Zanimljiv koncept, prilika da isprobate nove proizvode i da one koji su vam se svideli naručite preko interneta, samo su neke od prednosti koje nudi Purity Box. Tu je i prikupljanje bodova kojima se mogu ostvariti popusti, mogućnost da nekom poklonite lepo iznenađenje, pa ako ste istinski ljubitelj kozmetike, članstvom u ovakvom klubu koji okuplja osobe slične vama spojićete lepo i korisno.

purity-box-02

Purity box je onlajn prodavnica, ali ona koja pruža mogućnost da pre kupovine proizvode isprobate: kada se učlanite, možete naručiti kutiju koja će vam određenog (ili svakog) meseca stizati na kućnu adresu, a u kojoj se nalazi nekoliko mini i proizvoda regularne veličine koji je Purity odabrao za vas. Uskoro će postojati i mogućnost da svako ispuni svoj kozmetički profil, pa će posle ove prve kutije, u narednim biti potpuno personalizovani proizvodi – oni koji će najviše odgovarati vašem tipu kože ili kose.

purity-box-05

Izbor brendova koji se trenutno mogu kupiti, a od kojih će neki biti u kutiji, za sada je šarenolik, sa planom da se proširi – tu su Nikel, Keims, Sophie la Girafe, Biomedis, Beauty Made Easy, Davines, Dr. Pasha, Odaban i Tangle Teezer.

purity-box-06

U novembarskoj Purity Box kutiji, pažljivo upakovani ispod finog pirinčanog papira, svoje mesto su našli sledeći proizvodi:

purity-box-07

Keims Ylang Ylang & Hammamelis tečni sapun, 250ml

Keims je španski proizvođač kozmetike okrenut prirodi, a njihova Be at Ease linija (od 4 koje imaju u ponudi) namenjena je prvenstveno opuštanju. Upravo iz ove linije je negujući tečni sapun za ruke, nežnog i nenametljivog, ali vrlo prijatnog i osvežavajućeg mirisa, koji kožu neguje termalnom vodom, ricinusovim uljem, vitaminima, i ekstraktima ruže, jasmina i bele rade. Redovna cena mu je 950 dinara.

purity-box-08

Nikel ulje noćurka, 30 ml

Još jedan full-size proizvod je se našao u ovomesečnoj kutiji. Ovo je možda i Nikelov najpoznatiji proizvod, a namenjen je suvoj i dehidriranoj koži i kao takav sjajan za zimsko vreme koje nam dolazi. Uz fin miris i odličnu kombinaciju ulja, ovaj potpuno prirodni preparat može se koristiti za dnevnu ili noćnu negu, ili kao serum. Količina od 30ml će potrajati mesecima jer je za nanošenje potrebno vrlo malo, pa je ovo ulje i vrlo ekonomično. Redovna cena mu je 1800 rsd.

Beauty Made Easy balzam za usne

Većina nas je pre nekoliko meseci u drogerijama primetila simpatične balzame u obliku loptice  koji podsećaju na Eos balzame za kojima vlada veliko interesovanje. Lepo neguju, zabavno izgledaju a mogu se nabaviti u nekoliko mirisnih varijanti obojenih različitim bojama – kod mene u kutiji se našao balzam bele boje sa mirisom mente. Cena mu je 374 rsd.

purity-box-09

Sophie la Girafe krema za lice, 20ml

Sophie la Girafe je kod nas novost – u pitanju je brend posvećen prirodi koji nudi preparate za negu beba. Sve proizvode odlikuju kvalitetni sastojci i blagi mirisi, a u ponudi su krema za lice, losion za negu tela, gel za tuširanje i umivanje, i ulje za negu koje se može koristiti na mnogo načina. Najpoznatiji u Francuskoj, gde je istoimena gumena žirafa već desetinama godina omiljena bebeća igračka, ali i širom sveta, linijom kozmetike za bebe u kojoj se koriste luksuzna organska ulja, opravdali su očekivanja. U kutiji je ovog meseca blaga krema za nežnu dečiju kožu, namenjena nezi lica, koju mogu koristiti i odrasli, pogodna za svaki tip kože, pa i onu najosetljiviju.

purity-box-12

Purity Box se može naručiti na njihovom sajtu po ceni od 1400 dinara, koja uključuje i poštarinu, a plaćanje se vrši karticama.

Kad se saberu cene proizvoda iz ovomesečnog boxa stižemo do cifre od preko 3000 dinara, što znači da je kutija prilično isplativa, posebno ako vam se izbor preparata dopada.

puritypoklon

Na kraju, imam za vas i jedno lepo iznenađenje:

Purity Box je za 5 čitateljki pripremio poklon –

Nikel anticelulit ulje sa grejpom!

U pitanju je koncentrat najfinijih biljnih ulja, esencija i vitamina koji podstiču površinsku cirkulaciju, eliminišu toksine, a kožu čine hidriranom, mekom i glatkom.

Za prijavu je potrebno da popunite formular (lajk za Purity Box FB stranu i šerovanje ove slike su obavezni, ostalo nije).

Mogu učestvovati čitateljke iz Srbije.

Prijavljivanje traje do nedelje, 23. novembra 2014, a dobitnici će biti nasumično odabrani pomoću random.org.

Srećno!

a Rafflecopter giveaway

 

*u saradnji sa PurityBox.

Komentari

comments

8 Responses

  1. Avatar
    lidija

    Dali bih mogla da dobijem besplatne uzorke vasih proizvoda na kucnoj adresi,hvala.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.