Ovo će biti malo duži post sa manje priče a više slika – u pitanju su razne lepe i šarene stvarčice, i to ne samo Sephora kolekcije, već i brendova koji se mogu naći ekskluzivno u njihovim parfimerijama, a predstavljeni su u okviru ovogodišnje prolećne linije. Deo ovih proizvoda sam imala priliku i da isprobam, pa će se detaljniji postovi o onim najzanimljivijim i mojim fotografijama i utiscima naći na blogu narednih nedelja.

Za sada mogu da kažem da su moji favoriti novi Sephora puder Teint Infusion, njihove maske za lice i novi proizvodi za obrve, a od ostalih brendova posebno me opčinjava Too Faced sa svojim karakterističnim girly dizajnom 🙂

Made with Love

miris jorgovana

novi miris u već bogatoj ponudi preparata za kupanje i negu tela, jeste jedan pravi prolećni. U pitanju je jorgovan, i to u dva izdanja: pakovanje sa srcima pripremljeno posebno za Dan zaljubljenih (ili 8. mart, što da ne), i onaj u standardnom pakovanju, sa proizvodima poput pene za kupanje, pilinga, losiona za telo.

val

Cube effervescent Lilas bleu BD_Fotor_Collage Cube effervescent Lilas bleu BD_Fotor_Collage_Fotor_Collage

Mermaid Effects

prolećni look 2015

Za gradske sirene, Sephora je ovog proleća spremila kolekciju sjajnih mono senki i raznobojnih dugotrajnih ajlajnera:

Colorful Eyeliner DuoChrome - Sea Horse BD_Fotor_CollageColorful Mono Duo Chrome-1 BD_Fotor_Collage1Colorful Mono Duo Chrome-1 BD_Fotor_Collage2

Shourouk

for Sephora

Šuruk je francuska dizajnerka nakita poznata po kreiranju neočekivanih spojeva i jedinstvenom vatrometu boja uz kombinaciju modernog i tradicionalnog. Veoma popularan poslednjih godina, ovaj brend se ujedinio sa Sephorom u kolekciji kojom šminka dobija potpuno nova značenja. Od broševa, prstenja i torbica koji se pretvaraju u moćne palete, četke ili lakove za nokte sa gomilom šljokica i lavinom kristala, rezultat je kolekcija koja odskače spajajući luksuz i fantaziju.

fashion spring 2015 shourouk close up (rights up to january 2016)

Color Hit Shourouk for Sephora amesthyst fairy BD_Fotor_Collage

Palette fards a¦Ç paupie¦Çres bijoux Shourouk for Sephora-1 BD_Fotor_Collage

senke

Light Make Up

šminka za blistav izgled

Ove sezone sve je u svežem, nepretencioznom izgledu i nenametljivim nijansama: malo boje na usnama, neutralne na kapcima, guste ali prirodne trepavice, lagane formule, blistava i glatka koža… Kao svilena, lagana spavaćica, šminka je ovog proleća prozirna, vazdušasta i paperjasta.

Tu je već poznati Rouge Infusion za usne u sedam novih, neutralnih nijansi, zatim Teint Infusion, novi lagani puder interesantnog pakovanja, nova u kolekciji Outrageous maskara, Outrageous Curl kojoj je glavni zadatak uvijanje trepavica, Fine Line ajlajner u obliku flomastera sa dugotrajnim efektom, dva sjajna proizvoda za obrve: Brow Enhancer – olovka za hajlajt i Universal Brow Freeze – vosak za obrve u obliku debeljuškaste olovke.

Stigao je i novitet u obliku Smoothing Brightening Powder kamenog pudera – po uzoru na fenomenalni presovani matirajući puder Make Up For Ever brenda.

ROUGE INFUSION CMJN textures (rights up to february 2018)_Fotor_Collage

Fixateur de Sourcils - N┬░01 Incolore BD_Fotor_Collage

Illuminateur Sourcils - N-¦01 Matte Light Pink BD_Fotor_Collage

140076-SEPHORA-Christmas2014-Spring2015-05-poudre

 

Skincare Pleasures

linija za sve potrebe kože

Žene su oduvek maštale o čistom, blistavom tenu koji se ne masti i hidriranoj, mekoj ali ujedno i zategnutoj koži. Sephora odgovara na ove kozmetičke prohteve linijom maski za lice za razne tipove i potrebe kože, aktivnim sastojcima koji zaista deluju i novim čistačima za lice. Tu je krema za negu tela u velikom pakovanju, a anti-age nega lica je upotpunjena jednim novim i visoko efikasnim preparatom na bazi voćnih kiselina: Renew & Peel Super Serum.

Maske su me najviše zainteresovale, a u novoj kolekciji naći će se gelasta maska za hidrataciju, maska za čišćenje i matiranje lica, maska za predeo oko očiju koja uklanja nadutost i hidrira to područje. Noviteti su i kremasta noćna maska, serum maska za glatku kožu, a kao posebna zanimljivost tu je maska sa mehurićima o kojoj ću vam pisati detaljnije jer je na mene ostavila odličan utisak.

GELEE MASQUE_BD RVB_291014_Fotor_Collage

 

HD CMJN_Gel nettoyant tre¦Çs purifiant_Fotor_Collage

 

Untitled-1

Colorful and trendy tools

mali pomoćnici

Sephora unapređuje svoju liniju beauty dodataka, pa ćemo od ove sezone imati priliku da se upoznamo sa još mnogo sitnica koje su često nepravedno zapostavljene, ali nam mnogo znače. Od pribora za nokte, za pedikir i manikir, preko ogledalaca i pinceta, sve do najrazličitijih aplikatora za šminku, na policama nas čekaju potpuno novi i redizajnirani asesoari.

 

Applicateurs double embout (pinceau et mousse) x3 - nouvelle charte-1_v2  BD_Fotor_Collage Disque exfoliant visage - nouvelle charte2  BD_Fotor_Collage

 

 

 

Too Faced

Novo u Too Faced ponudi su ova divna srcasta bronzer-rumenila, Soul Mates Blushing Bronzer. Sa nazivima kao što su Rachel & Ross ili Carrie & Big, zabavna su isto koliko i čine ten osveženim i blistavo-preplanulim 🙂

srcatf

 

 

Tu je i savršeni poklon set, Queen of Hearts, idealan kao poklon za neki od posebnih dana, a sastoji se od Flatbuki mini kabuki četke, šarmantnog Sweet Hearts Perfect Flush srcastog rumenila, mini Better Than Sex maskare i šarmantne šljokičaste torbice:

CMYK_QueenOfHears_Composite

 

Too Faced Chocolate Bar paleta nije novitet, ali je idealna za one koji vole prirodne nijanse sa ponekom  ljubičastom za razbijanje monotonije:

CMYK_ChocolateBar_Composite

Better Than False Lashes maskara je već poznata ljubiteljima šminke, ali ovog proleća dolazi u verziji Extreme, sa nitima za ekstenziju trepavica koji daju efekat veštačkih!

CMYK_BetterThanFalseLashesExtreme_CompositeV2

 

Tu su i dva nova prajmera za usne, Lip Insurance Glossy i Original, uz tri nove nijanse fenomenalnih Melted ruževa koje od srca preporučujem jer su sjajni:

 

tfmelted

Benefit

Benefit je pripremio tri nova proizvoda za oči i ten.

Puff Off je gel za predeo oko očiju koji umanjuje nadutost, pojavu sitnih bora i podočnjaka, a može se koristiti u kombinaciji sa puderom i korektorom ili bez njih.

Roller Lash maskara je takođe novost, a posebno će se dopasti onima koji žele uvijene, razdvojene i produžene trepavice.

Porefessional Licence to Blot je još jedno u arsenalu Benefit-ovih oružja protiv suvišnog prosijavanja t-zone: po ugledu na njihov legendari Porefessional, ovaj su kreirali u obliku stika koji se lako koristi ispod ili preko šminke, bilo kada u toku dana, na delovima lica koje želite da matirate.

benefit

 

Dr Brandt

I naravno, gde je proleće, tu je i uvek naporna borba protiv celulita. Dr Brandt je tu da je olakša, pa je kreirao preparat Cellusculpt.

Cellusculpt_No-cap_White-Background-US&Global

 

 Rexaline

U okviru svoje Premium linije preparata za borbu protiv bora, Rexaline nam donosi X-treme Eraser – proizvod koji se može nanositi ispod ili preko šminke, a daje trenutan efekat ublažavanja bora i pora:

Eraser&boite

 

Vita Liberata

Moj omiljeni brend kad su u pitanju sredstva za samotamnjenje upravo je Vita Liberata koji se može naći ekskluzivno u Sephori, a novitet koji su nam pripremili je Amazing Minerals Self-Tanning Bronzing Minerals, set koji sadrži mineralni bronzer u prahu koji daje instant efekat blago osunčane kože, istovremeno delujući kao klasičan preparat za samopotamnjivanje. Kažu da daje prirodnu boju koja će odgovarati svakom tenu, a da ne isušuje već neguje kožu.

Amazing Minerals Box 2

 

 To je ono što su nam u Sephori prilpremili za ovo proleće. Da li vam se neki od noviteta posebno dopada?

12 Responses

  1. Avatar
    Teodora

    Jedva cekam da probam nove gelove sa mirisom jorgovana, ne sumnjam da su fantasticni kao i ostali. Prilicno su me obradovali odabirom bas jorgovana. Paleta senki too faced je savrsena. 😀

    Reply
  2. Avatar
    Mirjana

    Uh, sareno i zanimljivo, citacu post nekoliko puta:)
    I nedostajala si sa postovima, da znas 🙂

    Reply
  3. Avatar
    Lena Novitz

    Nedostajali su tvoji postovi 🙂
    Zanimljivi su im noviteti, a o ovom puderu Teint Infusion sam čula pohvale, i sad pročitala recenziju na Šminka je ljubav, pa bih ga rado probala i sama. Deluje super 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.