Na Essence sajtu o ovom bronzeru kažu samo da “svetlucave čestice u ovom svilenkasto nežnom puderu daju licu, rukama i dekolteu zavodljivu letnu preplanulost”.

Meni ovaj puder nije ni malo nežan, nekako je krupan, tj. nije gladak, ako me razumete 🙂 Samim tim, mnogo se mrvi kad se nanosi, i baš je neuredan.

Pakovanje je najjednostavnije moguće, plastično i providno, sa simpatičnim reljefom na površini pudera. Nema, dakle, ni ogledalce, ni aplikator – četku za nanošenje, što mi je ok – jer u ovakvim proizvodima četkice su uglavnom neupotrebljive.

Dalje, boja je odgovarajuća što se nijanse tiče – nije narandžasta, nego je topla braonkasto žućkasta, baš kakva treba da bude boja bronzera, i ima u sebi žućkasto zlatne šljokice (malo previše krupne za moj ukus, ja volim diskretnije). Za mene je ova nijansa malo svetla, iako ne izgleda tako u pakovanju, jer imam srednje taman ten (a nekad stavim i sredstvo za potamnjivanje), pa moram da nanesem ovaj puder puno puta dok ne dobijem bronzanu boju.

Postojanošću nisam zadovoljna, skida se jako brzo, posle sat-dva ga već nema na licu, a zlatne šljokice se skidaju još brže.

Obzirom da sam ga platila oko 350 dinara u DM-u, ne bi trebalo da mi bude žao što sam ga kupila, jer je kao i ostala Essence šminka baš jeftin, ali meni skoro ni po čemu ne odgovara, tako da bih više volela da sam za te pare kupila dva Essence lakića za nokte ili nešto slično.

Za: cena, nijansa
Protiv: nepostojanost, loša tekstura (grub, mrvi se, suv, krupne šljokice)
Ocena: 2/5



Komentari

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.