Do pre godinu dana sam sam u parfimeriji nezainteresovano prelazila pogledom preko odeljka sa Clarins kozmetikom, ali moram da kažem da se to potpuno promenilo otkad sam imala priliku da probam neke od njihovih proizvoda,  da me do sada ni jedan nije razočarao, i da mi je spisak njihove kozmetike koju želim da imam svakim danom sve duži.

Proizvođač ga opisuje kao ukusan i slatkasti gel sa 3D šimerom, za sočne, glatke, sjajne usne i prirodan osmeh koji zrači. Hrani, obnavlja i štiti usne ostavljajući ih neverovatno lepim. Dan za danom, one su mekše, slađe i neodoljive. Sadrži ekstrakte šea putera, divljeg manga i još nekih biljčica koje usne čine mekim i hidriranim; derivate A i E vitamina koji pojačavaju obnavljajuće  dejstvo i štite od slobodnih radikala.

Ja bih ga opisala kao udoban, sladak i luksuzan balzam za usne.

Upakovan je u mekanu duguljastu tubicu sa ugrađenim sunđerastim aplikatorom, koji je mek i prijatan i zgodan za nanošenje, precizan taman koliko je potrebno. Sjaj, odnosno balzam je gelast, nije preterano tečan, sadrži mrvicu šimera koji nije uočljiv u pakovanju, na usnama još manje. Takođe je i super sjajan, divno neguje usne, nije lepljiv, i dosta dugo ostaje na usnama. Sve u svemu, daje samo mrvicu kremaste, mlečne kajsijasto rozikaste boje, moje tamne usne malo posvetli i da im sjaj.

Što se nege tiče, mogu samo da ga pohvalim. Kao što sam zadovoljna Clarins-ovim Color Quench Lip Balm (o kome sam pisala ovde) sjajem, još sam zadovoljnija načinom na koji Instant Light Natural Lip Perfector hidrira i održava usne mekim i lepim. Uz to ima i divan vanilasti/karamelasti miris.

Jedina mana mu je cena, koja je dosta visoka za jedan balzam za usne, kod nas je oko 1700 dinara, online se može naći za desetak funti (1200 din) za količinu od 12 ml, ali je stvarno nekako fin i lepo mirišljav i nežan i mislim da se ponekad vredi počastiti ovakvom stvarčicom.

.

Hvala na čitanju!

Komentari

comments

8 Responses

  1. Avatar
    Maybe

    Boja je predivna i izvrsno ti stoji! Ali iskreno, ne znam da li bis e za sjajilo odlučila toliko dati. Ruž je jedno, ali na sjajilima sam škrta.

    Reply
  2. Avatar
    Marta

    Uf, stvarno deluje super…
    Trenutno imam više sjajeva nego što mi je potrebno tako da mi još jedan (skup) uopšte ne treba. Možda jednog dana, kad ih većinu potrošim ili bacim, uzmem neki baš dobar 🙂

    Reply
  3. Avatar
    Taci

    divan jeee! cekam tvoje recenzije za revlon colorstay i photo ready,nadam s eda ce uskoro 🙂

    Reply
  4. Avatar
    Variola Vera

    meni je clarins bas nekako drag brend. pogotovo proizvodi za usne. ovo sjajilo mi se cini super, tocno mogu pretpostaviti kakav je okus i tekstura na usnama 🙂
    nisi mi nista javila, jel ti stigao sigmin kist?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.