Prošle nedelje sam imala divnu priliku da prisustvujem dvodnevnom putovanju na Crnogorsko primorje koje je organizovano za trideset predstavnika medija iz Srbije, na kome je kompanija Beieresdorf sa svojim brendom NIVEA predstavila proizvode koji su neophodni saveznici za lepotu i negu za nastupajući letnji period.

Osim što nas je Nivea razmazila divnom organizacijom, uživanjem u masažama, pažljivo pripremljenim i personalizovanim iznenađenjima u obliku svojih proizvoda, ukusima i mirisima mora, uživali smo i u obilasku  predivnih mesta na crnogorskom primorju kao što su Aman Sveti Stefan  i Porto Montenegro, tačnije restoran One u kome nam je priređen wine tasting uz zakusku za koju nismo mogli da se odlučimo da li lepše izgleda ili je ukusnija, ali smo ispratili i predstavljanje novog dizajna Nivea proizvoda, upoznali se sa novostima iz programa za sunčanje, među kojima su Nivea Sun Protect & Refresh sprej i Nivea Sun Protect & Bronze krema za lice, imali priliku da se zabavimo mereći svoj nivo stresa uz predstavljanje Nivea Stress&Protect proizvoda, osvojimo putovanja u nagradnim igrama, družimo se, zabavimo, ali i opustimo.

Želim da pomenem i koleginicu-blogerku Anu koja mi je bila predivno društvo na ovom putovanju (pogledajte njen izveštaj), i da  zahvalim Nivei i agenciji Miss Edi na savršeno organizovanom kreativnom druženju pod nazivom Dobrodošla radosti, na kome smo osim zabave i predstavljanja novih proizvoda uspele i da se opustimo i odmorimo tokom dva divna sunčana dana u prijatnom hotelu Palas u Petrovcu.

Ostavljam vas da uživate u fotografijama, a ja se nadam da će biti još ovakvih prilika za druženje, posebno sa još beauty blogerki!

001 004 010 023 029 033 034 041 043 045 048 051 054 059 065 067 068 069 075 077 079

01 02 04 05

IMG_3804 IMG_3835

IMG_3056

Komentari

comments

18 Responses

 1. Avatar
  Dear Skin

  Ovo je toliko lijepo kao da gledam fotografije s Havaja, jako lijepo od Nivee, mislim da ću u tu čast kupiti jedan proizvod sutra.

  Prelijepo i pomalo vam zavidim 😀

  Reply
  • Makeup&more
   Makeup&more

   Nisu baš Havaji ali je stvarno bilo lepo, plus super vreme, pa mislim da su zato slike tako dobro ispale 🙂

   Reply
  • Makeup&more
   Makeup&more

   Hvala! Naravno da nije tajna, moj stari dobri Canon 550D, poslednjih par slika je sa mobilnog (mislim da se vidi razlika), a poslednja je Niveina 🙂

   Reply
 2. Avatar
  Aleksandra

  Upravo sam se vratila sa primorja i moram reći da su tvoje slike bolje od mojih! Prelepe,stvarno.
  Pretprošlog leta sam živela na sendvičima iz restorana One, bio mi je najbliži poslu.

  Reply
  • Makeup&more
   Makeup&more

   Hvala, mada sam sigurna da su i tvoje odlične! One je super mesto, u centru dešavanja, a divna hrana i fenomenalna vina 🙂

   Reply
 3. Avatar
  Angel De Vil

  Kao na rajskom ostrvu! Preeeeeeeedivno! Mislim da ni turisticke organizacije Crne Gore nemaju bolje slike u njihovoj ponudi!

  Reply
  • Makeup&more
   Makeup&more

   O hvala, ovo je baš kompliment za fotografije 🙂 Ali stvarno je i uživo bilo divno, sunce, nema gužve, divni pejzaži… 🙂

   Reply
  • Makeup&more
   Makeup&more

   Hvala, nema na čemu, ovaj post mi je baš bio čisto zadovoljstvo i drago mi je da mogu divne utiske da podelim s vama 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.