Da nisam čitala na raznim blogovima i čula od devojaka koje su ih kupile pre mene, bila bih zaista impresionirana ovim senkama. Ovako, unapred sam znala da su odlične. Ipak sam htela da ih probam, pa sam za prvi put kupila najmanju paletu od 3 senke (pojedinačne senke koštaju po komadu samo malo manje od ove cele palete). Trebalo mi je dosta vremena da se odlučim u vezi boja, jer ih ima stvarno mnogo: mat, shimmer-a, šljokičastih, drečavih, neutralnih, okruglih ili četvrtastih, mogu se kombinovati u raznim varijantama – po 3, 5, 10, 20, u paletama sa magnetnim poklopcem tako da se slažu jedna na drugu…. mnogo varijanti i milion nijansi.

Same senke su odlične – meke i svilenkaste, ne mrve se, jako su pigmentisane i bez podloge za senku, sa podlogom su još intenzivnije boje, dugotrajne (čak i bez podloge stoje na mestu ceo dan).

Dolaze u plastičnoj crnoj elegantnoj kutijici sa ogledalom, bez aplikatora, imaju po 1.8 grama, i predviđam da će mi trajati dugo, dugo.

Cena za ovu paletu od 3 senke je oko 1200 dinara, što je obzirom na kvalitet koji se dobija, baš povoljno. Prodavnica “Inglot” u Beogradu se nalazi na uglu ulica Kralja Petra i Uzun Mirkove (Vasine).

Za: intenzivne boje, svilenkasta tekstura, odlicna postojanost, kolicina, elegantno i jednostavno pakovanje, ogroman izbor boja, freedom sistem, odnos kvalitet/cena.
Protiv: nista
Ocena: 5/5

 


Komentari

comments

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.