Super paleta! Upotrebljive intenzivne boje svilenkaste strukture, vrlo postojane (cak i bez baze ispod), mogu da se koriste kako za diskretnu dnevnu sminku tako i za interesantniju vecernju varijantu.
U setu su dva aplikatora koja sa jedne strane imaju sundjercic a sa druge kosu cetkicu za lajner /koja je skroz ok/, kartice sa detaljnim uputstvom za svaki od tri “look”-a koji moze da se postigne sa ovim senkama (classic smoky eyes, fashion smoky eyes i day smoky eyes), i 9 superlepih, superpigmentisanih i superpostojanih senki, od kojih 6 manjih imaju po jedan gram, a tri vece po 1,9g. “Kartonsko” pakovanje, bez ogledala, ali prakticno i mnogo slatko, cak i za nas tinejdzerke od trideset-i-nesto.. Platila sam je pre nekoliko meseci oko 3000 dinara u Sephori, i vredi svaki dinar! Super -odusevljena! Preporucujem!!!

Za: intenzivne boje, svilenkasta struktura, postojanost, kolicina, pakovanje, cetkice za lajner, uputstva za smoky eyes
Protiv: nista
Ocena: 5/5

 

Komentari

comments

One Response

  1. Avatar
    taanjica

    Ja imam ovu paletu i obozavam je,stvarno je odlichna,uzela sam i Natural Eye paletu koja je savrshena za dan,mada sam chula dosta pohvala za njihovu paletu Naked Eye,stalno je gledam u Sephori i testiram senke,ona je kopija Urban decay Naked palete koju imam pa ne treba,mada su senke drugachije bar se meni tako chini.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.