Siva je jedna od omiljenih mojih boja za jesenje i zimsko (pa i letnje, zašto da ne) doba godine, i čim je zahladnelo, a ja obukla neke od sivih stvarčica dobila sam instant potrebu da i na nokte namažem nešto sivo. Ono što sam zamislila je u stvari svetlo siva boja bez ikakvih sedefastih i šljokičastih momenata, ali to nisam uspela da pronađem u svojoj okolini, što ne znači da neću nastaviti da tražim, a ako neko zna neki lak u toj boji a da je dostupan u našim krajevima, molim da mi javi.

Ono što sam pronašla u komšiluku a da je imalo veze sa sivom je ovaj mini brzosušeći ArtDeco iz njihove najnovije kolekcije lakova koji se od skora mogu pronaći i kod nas u parfimerijama a kojim sam ja vrlo zadovoljna.

Lak je u malom, dakle, pakovanju od nekih 4 ml (što mi se dopada), cena mu nešto manja od 500 dinara (što bi moglo da bude i manje), ali je stvarno sjajan što se svega ostalog tiče. Nanosi se bez problema, već sa jednim slojem odlično prekriva nokat, četkica mu je odlična, relativno brzo se suši (ovo bi moglo i bolje, tj. brže), lepo se sija, i što mi je najvažnije, traje po 3-4 dana na noktima što je meni stvarno prijatno iznenađenje, obzirom na to da mi je ovo prvi susret sa ArtDeco lakovima za nokte. Ima ih stvarno u raznim bojama (od zelenih i svetlo plavih, preko zanimljivih ljubičastih, sve do modernih blatnjavih u raznim nijansama) što im je svakako još jedan plus, a ovu sivu mogu samo od srca da preporučim jer osim što mi je boja divna, kvalitet laka je za svaku pohvalu i zaista se vidi razlika u odnosu na Essence i slične.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

Komentari

comments

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.