Kako su mi u poslednje vreme lakovi za nokte pomalo zapostavljeni na blogu, a sa istim žarom kao i ranije ih isprobavam, kupujem i koristim, rešila sam da jednom nedeljno predstavim neki od onih koje volim. Danas će ih biti nekoliko – moj izbor boja za ovu jesen. Model za lakove je i ovog puta bila Jasmina 🙂

lakovi-jes-04

lakovi-jes-05

  • Essie Aruba Blue sam volela ovog leta, ali mi je ostao jedan od favorita i tokom jeseni. Ova kraljevsko plava  divno se presijava na noktima, odlične je formule i veoma postojana.
  • OPI Amazon Amazoff  je prelepa tamno zeleno-plava nijansa iz prošlogodišnje Opijeve kolekcije inspirisane Brazilom. Lepo se maže, malo je teži za skidanje, u smislu da boji zanoktice i nokte, čak i ako ga nanesete preko baze, ali je to slučaj sa većinom palvih i zelenih lakova i nije toliko strašno da ne može da se skine uz malo truda.
  • Sally Hansen Night Watch je lepa tamna teget nijansa, takođe ima odličnu formulu, posotojana je i veoma sjajna na noktima.
  • Essie Frock’n’Roll je iz ovogodišnje jesenje kolekcije. U pitanju je veoma tamna braon-ljubičasta nijansa sa mnogo sitnih, finih srebrnastih šljokica. Veoma je neobičan i prava je poslastica za ljubitelje tamnih lakova. Formula mu je dobra, a postojanost na mojim noktima, kao i kod svih Essie lakova – odlična.

lakovi-jes-06

  • Essence Crew First iz Nauti Girl kolekcije je veoma svetla nude nijansa koja sasvim malo vuče na kajsijasto, iznenađujuće dobre formule. Nanosi se lako i potpuno prekriva nokat u dva sloja, a i prilično je postojana, za razliku od mog iskustva sa većinom Essence lakova.
  • Zoya Kendal o kojoj sam pisala ranije je za mene prava jesenja boja. Nežna sivkasta lavanda je pravi izbor ako želite neutralnu, ali i zanimljivu boju na noktima.
  • Max Factor Gel Shine Sparkling Berry sam takođe pominjala na blogu. Ovi Max Factor lakovi su me oduševili dobrom formulom, postojanošću i izuzetno visokim sjajem koji daju noktima.
  • Bourjois La Laque Lycheers je tamnija zagasito roze boja, sa formulom koja je prilično gusta, ali prekriva nokat već sa jednim slojem. Oblik bočice, tj. poklopca mi nije baš najzgodniji za nanošenje, ali je tu široka četkica i sasvim dobra postojanost na noktima.
jesenji-nokti-15-011

Essie Aruba Blue, Max Factor Sparkling berry, OPI Amazon Amazoff, Sally Hansen Night Watch

jesenji-nokti-15-04

jesenji-nokti-15-06

Essence Crew First, Zoya Kendal, Bourjois Lycheers, Essie Frock’n’Roll

jesenji-nokti-15-05

lakovi-jes-03

Da li vam se dopada neka od ovih nijansi? Koje vi boje volite ovih dana? Kao i uvek, rado primam predloge za neke lepe i zanimljive lakove 🙂

Komentari

comments

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.