Želim još jednom da zahvalim svima koji su učestvovali u nagradnim igrama, pa onda želim da se zahvalim na svim divnim komplimentima koje ste dale blogu, svim predlozima, i konačno, želim da znate da mi sve to puno znači.

Svaki komentar, svaka osoba koja ovo što pišem pročita i svako kome je nešto od toga nekad bilo od koristi, svaki novi follower, svaki novi pageview, sve su to stvari koje mi ulepšavaju dane i teraju me da nastavim da delim sa vama svoju strast prema kozmetici, da stalno smišljam i razmišljam kako da sve to bude bolje, i molim vas, ako imate bilo kakvu ideju, zamerku, kritiku, bilo kakav predlog u vezi toga šta biste voleli da vidite, pročitate na ovom mestu (osim za samopotamnjivanje, znam da vam dugujem taj post, imam ga u vidu :D), slobodno napišite u komentarima, pošaljite mail, napišite na fejsbuk strani, kako god…  za to vam se unapred zahvaljujem.

.

Dakle, sajt random org je rekao sledeće:

Nagradu koja se sastoji od Avon proizvoda (više o njoj ovde), dobila je

.

.

.

Dragana

(čiji mail počinje sa rosa_034)

.

a nagradu koja se sastoji od raznih drugih stvarčica (a koju možete videti u ovom postu) dobija

.

.

.

BoBB

(čiji mail počinje sa devil-777)

.

Odmah ću ih kontaktirati mailom u vezi slanja nagrade, a ostale ću uskoro obradovati nekim novim poklončićima.

.


Komentari

comments

7 Responses

  1. Avatar
    bebinda

    čestitam im i ja!
    svim ostalim želim puno sreće sljedeći put 😀

    Reply
  2. Avatar
    Branka

    Cestitke dobitnicima, a tebi nema na cemu, svaku pohvalu si zasluzila jer blog ti je zaista fantastican i samo tako napred:)

    Reply
  3. Avatar
    Sanja

    Cestitke dobitnicama, a ja imam jednu molbu: review Niveinog onog, ako ga tako mogu nazvati, prajmera sto se reklamira sto se za min upije i Max factorovog lip staina 🙂

    Reply
    • Makeup&more
      Makeup&more

      juče sam probala lip stain na ruci i pravo da ti kažem nešto su mi boje sve…. kako da kažem…. čudnjikave… isprobaću opet, možda se ipak odlučim za neku, ako bude tako, napisaću recenziju. Za ovu Nivea podlogu što oni kažu imam tester, liči mi na kremu, probaću pa ću napisati i to.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.