Avon je za ovo proleće, kao i uvek, pripremio mnoštvo novih proizvoda i povoljnih ponuda, a oni o kojima ću danas pisati su novi parfem, predstavljen u prethodnoj kampanji, Only Imagine, Solutions Cellu Break intenzivni tretman protiv celulita, kao i novi dodatak njihovoj kolekciji sjajeva za usne, Perfect Kiss.

avon-02 avon-03

Pod nazivom Više od lepote, Avon je predstavio seriju prolećnih noviteta i ponuda, među kojima se svakako izdvojio novi parfem, koji je, posebno kad se pakovanje uzme u obzir, zaista nešto novo, originalno i girly, a moram da pomenem da za ovim opisom ne zaostaju ni njegove mirisne note.

avon-04

Only Imagine je parfemska voda koja pripada cvetno voćnoj kategoriji, sa notama zelene jabuke, cveta božura i mošusa, koji se mešaju i nadopunjuju stvarajući divan, slatkasti miks najmirisnijeg buketa. Nije tajna da ja volim i prednost uvek dajem svežim, voćnim i cvetnim mirisima, pa nije ni čudo što me je ovaj u najmanju ruku oduševio – savršen je za svakodnevno korišćenje, dovoljno je poseban i primetan a ipak ni najmanje nametljiv, pravi parfem za proleće koji čini da se osećam veselo, poletno i iznad svega, romantično i ženstveno.

Pakovanje Only Imagine je priča za sebe – kada sam ga otpakovala mom iznenađenju nije bilo kraja, pa tako i danas, sigurno nekoliko nedelja posle toga, ne mogu da ga ne držim na vidnom mestu i pokažem svakoj ženskoj osobi koja kod mene dođe, jer bi to stvarno bila šteta – bočica je elegantnog oblika, obojena ljubičastim i pink tonovima, sa slatkom suknjicom (ili možda okovratnikom) od ljubičastog i roze tila, jednostavno je morate videti uživo da biste shvatili da izgleda kao ukras, i istina je da ne može biti ženstvenija.

U aktuelnom katalogu mu je cena 1649 dinara za 50ml eau de parfum varijante, koja sa sobom, uprkos povoljnoj ceni, nosi solidnu postojanost na koži.

avon-05 avon-06

Solutions Cellu Break je jedan od preparata koje nam kompanija Avon svakog proleća redizajnira i unapređuje, pa tako u trenutno važećem katalogu iz Solutions linije možete birati između dva tretmana protiv celulita, Cellu Sculpt i Cellu Break, tretmana za oblikovanja biste, onog protiv strija, kao i masažera koji se može kupiti za simboličnu cenu kupovinom nekog od proizvoda iz ove linije.

Cellu Break bi trebalo, po rečima Avona, da stimuliše sagorevanje masnih ćelija, umanji vidljivost celulita i radi na sprečavanju stvaranja istog, a ono što ja mogu da kažem je da je u pitanju gelasti proizvod prijatnog mirisa, koji se brzo upija u kožu i ostavlja je divno glatkom i mekom, a što se efekata tiče, o tome kao i obično ne mogu baš da pričam, jer svi znamo da je, bar kad je anti-celulit tretman u pitanju, najvažnija upornost pri korišćenju preparata, uz naravno zdrav način ishrane i unošenje dovoljne količine tečnosti, fizičku aktivnost i masažu koja poboljšava karakteristike ovakvih tretmana.

Cena Cellu Break gela protiv celulita u trenutno aktuelnom katalogu je 769 dinara za 150ml.

avon-07

Perfect Kiss je novi sjaj u već bogatoj ponudi Avon karmina i sjajeva, i daje prilično intenzivnu boju uz visok sjaj, a uz sve to neguje usne. Moj je u nijansi Mauve Kiss, u zanimljivom je pakovanju sa odličnim aplikatorom koji nanošenje čini lakšim, i uz ulja i enzime iz voća koje sadrži, iako na usnama ne ostaje duže od sat-dva što je prosečno vreme za većinu sjajeva, zaista usne čini i ostavlja glatkim i hidriranim i dugo posle korišćenja. Mauve Kiss je tamnija “nude” nijansa, idealna za one sa tamnijim tenom i možda i tamnijom kosom, dok je za mene trenutno mrvicu pretamna, posebno jer za leto volim živahnije nijanse. Inače imam odlična iskustva sa Avon sjajevima do sada, pa ni ovaj nije izuzetak, a možete ga kupiti u jednoj od 12 dostupnih nijansi u važećem katalogu, po ceni od 399 dinara.

avon-08 avon-09 avon-10 avon-11

Meni se od ovih noviteta iz Avona najviše dopao miris, a još mnogo zanimljivih ponuda možete ispratiti na njihovoj zvaničnoj FB strani ili na Avon stranici, gde je moguće prelistati aktuelni katalog.

Da li ste vi isprobali nešto od ovih proizvoda ili nešto od ostalih Avon proizvoda koji su u ponudi ovih dana? Kakvi su vam utisci?

 

*Proizvodi prikazani u ovom postu poslati su mi od strane proizvođača/uvoznika/PR, ali ta činjenica ni na koji način ne utiče na moje mišljenje o proizvodu koje je, kao i uvek, potpuno iskreno. Više informacija ovde.

Komentari

comments

7 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.