O blogu

Makeup & more je prvi beauty blog u Srbiji, nastao jos 2010. godine.

2014. je nagradjen Metropoliten Beauty Blog Awards nagradom u kategoriji za najbolji Beauty blog .

Bavi se uglavnom zenskim temama, a akcenat je na kozmetici. Teme koje obrađuje su šminka, nokti, nega kože, nega kose, parfemi, modni dodaci. Na makeupandmore.net mozete procitati recenzije, testove i opise proizvoda, savete i preporuke u vezi lepote, odgovore na pitanja čitalaca, informacije o beauty trendovima i novim proizvodima na našem tržištu, novosti iz sveta šminke i nege, kao i informacije o novim kolekcijama najpoznatijih proizvođača kozmetike, ali cu se truditi da vas upoznam i sa domacim, manje poznatim kozmetickim brendovima.

Saradnja/reklamiranje

Makeup and more / Šminka i ostalo je lični blog o kozmetici koji pišem i uređujem od maja 2010. godine, i koji je zbog svoje prirode otvoren za saradnju sa pojedincima i kompanijama. Za sva pitanja i predloge vezane za saradnju sa ovim sajtom i sa mnom kao autorom, kao i za uslove reklamiranja na sajtu, možete me kontaktirati na mail contact@makeupandmore.net.

Obaveštenje za čitaoce – PR uzorci

PR-ovi mnogih kompanija i brendova šalju uzorke svojih proizvoda sa željom da se nađu na stranicama Makeup&more bloga. Iskrena da budem, ja to i ne nazivam saradnjom: to što mi je neko poslao proizvod (u 80% slučajeva bez prethodnog pitanja ili najave) ne obavezuje me na bilo koji način da pišem o njemu na blogu niti društvenim mrežama, a još manje da ga hvalim.

Verujem da biste se iznenadili kad biste imali uvid u količinu proizvoda koji šalju PR-ovi kompanija, i još biste se više iznenadili kad biste znali koliko malo njih uopšte završi na stranicama ovog bloga. U stvari, na blogu pišem samo o onim proizvodima koji su po nečemu zanimljivi, inovativni, koji su na mene ostavili utisak (pozitivan ili negativan), koji me u nekom smislu zanimaju, ili smatram da bi mogli da zanimaju vas, moje čitaoce.

Proizvod koji primim na poklon ni u kom slučaju neće uticati na sadržaj, teme ili postove napisane na ovom blogu.

Svaki oblik reklama koji se nalazi na blogu bilo da je generisam od strane reklamne mreže trećeg lica ili direktan, uvek će biti tako obeležen.

Ukoliko je neki članak na ovom blogu urađen u saradnji sa kompanijom (sponzorisan/plaćen), biće označen kao takav – partnerski post.

 

Pogledi i mišljenja koja iskazujem na blogu su isključivo moja lična. Bilo koja tvrdnja, statistički podatak, navod ili neki drugi zvaničan oblik prikaza proizvoda ili usluge bi trebalo proveriti sa proizvođačem ili dobavljačem.

 

Sve fotografije i tekstovi na ovom blogu, ukoliko nije naznačen izvor, moje su vlasništvo, i nije dozvoljeno preuzimati ih bez dozvole.

 

Ukoliko želite da preuzmete deo sadržaja sa ovog bloga (fotografije ili tekst), molim vas da me prethodno kontaktirate.

Komentari

comments