U moru raznih inovacija u svetu lakova za nokte koje su nas preplavile poslednjih godina i meseci, u skorije vreme je nekoliko brendova odlučilo da nam ponudi potpuno drugačiju teksturu ovog proizvoda. Jedan od njih je i Nails Inc, čija se Concrete (beton) kolekcija sastoji se od 4 laka u žutoj, plavoj, bež i ovoj jarko crvenoj boji, koji sušenjem daju specifičnu, grubu i zrnastu teksturu na površini nokta.

nails-inc-concrete-nail-polish-collection-1024x579

U skladu sa tim, i bočica na lakovima iz ove kolekcije ima poklopac slične teksture.

Ja imam nijansu čiji je naziv Marble Arch, koja je divna i nemoguće-je-ne-primetiti-je jarko crvena.

nails-inc-concrete-marble-arch-10

nails-inc-concrete-marble-arch-09

nails-inc-concrete-marble-arch-11

Lak se nanosi istim postupkom kao i svaki drugi, za potpuno prekrivanje nokta su dva sloja i više nego dovoljna, a dok se suši, lak se polako pretvara u ovu teskturu koju vidite na slici. Zaista je neobična, ali mi se i dopada baš iz tog razloga, i istina je da nekako lepše izgleda u prirodi nego na fotografijama.

Brick Lane je crvena boja, čak pomalo vuče i na narandžasto, i veoma je jarka, možda čak i na granici sa neonom, što se dobro uklapa uz ovaj hrapavi efekat, pa mi je ovo jedan od omiljenih lakova za prolećne dane.

Ono što mi se takođe dopada je brzina sušenja ovog laka, koja je bolja od većine lakova koje koristim, kao i skoro nepostojeća mogućnost da pri nanošenju pogrešite – kakve god poteze da napravite četkicom, pri sušenju laka se ove mrvice ravnomerno raspoređuju, tako da je, što se nanošenja tiče, odličan i za one koji nisu spretni u lakiranju noktiju.

Na noktima mi traje u proseku po 3 dana, posle čega se krza na ivici nokta, ali je dobra stvar što možete popraviti lak, tj. naneti tačkice samo na ona mesta na kojima je počeo da se skida, a da se razlika ne primeti. Nadlak mu ne daje nikakav efekat pa ga uz ovaj lak nema svrhe koristiti.

nails-inc-concrete-marble-arch-07 nails-inc-concrete-marble-arch-05 nails-inc-concrete-marble-arch-04

Sve u svemu, lak jeste vrlo neobičan i svesna sam da će većini delovati čudno, iako su još neki proizvođači ovog proleća izbacili slične lakove sa teksturama, npr. OPI  sa svojim Liquid Sand lakovima, kao i neki kod nas manje poznati brendovi, ali mislim da je baš fina promena i na noktima deluje skroz zanimljivo.

Kod nas Nails Inc. lakove možete kupiti u Sephora parfimerijama po ceni od oko 1800 dinara.

Ranije sam pisala o nekim drugim nijansama Nails Inc. lakova, pa te članke možete pogledati ovde: Porchester Square, zlatno-šljokičasti Chelsea Embankment, spec. efekti Brick Lane Graffiti.

 

 

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

24 Responses

  • Avatar
   Marija

   Na sajmu kozmetike sam videla da je China Glaze takodje izbacio ovakve lakove za nokte. Videla sam na devojci koja je radila na njihovom delu neku nijansu izmedju koralne i pink. Ne znam zasto ga nisam kupila, sad mi je krivo 🙁 Koliko se secam imali su i plavi, zeleni, narandzasti, pink… Isto na noktima izgleda kao ovaj Nails Inc, samo je dosta pristupacniji(oko 400din.) Inace, savrsena je boja ovog tvog 🙂

   Reply
   • Makeup&more
    Makeup&more

    sad sam se setila da sam i ja videla te china glaze i boje su fenomenalne, ali nisam znala da ih ima kod nas 🙂
    obavezno cu da ih pogledam uživo čim budem bila u prilici…

 1. Avatar
  Vedrana

  Odlična boja, ali cena mi je previsoka. Sačekaću da dođu Zoya Pixie Dust lakovi.
  Usput, nokti ti izgledaju veoma lepo. Ne znam da li je zbog ove boje ili si ih preoblikovala, ali baš su lepi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.