Evo još jednog posta o novostima koje su stigle kod mene u poslednjih par meseci i u kome vam ih ukratko predstavljam, delom da me podseti o čemu bi sve trebalo da pišem u narednim tekstovima, a delom kako bih od vas možda dobila ideju šta prvo da recenziram. Ono što sam već isprobala opisaću baš ukratko kako bi ovo bio jedan ležeran nedeljni post sa više slika a manje priče, a ono što nisam samo ću pomenuti pa ću se tim pozabaviti detaljnije u narednim tekstovima na blogu.

novo-3-01

Na Vichy prezentaciji njihove nove linije pudera sam dobila kremasti Vichy Teint Ideal za suvu kožu, koji sam već dosta koristila tako da recenzija stiže uskoro. Loreal Nude Magique Eau de Teint sam zahvaljujući brojnim pozitivnim recenzijama na stranim blogovima silno želela da isprobam, pa to i činim zahvaljujući Milici od koje sam ga dobila. Bourjois CC kremu sam kupila vodeći se odličnim recenzijama širom interneta, ali sam, iako je još rano za prave utiske, prilično razočarana. Dobila sam i novu Sephora CC kremu, koju sam takođe kratko isprobavala i prvi utisci su mi pozitivni. Shiseido Sun Protection Liquid Foundation sam potrošila i kupila novi, i ako vam je promakla informacija, u Jasminu je trenutno na sniženju 40% i košta oko 2400 dinara, što je za ovako fenomenalan puder super cena, pa ću se potruditi da u sledećih par dana napišem recenziju jer je u pitanju jedan od mojih HG pudera, posebno za letnji period koji nam sledi.

novo-3-02

Počastila sam se i Dior Rosey Blush rumenilom koje mi je već dugo na listi želja, u pitanju je jarko pink (iako nije ni približno ispalo na fotografiji) rumenilo koje se prilagođava boji tena i jako je suptilno i postojano na koži. Bio mi je potreban neki kompaktni puder koji je zgodan za poneti a drogerijskog je ranga, pa sam kupila NYX Stay Matte but not Flat, ali sam onda na popustu videla i ArtDeco puder iz Ditine kolekcije koji sam imala i obožavala, pa sam uzela i njega.

novo-3-04

Iz Max Factora su mi stigli njihovi novi Colour Elixir sjajevi u nekoliko boja, a oduševile su me i nijanse novih NYX Butter Gloss sjajeva pa sam, iako nisam obožavalac sjajeva za usne, kupila dva komada. Iz Sephore mi je stigao novi Lip Tint i mat karmin fenomenalne boje, pa je i to nešto što ću vam obavezno pokazati u nekom sledećem postu.

novo-3-05

Još noviteta iz Sephore: u pitanju je novi dugotrajni dvostrani korektor (sa jedne strane za prekrivanje nepravilnosti, sa druge strane za podočnjake), novi dugotrajni ajlajneri, baze za senke i za glitere, nove nijanse mirror senki, kao i nova maskara sa dve četkice. Kupila sam NYX HD korektor u još jednoj nijnasi jer mi je odličan (ovde sam pisala o njemu), i Artdeco četku za rumenilo koja je vrlo slična takvoj Sigminoj koju obožavam. Iz Avona mi je došla nova Aero Volume maskara, i uskoro ću početi da je koristim pa pišem utiske.

novo-3-06

Što se nege lica tiče, tu je Gerovital Plant krema koju sam dobila na njihovoj prezentaciji, zatim La Prairie Ice Crystal ulje za lice koje sam pominjala ovde, i Vichy Idealia Pro krema protiv fleka kao i BB krema o kojima sam već pisala prve utiske. Roc Retin-Ox Correction je dnevna krema koju sam dobila na jednom od druženja u Metropolitenu, kao i Weleda Skin Food univerzalnu kremu. Lancome Dream Tone serum još uvek nisam počela da koristim ali se radujem što ću biti u prilici, a o Sephora ulju sam takođe pisala utiske u prošlom postu. Sephora me je oduševila još jednim odličnim proizvodom, a to je Liquid Moisturizing Skin Concentrate, neka vrsta lsoiona-tonika koji se nanosi posle čišćenja lica i pre kreme, a baš fino hidrira.

novo-3-07

Već sam koristila Dr Hauschka mleko za telo sa limunom i pisala o njemu, a sada sam dobila priliku da probam i ovo sa lavandom, i oduševilo me je kako miriše ali i neguje. Obnovila sam zalihe Vita Liberata gela za samopotamnjivanje koji mi se do sada pokazao kao najbolji, a tu je i novo In Shower mleko iz Nivee koje volim jednako kao i ono prvo, klasično (u međuvremenu su se pojavila i dva nova mirisa, ali o tome nekom drugom prilikom). Tu su još Balea kremasto uljani losion za telo sa pistaćima, balzam za usne, losion za negu ruku od borovnica i roll-on dezodorans, a Vichy Purete Thermale 3 u 1 koji koristim u okviru Vichy projekta 100 dana 100 žena o kome sam već pisala je trenutno moje omiljeno sredstvo za čišćenje lica.

novo-3-09

Iz DM-a su mi stigli i Balea šampon i maska za farbanu kosu sa crvenom narandžom, i dok mi se šampon čini previše jak, pakovanje se za moje suve krajeve pokazalo kao odlično, pa ga koristim prilikom svakog pranja. Macadamia Nourishing Leave In Cream je krema za kosu koju sam par puta koristila i još uvek nemam neki određen utisak, ali proizvod koji me je vrlo prijatno iznenadio je Velnea Beauty Oil ulje za kosu, koje je odlično za moju suvu kosu a cena mu je više nego povoljna. Tu su i Avon Planet Spa miris za posteljinu od lavande koji koristim i za prostor, kao i balzam sa istim mirisom koji divno opušta pred spavanje.

novo-3-10

Glam Glow masku sam već pominjala u ranijem postu, a sada joj se pridružila i GlamGlow Brightmud Eye Treatment – maska za područje ispod očiju koja mi se jednako dopada, ali ću detaljnije utiske napisati kad je još malo isprobam.

novo-3-11

Pominjala sam i Montagne Jeunesse maske za lice koje sam kupila po super ceni (oko 50 dinara u Višnjica prodavnici), i isprobala sam za sada nekoliko koje nisu dale neki spektakularan efekat, ali ih svejedno volim jer fino mirišu i koža je posle njih ipak lepša.

novo-3-12

Iz Sephore mi je stigla i jedna od novih Front Cover paleta, ovog puta vrlo interesantna, sa senkama pastelnih boja i tečnošću sa kojom se mešaju pre nanošenja kako bi dale efekat sjaja na kapcima, i kada je detaljnije isprobam pisaću o njoj post zajedno sa nekoliko Front Cover paleta koje takođe koristim.

novo-3-13

Kupila sam nekoliko China Glaze lakova, uključujući i one iz nove City Flourish kolekcije, nekoliko Essie-ja iz prošlogodišnje letnje i ovogodišnje prolećne linije, kao i Essie Help me Grow tretman koji uredno koristim već nekoliko nedelja i mislim da mi pomaže. Tu je i Aura Matte Top Coat koji je ok, kao i jedan od novih Nails Inc. gel Effect lakova koji mi se baš dopada, posebno zbog boje.

novo-3-14

 Šta je novo kod vas i da li biste volele da čitate o nekom od ovih proizvoda detaljnije?

Komentari

comments

32 Responses

  1. Avatar
    Jelena

    Ja baš pripremam recenzijicu za L’oreal Nude Magique. Biće mi žao ako se ne pojavi kod nas.
    Čitala sam neka nepodeljena mišljenja i utiske o Lancome Dream Tone serumu i baš bi me zanimalo šta ti misliš o istom.
    Nisam znala za popust u Jasminu, to je sjajna cena – Hvala 😀

    Reply
  2. Avatar
    Aurora

    Jao koliko lepote na jednom mestu *.* Najviše me zanima ova maska za okoloočno područje (GlamGlow Brightmud Eye Treatment), nadam se da će biti uskoro recenzija 🙂

    Reply
  3. Avatar
    Make It Beautiful

    Kako krasni noviteti. 🙂 Sve mi se sviđa i ne znam što bih prije izdvojila. 😀
    Shiseido je stvarno divan puder i baš mi je žao što nema još neka svjetlija nijansa koja bi mi odgovarala.

    Reply
  4. Avatar
    Ksenija

    Mene baš zanimaju ovi novi Max Factor sjajevi, pa bih volela tu recenziju da vidim skoro. Inače kod mene od novina nekoliko parfema, White Diamods i Caleche soie de parfum. I dosta novih materijla za mnoooogo novih sapuna svakojakih drugih proizvoda koje smišljam trenutno. 😀

    Reply
  5. Avatar
    Aleksandra

    U, pa ti si nakupila baš dosta noviteta!
    Većinu ovih stvari ne bih kupila jer zaobilazim firme koje testiraju proizvode na životinjama koliko god sam u mogućnosti, ali uvek se nađe i neka prihvatljiva kao Weleda i Dr.Hauschka, pa bih eto čitala o njima.

    Reply
  6. Avatar
    Tijana

    Baš me zanima šta misliš o NYX puderu, a Sephora stain sam testirala na ruci i malo je reći da je postojan. U suštini šetala sam se kroz grad sa štraftama na ruci. 🙂

    Reply
  7. Avatar
    bamby

    Ova maskara sa dve četkice mi se čini baš cool, volela bih da nju recenziras u slikama, kako se nanosi i to 🙂
    i Shiseido sun moram da otrčim da nadjem ako jos ima na stanju, bas sam razmisljala sta bih mogla za more da kupim… kad eto ideje 🙂

    Reply
  8. Avatar
    Ivona

    Puno lepih stvari 🙂
    Imam ovu Baleinu masku, nega je prosečna, ali miris…uh, preprepredivan.
    Planiram da kupim Bourjois CC kremu ali nije mi toliko hitno, pa čekam neko sniženje da je ulovim. Volela bih da pročitam tvoje utiske o njoj ili o ovoj Sephorinoj CC 🙂

    Reply
  9. Avatar
    The Glam- Monster

    Predivni noviteti, jedva cekam recenzije duplog korektora, front cover palete, tinte i max factor sjajeva, dakle dekorative ♥ Odlican post

    Reply
  10. Avatar
    lana

    hvaaalaaaa za info o shiseido puderu !!! I kompaktni je bio na popustu i to na 50% i uhvatila sam svoju boju !! =))

    Reply
  11. Avatar
    Janci :)

    Wow, koliko lepih stvari! 😀 Naravno, najvise se radujem lakovima i paleti iz Sephore 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.