Danas vam predstavljam jesenju Artdeco kolekciju, The Sound of Beauty.

Inspirisana klasičnom elegancijom i raskošnim nijansama baroka – zemljanim, dubokim bronzanim, tamno crvenim i neutralnim bojama, ova kolekcija je prava jesenja simfonija.

artdeco-sound-of-beauty-01Ono na šta smo navikli u sezonskim Artdeco kolekcijama su posebna izdanja kutijice za senke i rumenila, koje ove jeseni ulepšavaju odgovarajući motivi poput muzičkih ključeva i apstraktnih cvetnih šara.

artdeco-sound-of-beauty-09

U ove lepe i praktične kutijice možete smestiti senke koje već imate, ili neke od novih koje nam donosi The Sound of Beauty: dve nijanse Long-wear Eyeshadow, koje dugo ostaju na kapcima a mogu se naneti i suve i vlažne, i četiri nijanse klasičnih Artdeco senki (Eyeshadow) već poznate, fine teksture. Tri nijanse koje sam isprobala su vrlo  lepo pigmentovana bronzana,  taupe koja je nešto slabijeg intenziteta, i na kraju svetla vanila boja, slabije pigmentacije. Sa bazom su ove senke intenzivnije i postojane tokom celog dana.

artdeco-sound-of-beauty-07 artdeco-sound-of-beauty-08

Soft Eyeliner Waterproof je formula ajlajnera koja je već dugo dostupna u Artdeco ponudi – moram da naglasim da su ovo fantastične olovke za oči! U ovoj jesenjoj simfoniji nas dočekuju dve nove nijanse, srednja toplija braon i odlična tamno siva (koja greškom nije na fotografijama) koju vam od srca preporučujem kao sjajnu zamenu za crni krejon- očima daje potpuno drugačiji izgled, nekako blaži, mekši i misteriozniji nego crna olovka. Formula je divna i kremasta, lako klizi preko kapka, a kad se setuje, zaista dugo opstaje na očima i ne razmazuje se, a uz to je i vodootporna.

U kolekciji je i već poznata Artdeco All in One maskara, koju volim još od ranije jer trepavice lepo razdvaja a čini ih gušćim i dužim.

Kad su u pitanju usne, ove jeseni se Artdeco baš razigrao.

artdeco-sound-of-beauty-10

Za negovane i nežne usne novost je Artdeco Repair & Care Lip Oil – bogato ulje za usne koje neguje i istovremeno pruža nežan efekat sjaja, miriše na vanilu, providno je, a sadrži ulje suncokreta, jojobe i argana, ši buter i aloe veru. Iskreno, mislila sam da je ovo samo još jedna uljana mazalica kakve su postale hit poslednjih sezona, ali se ovo ulje pokazalo možda i najbolje, najlaganije na usnama i najmanje lepljivo od svih koje sam probala. Daje blagi sjaj, a ostaje na usnama i do 2-3 sata, što je odlično za ovakav tip proizvoda.

artdeco-sound-of-beauty-11

artdeco-sound-of-beauty-12

L-R: Artdeco Eyeshadow 158 port royal, 224 – sahara sand, 202 – elegant taupe. Soft Lip Liner Waterproof: 09 bonfire, 30pumpkin spice, 94 grape stomping. Soft Eye Liner Waterproof: 13 deer lord!

Olovke za usne, Soft Lip Liner Waterproof su u novoj kolekciji zastupljene u tri nijanse, koje tačno odgovaraju nijansama novih High Performance ruževa. Moram da pohvalim olovke za usne jer su savršeno meke i tako lako iscrtavaju ivice i same usne, a sa druge strane su solidno postojane. Mislim da su mi ovo za sad jedne od omiljenih olovaka za usne i sigurna sam da ću nabaviti još nijansi.

artdeco-sound-of-beauty-04

High Performance Lipsticks su predstavljeni sa dve nove nijanse, neutralna srednje smeđa i zagasito (ciglasto) crvena, uvek moderne u ovo doba godine. Ruževi su izuzetno kvalitetni, baš su bogati i kremasti, i u jednom potezu se nanose bez problema. Pakovanje deluje veoma luksuzno i mnogo skuplje nego što zaista jeste, formula je postojana nekoliko sati, ne isušuje usne ni najmanje, čak mogu da kažem da su posle njih usne fine i meke. Predivni ruževi koje je zadovoljstvo naneti.

artdeco-sound-of-beauty-05

U kolekciji su i dve bordo nijanse njihovih mat karmina, kao i dve nove nijanse Perfect Color Lipstick ruževa: kremasta zagasita narandžasto crvena i diskretna svetlucava nude idealna za svaki dan, a vrlo u trendu. Ovi ruževi su slabijeg pigmenta i manje kremasti nego High Performance. Ipak, ne mogu da kažem da isušuju usne, ali se ne nanose sa takvom lakoćom, i potrebna su dva-tri sloja za punu boju.

artdeco-sound-of-beauty-15

artdeco-sound-of-beauty-16

1. Artdeco Perfect Color Lipstick – 17A Cayenne Pepper, 2. Artdeco Perfect Color Lipstick – 73A Sandstone, 3. High Performance Lipstick – 539 Brownstone, 4. High Performance Lipstick – 447 Goji Berry

Na kraju, u ovoj jesenjoj kolekciji ćete pronaći i nekoliko vrlo zanimljivih nijansi laka za nokte, tri kremaste i tri duohrom, koje se presijavaju u neutralnim toplim jesenjim bojama.

artdeco-sound-of-beauty-14

Kako vam se sviđa Artdeco The Sound Of Beauty kolekcija? Da li biste odabrale nešto za sebe?

*Proizvodi iz ovog posta su mi ustupljeni na testiranje što ne utiče na moje mišljenje.

Komentari

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.