Pokušaću da ne budem preopširna, pa ću vas samo podsetiti na moj post o Estee Lauder Advanced Night Repair serumu, u kome ćete pročitati više o istom a i videti kakvi su moji utisci (ukratko: oduševljena!!!), gde sam kao jedinu manu ovog proizvoda pomenula cenu, a sada vam izuzetnom ljubaznošću kompanije Orbico, pružam priliku da isti osvojite u makeup&more nagradnoj igri!

Dakle, nagrada:

Estee Lauder Advanced Night Repair serum, 50 ml, nov, tester bočica

A da biste osvojili ovu primamljivu nagradu, ovog puta smo smislili nešto zanimljivije….. ŽELIMO DA VAS VIDIMO NAŠMINKANE!

Malo Estee Lauder inspiracije:

Posle konsultacija, Marija iz kompanije Orbico (koja poklanja ovu super nagradu) i ja smo odlučile da će Estee Lauder Advance Night Repair serum osvojiti devojka koja se našminka najlepše i najpribližnije modelu sa slike (u pitanju je Constance Jablonski, model za EL). To je, kao što vidite, jedan večernji smokey eyes sa jarkim usnama, i mislimo da nije previše teško, mada izazov svakako jeste 😀

Dakle, našminkajte se. Fotografišite se. Pošaljite fotografiju na: nagradna.igra@makeupandmore.net i sačekajte da vas odaberemo.

Nagradu će dobiti onaj čija nam se šminka najviše dopadne, a rok za prijavljivanje je 5. januar 2012.

Mogu učestvovati svi, i jedino što je važno je da budete originalni i da se potrudite, i da naravno ne šaljete tuđe fotografije, pa ću vas zamoliti da se slikate sa nekim papirićem na kome piše makeup and more, ovako nekako:

Dakle, da biste se prijavili za učešće u nagradnoj igri i osvojili ovaj super poklon, pošaljite svoju fotografiju na e-mail, najkasnije do 05.01.2012.

Možda ovo sve zvuči malo komplikovano, ali ja ću da vam olakšam i da rezimiramo pravila:

1. Našminkajte se

2. Uslikajte se (sa natpisom makeupandmore.net)

3. Pošaljite fotografiju na nagradna.igra@makeupandmore.net

To je sve!

Ne ustručavajte se, šminkajte se, i osvojite ovaj vredan poklon, a ako imate volje i vremena, podelite info o ovoj nagradnoj igri sa prijateljima 🙂

 

Komentari

comments

13 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.