Pre nekoliko nedelja, u Inboxu me je sačekala neobična pozivnica. U pitanju je bio Avon, a povod – blind testing novog proizvoda. Domaćini su bili prilično tajanstveni, te do samog početka nisam znala ni o kakvoj je vrsti proizvoda reč, a ni šta se na jednom takvom događaju dešava.

avon-life-01

Dočekalo me je iznenađenje: činjenica da “na slepo” testiramo novi Avon parfem jeste bila uzbudljiva, baš kao i način na koji smo se sa mirisom upoznali (pomoću posebno osmišljenog uređaja – vrlo futurističko iskustvo 🙂 ), ali ni približno koliko saznanje da je u pitanju jedna sjajna saradnja: novi luksuzni cvetni parfem Avon Life za nju i njega, ekskluzivno za Avon je kreirao poznati internacionalni dizajner Kenzo Takada.

avon_life_by_kenzo_takada

To me je baš oduševilo. Oduvek mi se dopadala filozofija Kenzo brenda – o tome sam pre nekoliko godina pisala i na blogu. Način na koji njihovi parfemi nastaju, inspiracija i priče koje se iza njih kriju – sve je tako puno života, tako zarazno optimistično. Neki od njihovih mirisa su mi među omiljenima, i sve to zajedno je razlog što nisam uspela da sklopim više od par suvislih rečenica od iznenađenja na tom sjajno osmišljenom događaju (što se može videti i u videu koji je tom prilikom snimljen).

avon-life-kenzo-02

Ženski Avon Life miris spada u cvetno drvenastu kategoriju: gornje note odišu svežinom za koju je zaslužan cvet lokvanja, šarmantno slatkasta ljubičica nosi srce parfema, dok elegantni iris dominira bazom.

avon-life-kenzo-05

Parfem je veseo, živahan, ali i elegantan. Uprkos tome što dominiraju cvetne note, on nije otužan. I pored energije kojom zrači, nije napadan. A ono što mi se posebno dopada, osim mirisa punog optimizma i vedrine kao podsetnika o tome da život zaista jeste predivan i magičan uprkos problemima koje nosi, je i činjenica da je jedan ovakav parfem sada dostupan svima i da možemo da uživamo u dašku luksuza svakog dana.

avon-life-02

Avon Life set za nju koji sadrži parfem, parfimisani sprej i losion za telo, možete poručiti po ceni od 2950 dinara, a Avon Life set za njega sa toaletnom vodom, dezodoransom i šamponom i gelom za tuširanje dostupan je po ceni od 2750 dinara. Oba seta možete poručiti u novoj Avon brošuri koja će važiti od 29. septembra do 19. oktobra, ili putem sajta www.avon.rs . Ukoliko online poručite oba seta – Avon Life za Nju i Avon Life za Njega do 19. oktobra, iskoristite promo kod LIFE2016 i za samo 10 din možete preuzeti prelepu Dreams ogrlicu.

avon-life-kenzo-01

Uživajte u ovom cvetnom iskustvu i prepustite se lepoti življenja, ili kako bi Kenzo Takada rekao: „Moje putovanje kroz ovaj svet ima predivnu svrhu. Gde god da me život uputi, ja sam spreman da doživim avanturu svakog dana – njegove boje, energiju, radosti.“ 🙂

*Post u saradnji sa Avon Srbija.

Komentari

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.