ćete biti raspoloženi da u komentarima podelite neka od vaših skorašnjih otkrića što se kozmetike tiče, i šta je to što najviše volite ovih dana 🙂

 

 

Hvala na čitanju!

Komentari

comments

18 Responses

  1. Avatar
    Fashion Magnolia

    ovaj lush me privlaci da kupim.
    meni je u feb omiljeni bio mac tecni puder…prezadovoljna sam! i sjaj mac ali sad ne znam da ti kazem kako se zove..onako roza sa zlatnim odsjajem, vrh!

    Reply
  2. Avatar
    Emma

    Baš mi je lijepo ovo rumenilo… A Bogme i karmini. Ja sam protekli mjesec najviše voljela svoj Artdeco Hydra Silk puder i balzamaste karmine.

    Reply
  3. Avatar
    Tacy

    Svasta zanimljivo ovde imas, a airy fairy mi je all time favorite 🙂 Nedavno sam probala Kiko karmin, inace prvi njihov proizvod u mojoj kolekciji, i odusevljena sam, napisacu uskoro recenziju o njemu.Bas me je zaintrigirala ta marka i sigurna sam da cu isprobati jos njihovih proizvoda! Tvoje rumenilo izgleda prelepo!

    Reply
  4. Avatar
    Ana

    divne stvarcice 🙂 imam lemony flutter i obozavam ga, a sve ostalo bih volela da probam 🙂

    Reply
  5. Avatar
    Lena

    Recimo od novosti sam skoro otkrila MF kohl olovku, natural glaze, za waterline i malo je reci da sam odusevljena njome, iako je samo olovka 😀 ne odvajam se od Avene termalne vode, i tako nekih mazalica, kremica i slicno. Nista KIKO nisam probala do sad, a volela bih, dok sam za taj Rimmel airy fairy cula samo pohvale i mislim da cu ga kupiti, ako uspem da ga nadjem 🙂

    Reply
  6. Avatar
    Pirinco

    Otkrih cuda dva.

    Cudo prvo, korektor li je, iluminator li je, karmin li je? Nit je korektor, nit iluminator, vec Benefitov SkinnyDip. Muljava nijansa a ja hladna, kako mi toliko osvezi ten i sve nepravilnosti baci u drugi plan jos uvek pokusavam da shvatim. Svakom treba jedan takav ruz.

    Cudo drugo, ShuUemura, ili kako rece covjek moj Sio mi ga Djura. Borba je zavrsena, konacno su poklekle. Sledeca misija naci maskaru koja ne spusti trepavice posle nekoliko minuta. A do tada trepcem uvijeno au naturale.

    (A sto se bloga tice, dremka zimski san, ma lencuga jedna kazem ti :))) )

    Reply
  7. Avatar
    Ks.

    Ju, skroz slucajno otkrice, neki apotekarski balsam za usne od mentola, koji je mama dobila na neku foru, kupis ovo dobijes ovo besplatno…Odusevljena sam, ni voda iz bazena mu ne moze nista, a ostavlja usne savrsenim. 😀

    Reply
  8. Avatar
    Nail Art

    Svasta zanimljivo ovde imas, a airy fairy mi je all time favorite 🙂 Nedavno sam probala Kiko karmin, inace prvi njihov proizvod u mojoj kolekciji, i odusevljena sam, napisacu uskoro recenziju o njemu.Bas me je zaintrigirala ta marka i sigurna sam da cu isprobati jos njihovih proizvoda! Tvoje rumenilo izgleda prelepo!

    Reply
  9. Avatar
    Ksenija

    I meni MAC Face & Body isusuje kozu. :((( Kad sam ga bila pazarila, totalno sam se odusevila, jer je prizao hidrataciju, i prirodan izgled u jednom, a onda su i meni pocele da izlaze sitne bubuljice, ovako kako opisujes. Bas se smorih.
    Moracu da kupim konacno ovaj lip stain, procitala sam i onaj drugi post o njemu, i sve se nesto neckam danima, ali mislim da je danas kucnuo cas! 😀

    Reply
  10. Avatar
    njanjajeca

    ja patim za Rimmel Airy Fairy…i danas cu da prekinem tu patnju pa makar se i zeznula…nisam sigurna da ce mi dobro stajati tako roze karmin 🙂

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      nadam se da si sad vec prekinula patnju – airy fairy uopste nije mnogo roze, bar na mojim usnama je vise neutralna malo rozikasta nude bojica 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.