Hm, mislim da nismo pričali o stopalima ovde do sada, ali nikad nije kasno, jer stopala su važna iako se ne vide uvek, pa čak iako je leto već na zalasku to ne znači da ih smemo zapostaviti, i zbog toga ću danas da vam napišem moja iskustva sa nekoliko Oriflame proizvoda za negu istih koje sam dobila priliku da probam, pa se nadam da će vam ovo biti korisno kada budete birali ovakvu vrstu proizvoda za sebe. Inače, ovo je prvi put da sam videla i probala neki proizvod od Oriflame-a, zato što ne poznajem nikog ko prodaje ove proizvode a mogu se naručiti samo putem kataloga, ali kad sam pogledala katalog moram da priznam da mi je delovao prilično primamljivo.

Nego, da se vratim na temu ovog današnjeg posta, prvo što mi je upalo u oči kada sam otvorila kutiju sa proizvodima je da lepo izgledaju – možda ne najvažnija stvar kad je u pitanju ova vrsta proizvoda, ali pakovanje deluje baš veselo, jednostavno i lepo dizajnirano.

Najviše pohvala sam čula o Feet Up Reviving Foot Spray, pa sam njega prvog odlučila da isprobam, a u tome nisam bila sama jer sam imala svesrdnu pomoć svog muža, koji je kao i ja, ovim proizvodom oduševljen. Naime, radi se o rashlađujućem spreju za stopala sa eukaliptusovim uljem i mentom, koji osvežava i sprečava neprijatne mirise, a može se koristiti kako nanesen direktno na stopala, tako i naprskan na unutrašnjost obuće (ovo drugo nisam probala). Meni se najviše dopao miris, svež i prijatan, koji se dugo zadržava na stopalima, kao i činjenica da se, kad se naprska na stopala, ovaj sprej izuzetno brzo suši, tačnije ne “natopi” vam stopala i ona su potpuno suva i spremna za obuću ya svega par sekundi. Uz to, pakovanje je baš veliko, 250 ml, što je svakako plus jer u mojoj kući na primer, uz svakodnevno korišćenje, taje nam već mesec dana, i ima ga još nešto malo manje od pola. Dakle, sprej koji divno osvežava, ne masti i ne suši stopala, sprečava neprijatne mirise a i sam prijatno miriše, u velikom pakovanju i po povoljnoj ceni? O, da, moja preporuka 🙂

Umirujuća krema za stopala (Soothing Foot Cream) me, iskreno, nije bacila u nesvest. Daleko od toga da nije dobra – veoma je prijatna za nanošenje (vrlo brzo se upija što je meni na primer vrlo bitno), fino miriše – ali ne umem da opišem miris, u svakom slučaju  osvežavajuće (menta). Kažu da sadrži ulje pšeničnih klica i cvet pomorandže, koji deluju umirujuće i čine mekom čak i najgrublju kožu stopala. Ovde moram da kažem da nemam najgrublju kožu stopala, ali da posle celog leta i bosih nogu i letnje obuće nije ni najnežnija, i da mi je ova krema bila ok, ali ništa posebno – u smislu da je dobra za neku svakodnevnu upotrebu, ali da oni koji imaju grublju kožu ne bi trebalo da očekuju čuda – ovo, prema mom iskustvu, fina i blaga krema za normalna stopala koja teško da će oporaviti ispucale pete ili grube pete i slično. U svakom slučaju, moj utisak je da je ovo  svakodnevna krema za normalna stopala koju možete da nanesete bez bojazni da će vam ista biti masna, ali i bez nekog vidljivog učinka, i u tom smislu je ok.


… za razliku od fenomenalnog pilinga! Feet Up Exfoliating Foot Scrub je piling koji stopala čini glatkim tako što otklanja mrtve ćelije kože i zaista omekšava i hidrira kožu. Kažu da sadrži bademovo ulje, i da je pogodan za svakodnevno korišćenje jer ne isušuje, a ja se u potpunosti slažem. Miriše prijatno, opet pomalo na mentol, i uopšte sve iz ove kolekcije što sam probala ima taj osvežavajući miris. Čestice koje sadrži ovaj piling su dosta krupne i meni se to mnogo dopada, jer zaista nekako uklone onu suvlju kožu, ali mi nisu previše grube i stopala su predivno meka posle korišćenja, tako da što se omekšavanja tiče, on mnogo bolje to radi nego krema o kojoj sam pisala iznad. I mnogo bolje nego razne neke turpije i kamenje i ostala pomagala. Jedina mana ovog stvarno odličnog proizvoda je količina, meni je 75ml nekako malo obzirom da me mami da pilingujem stopala svakodnevno, a da ga ima više verovatno bi ga koristila i kao piling za celo telo. Zbog svega ovoga, moja najiskrenija preporuka za Feet Up Exfoliating Foot Scrub!

Sve u svemu, moj prvi susret sa Oriflame kozmetikom je prošao sasvim lepo. Vrlo sam zadovoljna ovim što sam imala prilike da koristim, a nadam se da ću ubuduće imati nekog u okolini ko prodaje ove proizvode, jer mi ono što sam videla u njihovom katalogu deluje vrlo primamljivo, i cene mi se čine skroz ok.

 

 

 

 

 


A kako ne mogu da postignem da isprobam baš sve, i volela bih da nešto od ovoga probate i vi, jednoj čitateljki (iz Srbije) ću pokloniti nešto od Oriflame proizvoda za negu stopala, tačnije – turpiju za stopala, opuštajuću kupku za stopala, i antiperspirant kremu.

 

 

Potrebno je samo da u komentarima naznačite da želite ovu nagradicu, a za 5 dana, 12.septembra 2011. ću nekog i odabrati pa mu je i poslati.

(za čitateljke iz Hrvatske, Bosne, Slovenije i ostalih zemalja nažalost neke nagrade, kao što je ova, ne mogu da šaljem, ali hoću da znate da i na vas mislim i da mi puno značite, i da spremam lepu nagradnu igru za 1000 članova na fejsbuku, što će nadam se biti vrlo uskoro, i da ćete moći da učestvujete baš baš baš svi)

 

Hvala na čitanju!

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi na testiranje od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno.

Komentari

comments

36 Responses

  1. Avatar
    Tacy

    Ja sam koristila neku njihovu kremu za stopala, u zelenom pakovanju, bila mi je bas dobra, i turpiju..nisam ni znala da imaju toliki asortiman proizvoda za stopala, nisam narucivala ni avon ni oriflame bas dugooo:) a stopala su mi posle mora katasrofa isusena, znaci pedikir pre mora ne nikako, vec posle! Zelim pokloncic 🙂 Jos samo malooo pa 1000 fanova, svaka cast, cestitam, zasluzujes jos mnogooo vise!

    Reply
  2. Avatar
    Osma Putnica

    Ja ću takmičenje za nagradu prepustiti nekom drugom, došla sam samo da kažem da mi je ovaj tvoj post došao u pravi čas jer listam katalog i razmišljam o proizvodima za zimsku negu stopala 😀 :*

    Reply
  3. Avatar
    Biberlee

    Ja uvijek nekako zanemarujem Oriflame ispred Avona, mada bi mojoj alergijama sklonoj koži možda više odgovarao Oriflame?

    Probat ću taj scrub, uvijek zagledam te stopalne proizvode a nikako da naručim nešto.

    Reply
    • Avatar
      Lenche

      Probala sam dosta toga i iz Avona i iz Oriflame-a, i na Avon sam imala alergiju, ali Oriflame je jako jako dobar 🙂 sve sto sam narucila bilo je super, i jako sam zadovoljna. Vise ne narucujem Avon, ali Oriflame svaki put 🙂

      Reply
  4. Avatar
    littleBird

    makeup&more, ja hoću da učestvujem u izvlačenju! 😀 Baš bi mi značilo, jer su mi stopala ogrubela od nošenja japanki, treba im sređivanje ! Supeeer!
    Nego ja se baš razmišljam da poručim nešto iz Avona za stopala…videću…

    Nego, ni ja nemam nikog ko naručuje iz Oriflame-a, pa neka se javi neka devojka ako ima takve, pa da poručujemo !!!
    😀 :*

    Reply
  5. Avatar
    Anja

    I ja zelim nagradicu:) Nisam imala priliku da probam ni jedan od ovih proizvoda, cak se i ne secam kad sam zadnji put imala u rukama Oriflame katalog.

    Reply
  6. Avatar
    Bamby311

    e iskreno iz Oriflama, nista nikad nisam probala. Ali zato, AVon kakve preparate ima za stopala.. WOW nikad ih nebi menjala, i samo to i uzimam od njih ! SAMO!! To su jedini za stopala koje kupujem! Mozda i ja napravim mali posto o njima, nisam ih se ni setila, nekako su noge uvek zapostavljenje kod blogera a bas nebi trbalo da budu.
    Inace prepustam dalje za nagradicu. Bice kod mene uskoro jako lepih poklona, virni, mozda i tebe budu zanimali!
    Mnogo mi se svidjaju tvoje slike, ako nije tajna koji aparat koristis?

    Reply
  7. Avatar
    Alexi

    Baš bih želela da probam ove proizvode za negu stopala! Sad sam malo razgledala i shvatila da nemam NIJEDAN proizvod od oriflame! Nr znam zašto sam ih tako zanemarila, ali me ovo baš zainteresovalo, a nemam nikakve proizvode za negu stopala 🙁 malo sam ih zapostavila… Mada bi im dobro došlo malo nege posle dugačkog leta!
    Pratim tvoj blog i drago mi je što i u Srbiji polako počinju da oživljavaju blogovi ovakve vrste, jer sam primetila da smo po tom pitanju nekako malo usporili i zaostali 🙁 pa mi je drago što si ti pokrenula lavinu! Samo nastavi ovako i nadam se da ćeš inspirisati druge da pišu, znam da si mene uspela da podstakneš, jedini problem je što nemam fotoaparat 🙁 ali čim ga se domognem… 😀

    Reply
  8. Avatar
    Renata

    Pre par godina sam koristila neku njihovu kremu za stopala (u zelenoj tubi), bila je dobra. Bas sam sinoc pred spavanje stavila vazelin na stopala, u nadi da ce mi pomoci, jer trenutno nemam kremu, a stopala su mi odjednom ogrubela, ne znam sta im je (do sad nisu bila neposlusna) 🙂 Tako da slobodno mogu reci da bi mi prijala ova nagrada.

    Reply
  9. Avatar
    Ivanica

    Pridruzujem se takmicenju 🙂 I ja sam davno koristila njihovu kremu za stopala i onda vise nisam imala od koga da narucujem,pa sam potpuno zaboravila koliko su dobri ti proizvodi… Dobro je da si me podsetila 🙂

    Reply
  10. Avatar
    Judith

    Ja bi volela da isprobam ove stvari za negu stopala, nisam jos koristila od Oriflame-a. 🙂

    Reply
  11. Avatar
    Sunny

    Obožavam kozmetiku i posebnu pažnju posvećujem upravo nezi stopala s obzirom da mi je koža jako osetljiva. Baš bih volela da probam proizvode koje nam tako lepo preporučuješ. Primetila sam iz prethodnih komentara da je većina devojaka probala zelenu Oriflame kremu za negu stopala, epa i ja sam jedna od njih, ali… probala sam još jednu, nije krema nego balzam sa mirisom lubenica, savršen za letnji period jer fino hladi i opušta stopala.
    Oduševljena sam pakovanjem ove kolekcije, zaista privlači pažnju.
    Pozdrav i…odaberite mene!!! 🙂

    Reply
  12. Avatar
    Ana

    Ja sam koristila Avonov piling i bio mi je bas uzasan, tako da bi bilo super isprobati Oriflameove proizvode 🙂

    Reply
  13. Avatar
    Sanja

    Uf, ja sam davno koristila Oriflame proizvode, i bili su mi ok, tako da mi uopste ne bi smetalo da dobijem ovaj setic 😛 😉

    Reply
  14. Avatar
    Sofie

    Odličan post, hvala za preporuke! 🙂 Videću da jednom prilikom nabavim njihov piling i sprej za stopala.
    Do sada nisam koristila nijedan Oriflame proizvod za negu stopala, pa bih baš volela da isprobam, tako da se i ja prijavljum za nagradu. 🙂

    Reply
  15. Avatar
    Jelena

    Prijavljujem se za nagradu! Bas bi mi taj set dobro dosao jer sam se porodila pre 2 nedelje,a celo leto iscekujem dan kad cu moci dohvatiti svoja stopala 🙂 i srediti ih….sad je doslo vreme i za to…

    Reply
  16. Avatar
    Mim

    Pokloncici, bas je to lepo. Lepo od tebe… A svi volimo poklone, a ovaj je tako dooooobar! Ucestvujem, ako smem 🙂

    Reply
  17. Avatar
    hristina

    Zelela bih da probam ove proizvode za negu stopala! Ni kod mene Oriflame nije zastupljen, nazalost, a stvari im bas deluju simpaticno 😀

    Reply
  18. Avatar
    vesna

    Moram da pohvalim Oriflame sprej koji je zaista odlican i redovno ga kupujem.Piling cu pod hitno isprobati,zbog pohvala koje je dobio 🙂
    Ja bih jos da pohvalim i okrepljujuci balzam za noge i stopala iz Feet Up sive kolekcije,mesecima nisam videla da ga imaju u ponudi,umesto nje je neki sprej…ali,ova krema mi je bila fenomenalna!
    I ja bih volela pokloncic 🙂

    Reply
  19. Avatar
    jovana

    nedavno sam otkrila blog, i sada ga iscitavam lepo redom :)) i da, volela bih nagradicu, svakako O:)

    Reply
  20. Avatar
    Aurora

    Odlican post 🙂 Ne ucestvujem u nagradnoj igri, jer imam u steku vec tih mazalica i kojecega za nogice 🙂 Koristim trenutno Avon Foot Works, neku mojito kolekciju 🙂 Ali cu gledati da nekako nabavim ovaj piling kad je tako dobar 🙂

    Reply
  21. Avatar
    Kiki

    Divan poklon,inace sam ranije koristila Oriflame i bila odusevljena sprejom za stopala,imam problem sa oticanjem stopala i nogu a kad naprskam sprej druga prica,noge kao perce:))))volela bih da dobijem ovaj set jako…btw blog ti je apsolutno fantastican…

    Reply
  22. Avatar
    Tamara

    I ja zelim nagradicu ^_^ Nisam imala priliku da probam ni jedan od ovih proizvoda ali bih jako volela ovo da isprobam … Pozdravcic za tebe, super si 😀

    Reply
  23. Avatar
    Marija

    Sprej za stopala koristimo svi u kuci vec godinama i stvarno je odlican: leti ti rashladi stopala, a zimi ti ih nekako opusti od nosenja teskih cipela i cizama.

    Otale proizvode jos nisam probala tako da se prijavljujem za nagradnu igru.

    Pozdrav i hvala na odlicnim postovima!

    Reply
  24. Avatar
    Katarina

    Devojke koje su zainteresovane za Oriflame proizvode, mogu da mi se jave na mail, posto sam ja uclanjena u Oriflame. Trenutno je uclanjenje 199 dinara i vazi godinu dana, a svi konsultanti kada se ukljuce dobijaju popust oko 30% na sve proozvode, i sansu da osvoje lepe nagrade u Programu dobrodoslice. Koga interesuje, slobodno mi se javite! 🙂

    Reply
  25. Avatar
    Cat-D-Wine

    Oriflame proizvodi za stopala su ok, ne spadaju u kategoriju najboljih, ali zadovoljavaju kriterijum kvalitet-rezultat-cena. Trenutno koristim njihov Foot Cream Cracked Heel Repair. Koristim ga ujutru nakon tuširanja, jer se brzo upija i mogu već nakon 10-tak minuta da se obujem, a da mi noge ne proklizavaju ili se lepe za obuću. Preko noći ipak koristim malo bolju kremu koja savršeno deluje i odmah se vide rezultati – Scholl Heel Repair Cream. S obzirom da je malo “jača”, gušća i lepljivija, potrebno joj je malo više vremena da se upije od Oriflame kreme, pa je pogodnija za noćni tretman. Celo leto sam nosila japanke, papuče, sandale i nisam išla kod pedikira, a stopala izgledaju kao da sam sad izašla iz salona. Koristila sam još nekoliko Oriflame proizvoda za stopala ali sam ih svrstala u osrednje, ništa drugačije od ostalih proizvoda mas brendova.

    Reply
  26. Avatar
    Adelle

    Drage moje dame, slučajno naiđoh na ovaj blog koji mi se jaaako dopada.
    Samo bih htjela da podržim ovu temu mada je vidim već davno pokrenuta. Što se tiče Oriflame proizvoda, ja ih svakodnevno koristim i jako sam zadovoljna. Iz tog razloga sam odlučila da počnem da se bavim tim kako bih proizvode dobijala jeftinije 🙂

    Ova kolekcija za stopala mi je oodlična.
    Lijep pozdrav iz BiH 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.