Artdeco nam za proleće sledeće godine priprema kolekciju u pastelno ljubičastim, zelenim, narandžastim i svetlucavo rozikastim nijansama. Kolekcija uključuje podlogu, rumenilo, senke i olovke za oči, karmine i sjajeve, i na kraju, naravno, nove nijanse lakova za nokte.
Artdeco dekorativnu kozmetiku inače ne koristim puno, iako mi se uglavnom sve što od njih imam dopada. Najviše mi se sviđaju njihove senke, jer među njima skoro uvek mogu da pronađem boju koja mi treba, lepo su pigmentisane i dugo traju. Kod senki mi se dopada i što se kupuju isključivo zasebno, pa se u kutijicu (koja svake sezone izlazi sa novim dezenom) mogu smestiti baš one senke koje najviše volim ili trenutno koristim.

 

LICE

  • Oil-free Longlasting Foundation – podloga bez ulja koja srednje prekriva, licu daje dugotrajni mat izgled, sužava pore i osim što sprečava mašćenje lica tokom dana, štiti i od štetnih UV zraka sa SPF 20:

Rumenilo br.19 – Rozikasta boja koja licu daje svež izgled:

OČI
  • Senke – Nove nijanse svetlucavih zelenih (br. 41 i 240) i pastelnih ljubičastih (br. 287 i 289), i kutijica za senke Beauty Box Quattro ART DESIGN 10 sa novim prolećnim dizajnom:

Senka u prahu Powder Eyeshadow Eye Designer u novim nijansama zelene i zlatne (br.45 i 55):


Olovke za oči u nijansama zelene – Magic Eye Liner br.66 i ljubičaste – Soft Eye Liner br.85:

USNE

  • Long-lasting Lip Stylos u nijansama 19 i 62, High Performance Lipstick br. 436 i 464, i sjajevi Lip Brilliance Lip Gloss br. 14 i 72:

NOKTI
  • Lakovi br. 170 i 189:

izvor

Komentari

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.