Osim lakova za nokte i tako poneke sitnice nemam običaj da šminku naručujem iz Avona, ali sam napravila izuzetak sa novim krejonima, tj. gel ajlajnerima, i kakav je to sjajan izuzetak bio, upravo ću vam pokazati.

To su mekane, fine olovke odličnog pigmenta, koje savršeno lako klize preko kože ostavljajući intenzivne linije, i ako posle crtanja sačekate par sekundi da se setuju, trajaće na očima bez preterivanja čitav dan. Teško će se skinuti čak i vodom, tako da ćete ostatke morati da uklonite nekim od skidača vodootporne šminke. Stvarno su po teksturi gelasti, i iako su upakovani u olovku, ni po čemu se ne razlikuju od gel ajlajnera koje imam u teglicama a u koje sam se do skora zaklinjala. Ovaj oblik olovke mi je zgodniji za poneti nego teglica+četkica, a kako ni malo ne zaostaju po pigmentu, lakoći nanošenja i dugotrajnosti, od sada imaju prednost u mojoj mejk ap kolekciji.

Jedina mana im je što me peckaju kada ih nanesem na donju liniju kapka, tako da ih koristim samo na gornjim kapcima, ali i to je ok. Još jedna mana je neveliki  izbor boja.

Ja ih imam u tri boje: Plumful, Khaki Shimmer i Bronze, a svakako ću ih nabaviti i u klasičnoj crnoj i srebrnoj, što bi bilo sve što se boja u kojima se proizvode tiče. Najlepša mi je ljubičasta, ali nisu loše ni ove dve braonkasto zelenkaste. Sve imaju u sebi sitni shimmer, tj. presijavaju se, ali ništa krupno i prenaglašeno, već baš sa merom. Cena im je super obzirom na kvalitet: kad su na popustu, koštaju oko 300 dinara, što je ok iako je pitanje koliko će dugo trajati obzirom da su baš mekane i da ih često oštrim.

 


Update: Dobila sam još dva Avon Supershock Gel ajlajnera, u crnoj boji (Black) i srebrnoj (Silver). Moram da kažem da je crna fenomenalna, najcrnje crna koju sam ikad imala, a i srebrna je prava srebrna, obe su postojane i jako pigmentisane kao i prethodne tri o kojima sam pisala, toliko da sam stvarno oduševljena. Jedini problem koji sa njima imam je što ne mogu da ih koristim ispod očiju, tj. na donjem kapku (waterline) jer mi iritiraju oči, dok sa upotrebom na gornjem kapku nemam baš nikakvih problema. Slede slike i poslednja dva, crnog i srebrnog:

.

Komentari

comments

8 Responses

  1. Avatar
    Dzenana

    Meni je njihova Super Shock maskara predobra, koristim je već godinu dana, četkica je odlična, malo je reći. A i nije skupa, košta manje od 10 € 😀

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      avon se naručuje iz kataloga, dakle trebalo bi da znaš nekog ko ga prodaje… možda ti se i ovde javi neko, a ako ne, možeš da odeš na njihov sajt http://www.avon.rs, ostaviš svoje podatke sačekaš da ti se javi neko ko prodaje avon.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.