I ove zime Sephora nam je spremila sjajno upakovanu kolekciju poklona za sve koji vole negu i šminku. Pored setova idealnih za poklon, tu su i oni savršeni za isprobavanje (sa mini proizvodima, na primer), i sve zajedno je šarmantno spakovano u tamno plavo – zlatne nijanse. Nezaobilazne palete senki, kombinacije najpopularnijih ruževa, maski za lice ili mirišljavi dodaci za kupanje, uz neke nove brendove (kojima se posebno radujem) i neke nove stvari onih već poznatih koji su ekskluzivno dostupni baš u Sephora radnjama – sve je tu 🙂

Kenimo od nekozmetičkih stvarčica 🙂 Sova je zaštitni znak ove kolekcije, i tu je u obliku noćnog svetla. Mislim da je među prvim novogodišnjim proizvodima koji su se u Sephori rasprodali, što se obično dešava svake godine. Tu je i šolja, puna šumećih kupki u obliku zvezde. 

U Xmas kolekciji navikli smo na palete za oči i lice, i jedno od njih je upravo ova – Once Upon a Palette. Boje su neutralne, nosive, a paleta je prelepo upakovana. Uz nju dolazi i poznati Sephora Cream Lip Stain, jedan od najboljih tečnih mat ruževa, bar po mom skromnom mišljenju 🙂 Cena joj je 3470 rsd.

Posebno izdanje maski od folije – zlatna je Skin Perfector, srebrna Glow Booster, i obe su po 620 dinara.

Bombonice, iliti Crackers, sjajna su opcija za poklon.

Jedna od njih je Lanolips, koja sadrži dve tubice Lanolips 101 Oitment, multifunkcionalnog balzama namenjenog za ispucale i suve usne, ali i za ostale delove tela koji su suvi.

Sephorine “bombone” dolaze u dve varijante – u jednoj je šminka (rumenilo i hajlajter u stiku i Cream Lip Stain), a u drugoj set koji se sastoji od maske za lice, za nos, za deo ispod očiju i kremice za ruke. Cena im je po 1620 dinara.

I prošle godine je ovakav paketić za negu ruku bio u božićnoj ponudi, i tada je pobrao simpatije mnogih. Ove godine je dezen nešto drugačiji, ali su tu isto maska za negu ruku, krema za ruke, kao i simpatični grejač za ruke u obliku sovice. Cena seta je 1370 dinara.

I maska za spavanje je presladak poklon, a tu su i soli za kupanje (ove pojedinačne kojih ima u raznim oblicima su po 320 dinara), kao i setovi četkica. Ovaj manji set sa srebrnom torbicom na slici iznad je 1740 dinara.

Tu je i ovaj veći set, Premium Brush Set, a njegova cena je 2490 dinara.

Ovogodišnja Blockbuster paleta ima čak 130 nijansi senki za oči, za obrve i proizvoda za lice poput rumenila, bronzera i hajlajtera, a cena joj je 4990 dinara.

Na prezentaciji ove kolekcije sam sve slikala, i iako mi fotke nisu baš uspele, želim da vam pomenem još i dve palete koje su mi zapale za oko, i uživo izgledaju baš lepo. Jedna je za lice, Moon Phases – bronzeri, rumenila i hajlajteri (4370 rsd):

a druga je Midnight Wishes, paleta senki u neutralnim tonovima (2490 rsd):

Ima još svakakvih poklončića, paketića, setova, a među njima i mnogo onih sa proizvodima za kupanje, negu tela, kupkama… I cene su raznolike, ima zaista povoljnih, od par stotina dinara, pa do onih skupljih sa po nekoliko full-size proizvoda.

Origins

Origins je brend koji je novost u našim Sephora radnjama, a njegov dolazak se poklopio sa lansiranjem novogodišnje Sephora kolekcije. Ljubitelji kozmetike su verovatno već upoznati sa ovim brendom koji se trudi da radi sa prirodnim sastojcima, a imperativ im je očuvanje prirode.

Poznati su po nekim kultnim linijama i proizvodima, a ja sam oduševljena njihovim maskama. O Originsu ću detaljnije pisati u nekom zasebnom postu, sad sam samo htela da vam javim da ih ima u Sephori, i to veliki deo njihovog asortimana.

BECCA

Becca ima fantastičan set u saradnji sa GlamGlow, i to je pakovanje sa posebnim izdanjem mini Becca hajlajtera u prelepoj rose-gold nijansi (koju fotografija ispod ne može da dočara ni približno) i mini maske za lice Glamglow Gravitymud, koja je metalik pink boje i totalno zabavna za korišćenje, ali i vrlo efikasna kao i sve GlamGlow maske koje sam do sada koristila. Cena seta sa dva mini proizvoda je 3830 rsd.

Praznična kolekcija koju je lansirao brend Becca nosi naziv Volcano Goddes, i sastoji se od palete senki, sjajeva za usne i zlatnog hajlajtera.

Hajlajter je divan, međutim probala sam ga i čini mi se da bi više odgovarao osobama tamnijeg tena, jer je baš zlatan, ali je tako fin i presijava se na razne nijanse poput rozikaste i lila, a i dizajn je savršen, kao i samo pakovanje. 

Benefit, Too Faced, Make Up For Ever, Kat von D

imaju kao i uvek, specijalna novogodišnja pakovanja, setove i palete. Izdvojila bih sjajnu Too Faced Gingerbread paletu, Kat Von D set mini ruževa neutralnih nijansi, kao i uvek praktične Beenefit setove sa mini pakovanjima.

Sephora praznična kolekcija je dostupna u svim Sephora radnjama u Srbiji (u Beogradu: Ušće, Delta City i Big Fashion, kao i u Novom Sadu), i od danas je na popustu od 30%, što je stvarno fenomenalna prilika za sjajne poklone sebi i drugima 🙂

Više informacija možete dobiti na njihovom FB ili Instagram profilu! 



POKLON ZA VAS!  (završeno)

Zato što me često pitate za Sephora Blockbuster palete, poklanjam vam jednu iz prošle kolekcije!

Možete se prijaviti tako što ćete ostaviti komentar ispod ovog posta – napišite mi šta biste voleli da dobijete za praznike, ili šta biste voleli nekom da poklonite, čemu biste se obradovali ili tako nešto 🙂

Prijavljivanje je otvoreno do 30.12, nakon čega ću odabrati jednog dobitnika.

Možete da podelite info o ovom nagrađivanju sa prijateljima, ako želite 🙂

Giveaway je otvoren za sve koji imaju adresu na teritoriji Srbije.


Dobitnica poklona je 

Ivana Bogosavljević Čikić, 

kojoj čestitam, a svima koji su učestvovali zahvaljujem 🙂


 

Komentari

comments

19 Responses

  1. Ana Kondić

    Odlični setovi,ja bih volele da imam set sa Sephorinim tečnim ruževima ili Becca set.

    Reply
  2. Jelena

    Volela bih da dobijem neki dobar parfem, ali i šminka ne može da škodi 😁 srećni praznici!

    Reply
  3. Tatjana

    Divne nagrade 🥰 Svaka cast na velikodusnosti ❣️ i jako mi ke drago sto i dalje drzite do sebe, i sto ste jedna od regkih koje i dalje pisu blog 😍 ja obozavam da citam postove 🍀 inace divno ste predstavili Sephorinu Bozicnu kolekciju u pisanoj formi 💪 Obozavam da poklanjam,jer volim da obradujem ljude,makar to bile i sitnice,i povod mi iskrena da budem i nije potreban ❣️Takodje volim poklone,i naravno najvise volim sminku,ko me poznaje to zna,uvek volim da isprobam nesto novo ❤️ Srecno svima 🍀

    Reply
  4. Dunja

    Što se tiče poklona obraduju me i sitnice 😀 mada bih bila veoma srećna kada bi dobila ovu paletu kao novogodišnji poklon, mislim da bi mi puno pomogla u ostvarnju sna i cilja da se bavim profesionalno šminkanjem.
    PS: odličan blog, samo nastavi tako 😀

    Reply
  5. Aleksandra Maksimović

    Porodila sam se pre 4 meseca. Malo je reći da se trenutno ne osećam baš lepo 🙂 kosa neošišana, višak kilograma, manjak vremena… Definitivno mi treba nešto samo za mene. Ovo mi je zanimljivo jer sam oduvek želela da eksperimentišem sa šminkom, ali se nisam usuđivala. Sad, u 38. godini, pravo je vreme 🙂

    Reply
  6. Vanja

    Volela bih da dobijem nesto od sminke! 😍 To me uvek odusevi, a sa sminkom nikad ne mogu pogresiti 🥰😍😘

    Reply
  7. Marina

    Za praznike jedan lep odmor od posla, sto cu i da dobijem 🙂 A poklanjam preko cele godine, tako da su mi praznici samo pojacano poklanjanje 🙂

    Reply
  8. Caca

    Moja senaestogodisnja sestra obozava proizvode sephora. Mislim da je to najbolji nacin da joj uljepsam kraj ove i pocetak naredne godine. Imamo jedan mali problem mjesto gdje zivimo nema prodavnice sephore, ali se dovijamo nekako jer sada imamo brata koji zivi u Novom Sadu. Sasvim je svejedno koji od proizvoda je u pitanju, jer je svaki na svoj nacin kvalitetan, zanimljivo upakovan i beskrajno dobro izgledaju, prava stvar za popraviti dan, mjesec, godinu. Sve najbolje!

    Reply
  9. Tamara Nesic

    Zdravo, retko kada citam blogove (skoro pa nikad), na ovaj sam dosla zbog nagradjivanja (jer sam tako saznala za ovaj blog) ali, moram da priznam da mi se jako dopada kako si opisala setove i sto za sve proizvode koje si pomenula postoji slika i cena. Za Novu godinu bih volela da dobijem poklon pun slatkisa (i ako imam 22 godine 😀), volela bih i nesto od sminke ili neke mackalice za negu. Sto se kaze: “poklonu se u zube ne gleda”. Naravno da bih volela da osvojim ovaj Blockbuster zato sto u mom kraju (Kosovo i Metohija- mozda bas zbog ovoga ne osvojim ali ja sa ponoson isticem odakle dolazim) nema ni Lilly-a, nk DM-a, ni Jasmin-a, ni Aleksandar Cosmetics-a, a o Sephori da i ne pricam (to tek nema). Volim i da poklanjam kada sam u mogucnosti. Studirala sam 3 godine i vecina novca je isla za studije tako da od sminke skoro da sam sve potrosila. Sve u svemu jako bi me obradovala ako bas mene izaberes kao dobitnicu 😘🎁❤ p.s. odoh sad da citam ostale postove

    Reply
  10. Milica

    Volela bih svojoj mami da poklonim set za negu lica, i neku predivnu paletu os Toofaced-a, posto do sada nije imala prilike da to koristi, volela bih da je obradujem, posle svega sto cini za mene. 🥰😍

    Reply
  11. Mima Kostic

    Kako divna kolekcija! Jako bih volela da poklonim kada bih mogla svim ljudima oko sebe zdavlje i srecu, nesto nam ova godina nije bila sjajna… Ali iskreno mislim da mogu barem da im poklonim nesto od srca, pa cak i neku sitnicu, kojoj se nisu nadali a znam da je zele.. I da ih barem jednom dnevno nasmejem, to mi je cilj 🙂

    Reply
  12. Sabina Sadovic

    Moja mama je profesorka i već neko vreme nosi stari očev sat jer se njen pokvario. Tako da ću je za Novu godinu obradovati novim satom.
    Inače, sve pohvale za blog, kao i za novogodišnji giveaway.
    Srećna Nova godina. Želim vam da ste zdravi, srećni i zadovoljni. Živeli!

    Reply
  13. Sabina Sadovic

    Moja mama je profesorka i već neko vreme nosi stari očev sat jer se njen pokvario. Tako da ću je za Novu godinu obradovati novim satom.
    Inače, sve pohvale za blog, kao i za novogodišnji giveaway.
    Srećna Nova godina. Želim vam da ste zdravi, srećni i zadovoljni. Živeli! <3

    Reply
  14. Aleksandra

    Ovu paletu sam ‘merkala’ prosle godine,muz je hteo da me iznenadi ali sam ga provalila pa je odustao od kupovine. Dobila sam kasnije parfem! Ova “stvarcica” bi me jako razveselila! 😗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.