Nekad pomislim da Too Faced više nema šta novo da izmisli, i da sledeće godine sigurno ne može da me iznenadi nekim novim preslatkim pakovanjima svojih prazničnih paleta i setova, ali pogodite: uvek se prevarim! 🙂

sephora-ng-palete-04

Ove godine je u Sephoru, u okviru primamljive i izuzetno izvanredne božićne postavke, stiglo nekoliko Too Faced setova sa mini proizvodima (mnogo lepo upakovani i pristupačnih cena, idealni za isprobavanje ili za poklon – više informacija na kraju posta), kao i dve velike palete – jedna od njih je Le Grand Chateau, koja je već rasprodata, i ova o kojoj vam danas pišem – Le Grand Palais – san svake princeze koja voli da se šminka 🙂

sephora-ng-palete-05

Osim što izgleda kao kućica za lutke, tj. kućica za šminku, ova paleta, ekskluzivno kreirana za Sephoru je riznica najpopularnijih Too faced proizvoda u malim pakovanjima; tu su njihova poznata (i fenomenalna, ako volite dramatično crne i guste trepavice) Better Than Sex maskara, odličan Melted tečni karmin (o kome sam pisala ovde) i planetarno poznata Shadow Insurance baza za senke (o kojoj sam pisala ovde).

sephora-ng-palete-06

Na elegantnom stepeništu su, dakle, mini proizvodi, u pozadini je Ajfelova kula i krovovi pariskih zgrada obasjani mesečinom, spreman je i elegantni autfit sa sve biserima, i naravno, prepoznatljiva Sephora papirna kesa sa kultnim Too Faced proizvodima poput srcastog rumenila, tečnih karmina i čokoladne palete 🙂

sephora-ng-palete-07

Osim tri mini proizvoda u zasebnom pakovanju, Too Faced Grand Palais sadrži i paletu u kojoj je 18 senki, dva rumenila, hajlajter i bronzer – ova paleta može da se odvoji iz celog pakovanja i da se koristi kao zasebna paleta sa senkama i proizvodima za lice.

bojetf08

sephora-ng-palete-08

U srednja tri reda su poređane manje senke, tri su mat a sve ostale svetlucave. Neke imaju više šljokica, neke manje, a nekoliko ih je sačinjeno od više boja, kao što je na primer plava, koja se sastoji od plavih i srebrnastih šljokica na crnoj mat podlozi.

Na donjim fotografijama su sve senke nanesene bez baze i u jednom sloju:

bojetf02

Too Faced Le Grand Palais – drugi red, senke

bojetf03

Too faced Le Grand Palais, treći red, senke

bojetf04

Too faced Le Grand Palais, četvrti red, senke

Senke su izuzetno postojane, odlično pigmentovane, svilenkaste su i meke, neke šljokičastije se malo rasipaju ali ni za jednu ne bih mogla da kažem da se previše mrvi. Fino se blendaju i samo su tri mat nijanse nešto tvrđe od ostalih.

Dopada mi se i izbor nijansi: boje su većinom neutralne, braonkaste, zlataste i bež, odlične za svakodnevnu šminku i kombinacije koje najradije nosi većina devojaka, ali je poslednji red začinjem plavom, ljubičastom i pink, koje se sjajno uklapaju sa ovim mirnijim i savršene su za posebne prilike.

bojetf05

Na gornjoj slici sam na ruci prikazala prve tri senke, koje su odlične kao podloga za ceo kapak, za hajlajt ispod obrva i u uglovima oka, a druga po redu može komotno da se koristi i kao hajlajter za lice, tj. naglašavanje jagodica. Sledeće dve boje su rumenila, jedno pink i jedno koralno, zatim hajlajter za lice, a na kraju njihov poznati Sun Bunny bronzer.

bojetf09
bojetf07bojetf06
Sve u svemu, osim što je sjajan poklon za sve koji vole šminku plus preslatko pakovanje, ova paleta je i praktična za one koji bi voleli da isprobaju nekoliko Too Faced proizvoda odjednom.

Sama za sebe će biti divan ukras na svakom toaletnom stočiću, ali je u njoj i sve što vam je neophodno za kompletno šminkanje – počevši od baze za kapke, preko senki, maskare, sve do rumenila i hajlajtera, i naravno tečnog karmina u neodoljivoj bejbi roze nijansi.

Too Faced Le Grand Palais se može kupiti ekskluzivno u Sephora parfimerijama (Beograd – Ušće i Delta City, Novi Sad – Bazar) po ceni od 7650 dinara.

Ostali Too Faced setovi sa mini proizvodima:

i-022544-better-than-sex-deluxe-1-940

Better Than Sex mini maskara – 1390 dinara

fadcc50df23fc923e77a0539feb5ec00

Too Faced Sex & Chocolate: mini BTS maskara i mini Chocolate Soleil bronzer – 1670 rsd

00151500209823____1__516x640

Too Faced mini Melted Lipstick + mini rumenilo – 1670 rsd

U sledećim postovima vam donosim recenzije još šarenih novogodišnjih paleta.

Da li ste probali nešto od Too Faced šminke? Volite li njihove palete?

Komentari

comments

3 Responses

  1. Avatar
    sparklygoddess

    Paletica je prelepa i definitvno je odlicna vrednost za novac! Ja sam se prva odusevila ali cu je preskociti posto me dosta podseca na proslogodisnju Everything nice koja mi jos traje. Najbolja ponuda su bronzer i maskara posto vrede svakog dinara 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.