Ovo su novije nijanse, i meni je drago što se Avon trudi da koliko – toliko drži korak sa svetom bar kad su boje lakova za nokte u pitanju. Ja njihove lakove volim, uglavnom su mi se pokazali kao dobri,  gusti i dugotrajni, jedino što bi moglo da bude problem je brzina sušenja (jako se sporo suše), ali to je nešto što lako može da se prevaziđe dobrim sredstvom za brzo sušenje. Standardno (veliko) pakovanje od 12 ml, dobra, možda za nijansu pregusta formula i cena od oko 300 dinara sasvim su dovoljni razlozi da preporučim ove lakove, naročito boju Splendid Blue –  najzabavniju od ove tri.

.

.

.

..

Gunmetal je metalik siva, ne previše tamna, boja je vrlo slična kao u katalogu, nokti mi izgledaju ovako loše namazano jer sam ih premazivala nekim lakom za brzo sušenje koji je na njima napravio mehuriće, ali je boja ispala baš kakva je u prirodi:

.

.

.

.

.

.

Midnight Violet je  kao i druga dva prepun sitnog raznobojnog ali diskretnog šimera:

.


.

.

.

.

.

Ali….. ali…. Splendid Blue je moj apsolutni favorit iz ove trojke:

.

.

.\

.

.

.

A kad smo već tu kod lakova i noktiju, htela bih da vam preporučim odlično ulje za zanoktice, proizvodi ga Sephora i u obliku je olovke sa četkicom koja se na gornjem kraju odvrće tako da kroz nju izlazi ulje.

Meni se dopada jer je uredno i praktično za korišćenje, možete da dozirate tačno onoliko proizvoda koliko vam je potrebno, zgodno je za poneti u džepu, tašni, možete da ga stavljate i kad niste kod kuće, (htedoh da napišem – kad se nalazite bilo gde, ali je to ipak malo preterano) i stvarno lepo neguje zanoktice. I brzo upija.

Ne sviđa mi se samo to što ga ima malo (1,7 ml ili grama ili kako god), ali koliko god malo zvučalo, meni traje dosta dugo iako ga često koristim, pa mislim da je i pored toga što košta oko 1000 dinara (koliko me sećanje služi, proveriću pa ću se ispraviti) isplativo. Ma i ako nije, ja ću ga opet kupiti pa nek ide život. Osim ako neko od vas možda zna za neki sličan proizvod za zanoktice a da je u ovakvom obliku i da ga ima više (ili da je jeftiniji), pa mi ga preporuči. Jer i ja volim da uštedim.

Proizvodi se u tri varijante, sa eukaliptusovim uljem, sa lavandinim uljem  i ovo koje ja imam, sa nekim uljem.

.

.

.

.


Svima se zahvaljujem na čitanju i želim lep dan!

.

Komentari

comments

8 Responses

 1. Avatar
  Vanja

  super su boje, i ja volim njihove lakove, i skroz si u pravu za to sporo susenje! bas sam gledala ovu plavu, i evo sad si me ubedila! 🙂

  Reply
 2. Avatar
  Jelena

  zaista su fantasticne nijanse,posebno teget!:) slazem se sa tobom kad se radi o kvalitetu,ali i o brzini susenja!:) ja sam davno davno prestala da radim sa Avonom,ali sam to bas dugo radila,neke 3-4 godine!:) pozzzz
  p.s. pratim te sada i preko bloglovin-a…:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.