Juče je i zvanično u Srbiju stigao Essie, kojim povodom je Loreal organizovao divnu prezentaciju ovih lakova u restoranu Dijagonala 2.0. Imali smo priliku da elegantne i raznobojne Essie bočice pogledamo i odmah isprobamo, kao i da čujemo ponešto o tome kako su nastali i kakvu poruku nose. Nije mi lako da vam rečima prenesem kako je sve to bilo šarmantno i sa ukusom predstavljeno, mogu samo da kažem da je to bila jedna od najlepših prezentacija kojima sam prisustvovala, pa vas ostavljam da pogledate neke od fotografija:

_MG_4973 _MG_4977 _MG_4981 _MG_4982 _MG_4991 _MG_5020 _MG_5107

 (fotografije preuzete od organizatora)

Ovi lakovi su nastali 1981. godine, a osmislila ih je Essie Weingarten, koja je još kao devojčica gajila strast prema noktima i bojama. U svoje lakove potrudila se da unese lična iskustva i emocije, kao i najnovije trendove sa modnih pista.

Neke od boja iz prvobitne kolekcije kao što su Blanc, Bordeaux ili Really Red proizvode se i danas, uprkos nebrojenim trendovima koji su se u međuvremenu izmenjali. Essie filozofija se ne oslanja samo na boje, već i na želju da svakoj ženi donese mali dašak luksuza, pa je to bio povod da se ovi lakovi iz profesionalnih salona presele i u domove žena širom sveta.

U Srbiji će Essie lakovi moći da se kupe u Lilly drogerijama po ceni od 900 dinara za 13,5 ml.

 

Ja sam Essie i živim za boje-1

.

Essie lakovi su dostupni u preko 250 nijansi, od kojih će kod nas moći da se kupi osamdesetak, uključujući i one za negu. Slike lakova i nazive nijansi koje su kod nas dostupne možete videti u ovom albumu na Essie Serbia FB strani.Ja sam Essie i živim za boje-28

.

Povremeno će stizati i neke od novih kolekcija, ili kao u slučaju ovogodišnje prolećne kolekcije, njihov deo – u pitanju su nijanse Avenue Maintain, Bond With Whomever, Go Ginza i Madison Ave-hue:

Avenue Maintain-tile

Takođe, u Lilly drogerijama će se naći i nega za nokte koja osim baza za suve i lomljive, meke i slabe, kao i normalne nokte, uključuje fenomenalne završne lakove kao što su Matte About You – za trendi mat efekat, No Chips Abroad – završni lak za zaštitu boje i protiv krzanja, Let it Shine – nadlak za efekat visokog sjaja, i nezaobilaznu zvezdu kolekcije, Good To Go, popularni završni nadlak za brzo sušenje, koji uz to daje sjaj i štiti boju kako bi što duže opstala na noktima.

Ja sam Essie i živim za boje-8

.

I naravno, moći ćemo da uživamo u simpatičnim nazivima koje Essie lakovi nose – ono što se meni posebno kod njih dopada:

Ja sam Essie i živim za boje-32

Ja sam Essie i živim za boje-4

Na kraju mogu samo da se  zahvalim na divnoj prezentaciji i na prelepom poklonu koji me je baš obradovao (uz nadu da će mi na nekoj sledećoj prezentacji društvo praviti još neka beauty blogerka) a ove nijanse Essie lakova ću vam detaljnije predstaviti u narednim postovima.

essie001 essie002

aabce04a96f211e283b822000a9f124c_7 e3de238a96ec11e2805c22000a9e0290_7

.

Da biste bili u toku sa Essie i pratili dešavanja, da biste saznali koje su nijanse kod nas dostupne ili su vam potrebne bilo koje informacije u vezi sa ovim lakovima, možete se pridružiti Essie Srbija strani na Facebook-u.

.

Da li ste već probali neki Essie? Ako jeste, koji? Ako niste, planirate li? 🙂

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

34 Responses

  1. Avatar
    Tamara

    Da nisu malo preterali sa cenama?
    Neki od nas vec kupuju essie po skoro duplo nizim cenama….

    Reply
    • Avatar
      Marija

      Bas me je obradovala ova vest!!! Konacno cemo moci da uzivamo u Essie lakovima za nokte u Bg-u, a ne da cekamo sajam kozmetike 🙂 Na prethodnom sajmu sam dobila informaciju od devojke na njihovom standu da cuveni Mint Candy Apple ne dobijaju vec duze vreme, a bas sam zbog njega i otisla na sajam. Nadam se da ce ga biti u Lilly-ju 🙂

      Reply
      • Makeup&more
        Makeup&more

        bice mint candy apple 🙂 ima album na essie serbia fb strani sa svim nijansama kojih ce biti kod nas.

  2. Avatar
    Di

    Tako mi je drago sto su dosli u Srbiju!! Sto se cene tice, cak sam iznenadjena da nije i skuplje, tako da super. Generalno nemam milion lakova vec samo ono sto mi je stvarno neophodno, tako da mi je ovo skroz ok 🙂 Divno si sve slikala, ali mi je zao sto nisi imala drustvo. Mislim da su tu trebale biti i beauty blogerke a ne puno modnih, potpuno nepotrebno (osim sto ce one reklamirati ali ajde -.-). Super sve izgleda i drago mi je da si uzivala :)))

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      ja sam zaboravila da napišem da sam prvih 5 slika dobila od organizatora, tako da nisu moje. nisam nosila foto aparat, samo ove donje slike sam sliknula mobilnim.
      i ja bih volela da se inace na prezentacijama na koje povremeno idem nadje bar poneka beauty blogerka, kad god imam priliku preporučim i druge blogove pa se nadam se da će biti bolje u budućnosti 🙂

      Reply
  3. Avatar
    Vedrana

    Dopadaju mi se Essie lakovi i drago mi je što će biti dostupniji. Mislim da je šteta što si bila jedina beauty blogerka na promociji, ali moglo je biti i gore.

    Reply
      • Avatar
        Vedrana

        Zapravo stižu narednog dana. Sada će sajam pa ćeš moći da uzmeš i neki kakvog nema u ovoj drogerijskoj ponudi. Mene jedino zanima ova široka četkica iz drogerijskih bočica jer je u salonskim bočicama tanka i meni ne odgovara, odnosno treba mi malo vremena da se naviknem na nju. Ne znam koliko je ova druga bolja. Jedva čekam da vidim tvoje recenzije.

  4. Avatar
    The beauty doctor

    Jedva cekam da odem do Lilly-ja!
    Obozavam njihove lakove,favoriti su mi Van d’ go i Pool party,moram ih imati za leto!
    Meni je cena ok,u Grckoj su 13e.

    Reply
  5. Avatar
    Jasmina

    Pa ne znam zasto bi neko placao skuplje u Lilly-ju umesto da ih naruci iz Subotice? 😀

    Reply
  6. Avatar
    Tijana

    Oooh, bas me obradovala vest!

    Volim Essie. Tako su ljupki, poput raznobojnih svilenih bombona iz detinjstva. 🙂

    Veoma je sarmantan nacin na koji su prikazali lakove, staklena tegla sa penastim bombonima, baletske cipelice…
    Zaista lepi detalji.

    Do sada sam ih porucivala iz Subotice, placala sam 700 rsd lak.

    Istina, u Liliju ce biti nesto skuplji, ali radujem se sto cu moci razgledati stalak i izabrati boju koja me u tom trenu bude radovala. 🙂

    Mint candy apple imam, zaista je cudesna nijansa. <3 Svakako preporuka devojkama koje vole pastelne, osvezavajuce boje.

    Na listi zelja su School of hard rocks, Power clutch, Who is the boos, Borrowed and blue, Cocktail bling, Absolutely shore ali mislim da nijedan od ovih nisam videla na FB stranici.

    A nista, preostaje mi da se inspirisem ispred stalka. 😀

    Reply
  7. Avatar
    LeClaire

    Divne, divne vesti! Boje kojima se definitivno najvis radujem su demure vixen, chubby cheeks, chinchilly, turquise & caicos i mint candy apple! 😀

    Reply
  8. Avatar
    Aleksandra

    Probala sam ih dosta, manikirke u Delta Sitiju rade s Essie lakovima (između ostalog), a ima ih u prodaji u Crnoj Gori (doduše, nije mnogo veliki izbor boja).
    Lepe su ti slike s promocije!

    Reply
  9. Avatar
    Irena Kiki

    Super prezentacija, baš si se potrudila da nam rečima preneseš delić atmosfere.
    Boje su predivne, samo je cena baš jaka :/

    Reply
  10. Avatar
    Lena

    deluje kao da je bila jako lepa atmosfera,
    i slike su sve fantasticne!
    i ja sam se obradovala kada sam saznala, samo
    što kod mene u moj lili još nisu uvezli štand ali jedva čekam!
    i da, naravno imam favorite, ali nisam sigurna da li ce kasnije
    prosiriti asortiman, jer nema svih koji su mi lepi 🙁 gledala
    sam na fejsu u albumu, za sada nema nekih 🙁

    Reply
  11. Avatar
    Jovana

    I ja mislim da je ova cena za nase trziste previsoka, ali sta da se radi… Dobrodosli su u svakom slucaju 🙂

    P.S. Sta mislis, da li vredi posetiti sajam kozmetike? Citala sam tvoje iskustvo iz 2011. u kome nisi odusevljena, a ja pretpostavljam da se od tad nije nista znacajno promenilo…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.