Pre desetak dana stigle su nam praznične kolekcije MAC kozmetike. Posebna pakovanja, svetlucavi pigmenti, jesenje i zimske nijanse ruževa i olovki za usne i oči, setovi i torbice sa odabranim četkama ili proizvodima za kompletno šminkanje očiju ili usana, palete senki i ostale poslastice za ljubitelje šminke, doneli su prazničnu atmosferu u prodajno mesto MAC kozmetike u beogradskom šoping centru Ušće.

Detaljan pregled kolekcije sa cenama sam postavila u albumu na Facebook stranici bloga i tu možete pogledati kako sve to izgleda na promo fotogarijama, a za to kako izgleda uživo, pogledajte nekoliko fotografija sa lica mesta:

mac-magicofthenight-01_Fotor_Collage

Sjajevi ili pigmenti u setovima od po četiri komada upakovani su u lepe ukrasne kutijice, i kao takvi su odlična ideja za poklon – bilo da birate za sebe ili za nekoga za koga znate da voli šminku 🙂

mac-magicofthenight-01_Fotor_Collage2

Tu su i četkice u setovima od po četiri ili pet komada, odabrane tako da mogu da posluže za kompletno šminkanje (lice + oči), takođe upakovane u praznične torbice, zatim palete od po šest senki u hladnoj ili toploj varijanti boja, kao i male palete karmina sa po tri zanimljive nijanse.

mac-magicofthenight-01_Fotor_Collage3

U torbicama su dostupni i setovi za usne (karmin, sjaj, olovka), oči (maskara, dvostrana četkica, kremasti ajlajner i paint pot koji se može koristiti kao baza za senku ili kao kremasta senka), a posebno zanimljiva je Magic of the Night postavka, sa prelepim (moraju da se vide uživo, toliko su lepe boje!) presovanim pigmentima, hajlajterom i bronzerom, olovkama za usne i oči i četiri savršene nijanse karmina.

mac-magicofthenight-21

Imala sam priliku da me novim proizvodima iz ovih limitiranih kolekcija našminka veoma simpatična, strpljiva i talentovana, moja (skoro)imenjakinja Zlata Blagojević, a kao što smo se dogovorile, u prvom planu su bile jače našminkane oči i neutralne usne, kao ideja za malo intenzivniji izgled nego što obično praktikujem. Fotografije u jako osvetljenom prostoru su prilično isprale boje kojima sam našminkana, ali ih ipak prilažem kao ilustraciju 🙂

k_Fotor_Collage

Kao podlogu je koristila novi MAC Waterweight foundation, tečni puder na bazi vode, lagan i skoro neprimetan na licu, koji daje srednje prekrivanje. Na očima je baza bila Paintpot u nijansi Soft Ochre, a glavna zvezda na kapcima je svakako presovani pigment, tj. senka iz Magic of the Night kolekcije u predivnoj petrolej boji – Colourdrenched Pigment u nijansi Tonight’s the Night sa svetlucavom frost završnicom.

Ovu nijansu Zlata je kombinovala sa maslinastom i smeđom mono senkom i paletom neutralnih nijansi iz nove kolekcije – Enchanted Eyes Warm palette, a odlična nova Upward Lash maskara me je oduševila načinom na koji je istakla moje inače ne baš primetne trepavice.

Šminkanje je završeno prelepim zlatastim hajlajterom, takođe iz Magic of the Night kolekcije – In Extra Dimension Skinfinish u nijansi Oh Darling, a usne su uokvirene i ispunjene neutralnom olovkom Boldly Bare, koja se može kupiti odvojeno, ali i u jednom od setova sa torbicom iz ove kolekcije. Prilikom šminkanja, Zlata je koristila četke koje su dostupne u okviru setova.

mac-magicofthenight-19 mac-magicofthenight-20

Na kraju, moram da vam pokažem i dva lepotana koja su se pridružila mojoj kolekciji – u pitanju su karmini u nijansama Dark Side – divnoj kremastoj tamno bordo- braonkastoj, i All Fired Up – crveno-pink boji:

mac-magicofthenight-26_Fotor_Collage

Kako vam se dopada ova kolekcija? Da li planirate nečim da se počastite, ili možda već jeste?

Komentari

comments

3 Responses

  1. Avatar
    Malo Prase

    Jao divno izgledaš na fotkama!

    Takođe sam udomila All Fired Up u ovom divnom pakovanju. Dark Side bi bio moj izbor da ne jurim neku drugu nijansu, ovako mi je sličan Divi pa kao… da budem fina 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.