Karmin br. 403 iz mat kolekcije je bež boje, potpuno mat (zbog čega se malo teže nanosi – najbolje ga nanesem prstima, jer kad se stavlja direktno na usne ili četkicom boja je u debelom sloju i mnogo svetla). Veoma je dugotrajan, verovatno i samim tim što je prilično suv i pomalo suši usne. Meni se ipak dopada, jer sam htela pravi mat karmin a ovo je prvi put da baš to i nađem. Ako se dobro nanese (za šta je potrebno malo prakse, negovane usne i dobar balzam ispod), dugo traje, i prirodno izgleda. Dolazi u lepom elegantnom crnom metalnom pakovanju. Cena mu je oko 900 dinara.
Crni mat gel ajlajner bi, prema onome što piše na njihovom sajtu, trebalo da bude dugotrajna i vodootporna formula, koja takođe može da se koristi i kao senka ili boja za telo. Uz njega preporučuju Inglot četkicu br. 30T.
Ja nisam kupila ovu četkicu jer mi nije delovala ubedljivo (dovoljno tanko i precizno). Ajlajner nanosim sa Ecotools četkicom za lajner, koja mi je odlična! Gel ajlajner je potpuno mat, potpuno (fantastično) crn, brzo se suši, lako i lepo se nanosi (tanke linije, srednje linije, debele linije – sve može), stoji po ceo dan baš onako kako ste ga nacrtali, i mnogo je bolji od većine tečnih lajnera ili onih u olovci. Takođe, procenjujem da će trajati jako dugo jer ga ima mnogo, a samo mala količina je dovoljna da se postigne zift crna boja. Zbog svega ovoga, svima bih ga preporučila. Prodaje se u staklenoj teglici. Košta oko 1200 dinara, što je smešna cena za ovako dobru stvar.Komentari

comments

4 Responses

 1. Avatar
  Anchyka89

  Cula sam da mnogo tesko skinuti sa ociju ovaj alajner jer je vodootporan,moze li se skinuti vlaznim maramicama za sminku ili sta ti preporucujes?
  Slazem se za karmin,ja sam uzela paletu od 5 karmina i prezadovoljna sam.
  Pozdav

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.