Odavno hoću da vam pokažem Artdeco lakove za nokte, i čini mi se da je pravi trenutak za malo boja baš danas.

Artdeco lakovi su pri vrhu liste najkvalitetnijih lakova koje sam do sada imala prilike da isprobam, i to se vidi već posle prvog poteza četkicom.

 

 

 

Pakovanje je vrlo lepo urađeno i zatvara se na klik što mnogo volim jer mislim da se lakovi tako sporije suše, četkica je umereno široka i odlična za nanošenje laka, i svaki od ovih lakova o kojima danas pišem – 229, 242, 263, 14 – odlične je formulacije koja savršeno prekriva nokat jednim slojem, sem zelenkastog koji je nešto malo sedefastiji i ređi pa su dva sloja optimalna.

 

 Artdeco lakovi se lepo i lako nanose i mažu, vreme sušenja im je prosečno, a boje koje imam su sve odreda divne – narandžasta (14) je jedina potpuno kremasta, rozikasto koralna (263) je sa sitnim, skoro nevidljivim šljokicama, tamno plava (242) daje skoro metalik efekat, dok mi se zelena (229), iako divne boje, najmanje dopada jer je sedefasti finiš u pitanju koji se nešto teže nanosi i sporije suši.

 

 

Veoma su postojani na noktima (postojaniji od prosečnog drogerijskog brenda), ali dolaze u vrlo maloj količini od 6ml i po prilično visokoj ceni za tu količinu, oko 1000 dinara. Jesu vrlo pigmentovani i sporije se troše, pa ih možda nije loše uhvatiti na nekom sniženju.

Sve u svemu, Artdeco su vrlo kvalitetni, postojani i lepo upakovani  lakovi  koji dolaze u solidnoj paleti boja, i kada bih morala da ukažem na neku njihovu manu, to bi jedino mogla da bude cena u odnosu na količinu.

 

 Da li imate neki Artdeco lak, i ako da, kakvi su vaši utisci?

 

[dt_divider /]

Ukoliko vam se dopalo ovo što ste pročitali, makeup&more blog i novosti na njemu možete pratiti pomoću servisa RSS Feed, kao i mreža Google +TwitterFacebook i Bloglovin. Hvala na čitanju!

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

11 Responses

 1. Avatar
  Emma

  Stvarno imaju samo 5 ml? 🙁 Ja sam bila uvjerena da imaju bar 10 ml, i plus, cijena im je ovdje oko 600 din (6 €), usput. Šteta stvarno 5 ml :’/

  Reply
  • Makeup&more
   Makeup&more

   da, 6ml iako ne deluje tako, bocica mi deluje nekako vece, ali pise 6, bas malo… meni u principu ne smeta, ja ionako od svakog laka potrosim 2ml, ali da su bar jeftiniji 🙂

   Reply
 2. Avatar
  Aleksandra

  Već neko vreme nameravam da ih isprobam, ali nikako da uhvatim neko sniženje, stvarno mi se ne daje 1000 dinara za lak. Lepo izgleda ova tamnoplava nijansa, kao i narandžasta. Šteta što nemaju neke lepe nazive već ih obeležavaju brojevima.

  Reply
 3. Avatar
  Diamond

  Ova teget nijansa je prekrasna, ali je stvarno cena previsoka… Eto, stavi se u bocicu sa debelim staklom i izgleda kao da ima mnogo vise… Bas gledam kako je dno bocice debelo, deblje nego kod obicnih lakova… Ima i prelep sjaj, definitivno,ali za 1000 dinara nekako mogu da zamislim i druge stvari da kupim… 😀

  Reply
 4. Avatar
  Cajka

  Nemam nijedan i ako ne izbace neki tamni šimer koji će me oboriti s nogu, neću ni imati. Mnogo volim lakove, ali mislim da 6 ml ne vredi 1000 dinara.

  Reply
 5. Avatar
  hermetic

  Probala sam pre vise godina njihove lakove, i u principu sam bila zadovoljna, ali sada mislim da ni cenom a ni izborom boja ne mogu da konkurisu profesionalnim lakovima dostupnim na trzistu, pa ih preskacem. Eventualno bih kupila kada bi neka boja bila bas posebna. Od ovih mi se najvise svidja roza, prelepa nijansa!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.